Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Rejestracja
Maj 19, 2012, 12:07:12 pm
Forum o zarabianiu w internecie
»
Dyskusje o programach typu HYIP
»
HYIP Programy
»
Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
2
3
...
18
Do dołu
Autor
Wątek: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net (Przeczytany 17632 razy)
Ivaho
Łowca scamów
Administrator
Weteran
Wiadomości: 6858
Płeć:
No idea
Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
dnia:
Styczeń 14, 2012, 03:46:36 pm »
Dyskusja na temat programu Unico-Invest, min. wejscia $100. Program prywatny, tylko na zaproszenie.
http://unico-invest.net
Artykul - ostrzezenie:
http://www.money-monitor.com/article/view/slug/epay-payments--virex-system--unico-invest-scam-and-ponzi-structure
«
Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2012, 12:09:30 pm wysłana przez Ivaho
»
Zapisane
Money-Monitor
Mój obecny faworyt:
MINT
|
Uinvest
Paulo99
Aktywny inwestor
Wiadomości: 116
I don't need sex. The Government fucks me everyday
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #1 dnia:
Styczeń 24, 2012, 12:33:22 pm »
Zainwestowalem 100$, ale to za mała kwota, zeby zarobic. Ci ktorzy juz tam sa bardzo chwalą. Obawiam sie,ze to moze byc zwykła piramidka, a rzekoma gra na Forexie to sciema.
Czy mogłbym poznac opinie bardziej doswiadczonych inwestorów zanim zaiwestuje u nich wiecej?
Dzieki
«
Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2012, 12:09:00 pm wysłana przez Ivaho
»
Zapisane
Tu zarabiam:
http://www.justbeenpaid.com/?r=rjL8ETdQhx
http://paulo99.zeekrewards.com
http://www.mint.bz/?ref=Paulo99
Wprowadzę do KLUBU INWESTORA 8-15% miesiecznie :-)
nico
LocalMod
Doswiadczony inwestor
Wiadomości: 376
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #2 dnia:
Styczeń 24, 2012, 01:16:20 pm »
Szukaj tematu o virex, Ivaho też już chyba coś pisał o unico.
Zapisane
maciek
Aktywny inwestor
Wiadomości: 188
Płeć:
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #3 dnia:
Styczeń 24, 2012, 01:34:14 pm »
W kwietniu minie rok odkąd wrzuciłem tam pieniądze i co miesiąc pierwszego mam odsetki. Z tego co się orientuję, to nie życzą sobie, aby pisać o nich na forach.
Zapisane
UInvest
Jedna z lepszych inwestycji z którą miałem do czynienia.
Ivaho
Łowca scamów
Administrator
Weteran
Wiadomości: 6858
Płeć:
No idea
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #4 dnia:
Styczeń 24, 2012, 01:44:43 pm »
A ja sobie nie zycze, zeby sobie tego zyczyli
Zyczenia wzajemnie zlozone, a wiec zapraszam do dyskusji
Zapisane
Money-Monitor
Mój obecny faworyt:
MINT
|
Uinvest
alexlor
Aktywny inwestor
Wiadomości: 125
Płeć:
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #5 dnia:
Styczeń 24, 2012, 01:57:59 pm »
OO, czyli mozna wchodzic - tzn. rokowania dobre?
Zapisane
Ivaho
Łowca scamów
Administrator
Weteran
Wiadomości: 6858
Płeć:
No idea
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #6 dnia:
Styczeń 24, 2012, 02:05:14 pm »
Najpierw dowiedz sie jak wygladaja zyski na przestrzeni tego roku.
Zapisane
Money-Monitor
Mój obecny faworyt:
MINT
|
Uinvest
maciek
Aktywny inwestor
Wiadomości: 188
Płeć:
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #7 dnia:
Styczeń 24, 2012, 02:24:33 pm »
Zyski nie są oszałamiające i może właśnie dlatego program działa już dość długo.
100,00 $ - 500,00 $ - 8 %
501,00 $ - 2.500,00 $ - 10 %
2.501,00 $ - 10.000,00 $ - 12 %
>10.001,00 $ - 15 %
Zapisane
UInvest
Jedna z lepszych inwestycji z którą miałem do czynienia.
