Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Rejestracja
Maj 19, 2012, 01:58:36 pm
Forum o zarabianiu w internecie
»
Dyskusje o programach typu HYIP
»
Dyskusja ogólna
»
Czy to hyip?
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: Czy to hyip? (Przeczytany 255 razy)
hektor55
Aktywny inwestor
Wiadomości: 176
Czy to hyip?
«
dnia:
Luty 08, 2012, 11:50:46 pm »
kto to wyczai - czy to hyip-https://www.factunion.com/fact/resources/global/ spieram sie z kumplem on twierdzi ze nie jest to hyip?
Zapisane
Ivaho
Łowca scamów
Administrator
Weteran
Wiadomości: 6858
Płeć:
No idea
Odp: Czy to hyip?
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 08, 2012, 11:54:51 pm »
A co jeszcze obstawiacie?
Zapisane
Money-Monitor
Mój obecny faworyt:
MINT
|
Uinvest
hektor55
Aktywny inwestor
Wiadomości: 176
Odp: Czy to hyip?
«
Odpowiedź #2 dnia:
Luty 09, 2012, 11:33:42 am »
witam ten moj kumpel tam postawil 200 dolcow a szkoda mi go
Zapisane
Ivaho
Łowca scamów
Administrator
Weteran
Wiadomości: 6858
Płeć:
No idea
Odp: Czy to hyip?
«
Odpowiedź #3 dnia:
Luty 09, 2012, 11:45:10 am »
To niech wyplaca ile sie da poki jeszcze placi a potem zapros go na forum i niech poczyta o hyipach
Zapisane
Money-Monitor
Mój obecny faworyt:
MINT
|
Uinvest
wojownik
Global Moderator
Weteran
Wiadomości: 1334
Płeć:
Odp: Czy to hyip?
«
Odpowiedź #4 dnia:
Luty 10, 2012, 09:07:51 pm »
Cytat: Ivaho w Luty 08, 2012, 11:54:51 pm
A co jeszcze obstawiacie?
Totolotka
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać - mam głupawkę weekendową.
Zapisane
Jak zostać Wolnym Finansowo
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum o zarabianiu w internecie
»
Dyskusje o programach typu HYIP
»
Dyskusja ogólna
»
Czy to hyip?