Ivaho
Łowca scamów
Administrator
Weteran
Wiadomości: 6858
Płeć:
No idea
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #8 dnia:
Styczeń 24, 2012, 02:27:16 pm »
Przeczytaj jeszcze ten artykul:
http://www.money-monitor.com/article/view/slug/epay-payments--virex-system--unico-invest-scam-and-ponzi-structure
Zapisane
Money-Monitor
Mój obecny faworyt:
MINT
|
Uinvest
alexlor
Aktywny inwestor
Wiadomości: 125
Płeć:
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #9 dnia:
Styczeń 24, 2012, 02:31:26 pm »
czyli maksymalizacja ryzyka, a szkoda, bo program wyglada fajnie. No nic trzeba bedzie zrobic own DD
Zapisane
turboonostrilvision
Weteran
Wiadomości: 1300
Płeć:
zarabiaj przez internet
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #10 dnia:
Styczeń 24, 2012, 05:57:16 pm »
Cytat: alexlor w Styczeń 24, 2012, 02:31:26 pm
trzeba bedzie zrobic own DD
Zdecydowanie , podziel sie z nami jak juz bedziesz mial wynik , ja to za piramide uwazam .
Zapisane
www.ricochetriches.com/?turboonostrilvision
,
www.differentcountrrrries.blogspot.com/2011/02/hyips.html
,
www.wealth4allteam.com/index.php?spon=8881
,
www.bannersbroker.com/chipicao
,
http://www.compound150.com/index.php?ref_=minitrio&c=s
,
http://www.wealth2xtreme.com/?turboonostrilvision
Paulo99
Aktywny inwestor
Wiadomości: 116
I don't need sex. The Government fucks me everyday
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #11 dnia:
Styczeń 24, 2012, 06:58:10 pm »
Sorry za dyletanckie pytanie- co to jest DD?
Zapisane
Tu zarabiam:
http://www.justbeenpaid.com/?r=rjL8ETdQhx
http://paulo99.zeekrewards.com
http://www.mint.bz/?ref=Paulo99
Wprowadzę do KLUBU INWESTORA 8-15% miesiecznie :-)
alexlor
Aktywny inwestor
Wiadomości: 125
Płeć:
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #12 dnia:
Styczeń 24, 2012, 07:16:14 pm »
powiedzmy, dochodzenie
Due diligence
Zapisane
money3000
Zielony
Wiadomości: 8
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #13 dnia:
Styczeń 29, 2012, 12:31:37 pm »
Witam,
mam kogos dosc bliskiego, kto zainwestowal najpierw troche kasy w ten caly klub inwestora, dostal calosc, i teraz zainwestowal "dziesiat" tys. zlotych i co miesiac wyciaga prawie 10tys zlotych. Brzmi niewiarygodnie ale to prawda. Mimo wszystko troche strach taka kase zainwestowac no i co bedzie jak program sie zamknie?
Dziwi mnie troche to pseudo zamkniecie i ze wejsc mozna tylko z poleconych. Choc mozna znalezc w necie chetnych ktorzy Cie poleca.
Zapisane
https://luxoralliance.com/?ref=money3000
,
http://www.fxgalleon.biz/?ref=money3000
,
http://diamond-rain.net/?ref=money3000
Paulo99
Aktywny inwestor
Wiadomości: 116
I don't need sex. The Government fucks me everyday
Odp: Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net
«
Odpowiedź #14 dnia:
Styczeń 29, 2012, 01:13:28 pm »
Ja tez zastanawiam sie nad włożeniem tam kilkudziesieciu tysiecy. Jest niestety troche przesłanek wskazujących,ze to ponzi, a nie zaden forex.
Zapisane
Tu zarabiam:
http://www.justbeenpaid.com/?r=rjL8ETdQhx
http://paulo99.zeekrewards.com
http://www.mint.bz/?ref=Paulo99
Wprowadzę do KLUBU INWESTORA 8-15% miesiecznie :-)
Drukuj
Strony: [
1
]
2
3
...
18
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum o zarabianiu w internecie
»
Dyskusje o programach typu HYIP
»
HYIP Programy
»
Unico-Invest - 8-15% miesiecznie - unico-invest.net