Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

PanInwestor

Prywatny blog o zarabianiu - www.inwestycjewinternecie.pl

Recommended Posts

logo-inwestycjewinterneciepl.png

Witajcie! Chciałbym Was zaprosić na mojego prywatnego bloga, którego prowadzę nieprzerwanie od Września 2013. Oczywiście jest on poświęcony w całości wszystkiemu na czym można zarobić w internecie, chociaż w głównej mierze staram się wyszukiwać i inwestować tylko w takie programy, które dają najwięcej profitów za jak najmniej włożonej pracy.  

Szczególną wagę przywiązuję aby blog był zarówno przejrzysty jak i bogaty w wartościowe treści. Nie znajdziecie tutaj wpisów, które są dodane tylko po to aby zapełnić bloga byle jakim contentem. Staram się pisać konkretnie i na temat. A jak mi to wychodzi? Wejdź i sprawdź sam.

Prywatnie blog służy mi przede wszystkim jako dziennik inwestycyjny, gdzie na bieżąco mam wypisane statystyki zysków/strat w danym projekcie. Spełnia on również drugą ważną rolę a mianowicie skupia osoby, które są tak jak ja zainteresowane zarabianiem w sieci jako jedna z wielu gałęzi inwestycyjnych. 

Zachęcam do brania czynnego udziału w życiu bloga, komentowania oraz przedstawiania swoich własnych programów w których jesteście i polecacie dołączyć innym.

Adres bloga: www.inwestycjewinternecie.pl

Zapraszam!

Edited by Polon
  • Like 4

Przeczytałem kilka pierwszych wpisów i jestem pod dużym wrażeniem. Fajnie pisane treści, bez zbędnego bełkotu :)

Szczególnie zwróciłem uwagę na treści o metodzie na Radwańską - ciekawe spostrzeżenia!

• Like 1

Metoda na Radwańską jest jeszcze w fazie pre-launch bo turniej w Singapurze nie daje szans przetestowania. Nie mniej jednak typ na 'czuja' w pierwszym jej meczu wszedł przy kursie 3.5 ale nie zagrałem. Czekam aż się zakończy ten turniej i zaczynamy testować system :-) Traktuję go trochę z przymrużeniem oka ale fajnie by było gdyby dawał profity. 

Bloga staram się prowadzić przejrzyście i treściwie. Nie ma wpisów na siłę przez co dosyć rzadko pojawia się coś nowego ;-) Aktualnie przyglądam się kilku firmom, które działają na naszym polskim rynku i dają niezłe odsetki od kapitału. Niedługo pojawi się więcej informacji na ich temat. Zachęcam do zaglądania w wolnej chwili lub zapisania się do newslettera a wiadomość o nowym wpisie otrzymacie bezpośrednio na skrzynkę pocztową (zero spamu - tylko powiadomienia o nowych wpisach). 

Przyjemnie jest czytać blogi żywych ludzi, których można ewentualnie o coś zapytać czy wejść w dyskusję, a nie tylko wejść na blog i przeczytać, a często nawet skomentować nie można.

• Like 1

Dosyć ciekwy blog o zarabianiu, za pewne będzie w moich stałych zakładkach :)

• Like 1

Blog bardzo mi się podoba, dokładne opisy programów inwestycyjnych są super :)

• Like 1

Dzięki za dobre słowo!

Polecam zapisać się do newslettera na stronie - wówczas otrzymacie wiadomości o nowych wpisach prosto na Wasze skrzynki mailowe. Podane adresy służą tylko i wyłącznie w tym celu, więc bez obawy, że zasypię Was spamem ;-)

Jeżeli chodzi o nowości, to na blogu pisze również użytkownik @makao, który zajmuje się kryptowalutami a w szczególności giełda Bitcoina. Prognozujemy, dyskutujemy jak i kiedy zagrać aby coś zarobić. Jeżeli się interesujecie również tym tematem to zapraszam do dyskusji.

Być może będzie wątek poświęcony gry na giełdzie/forexie. Osoba, która będzie go prowadzić ma sporą wiedzę ale dogrywamy jeszcze kilka szczegółów. Więcej informacji wkrótce.

Codziennie zaglądam na bloga, szczególnie do wątku o PV :)

Blog jest nie lada wyzwaniem i doceniam Twój zapał i chęci do jego tworzenia.

Niecierpliwie czekam na artykuł związany z podatkami, ale też na kolejne nowe programy inwestycyjne.

Pozdrawiam! :)

• Like 1

Całkiem przyzwoity blog, ciekawe artykuły. Dowiedziałem się z niego między innymi o książce która mnie zainteresowała. Także można czasem coś stamtąd wynieść.

• Like 1

Trochę się pozmieniało na blogu od ostatniej aktualizacji na forum.

Obecnie na głównej stronie znajdują się wg mnie najistotniejsze informacje, tj.: ostatnie wpisy, komunikaty oraz w co inwestuję. Mam jeszcze parę pomysłów w zanadrzu ale to z czasem :-) Oczywiście można powrócić do starej wersji bloga, gdzie były wszystkie wpisy po kolei klikając w zakładkę wpisy.

Dzisiaj dodałem także nowy konkurs, gdzie do wygrania jest parę ciekawych nagród. Zwycięzca otrzyma tablet PRESTIGIO MediaPad 4 DIAMOND 10.1 cala z wbudowanym modemem 3G. Poza tym 12 książek oraz Bitcoiny w puli nagród. Ł

@PanInwestor

Konkurs na pewno wart zainteresowania ;)

Nie boisz się nadużyć(wiele IP lub IP zmienne), jeżeli chodzi o głosowanie podczas drugiego etapu? Bo takowe na pewno się pojawią.

Zdaję sobie sprawę, że będą osoby, które mogą nadużywać, dlatego też pozostawiam sobie dwa dni na sprawdzenie wyników głosowania pod różnym kątem. Skrypt zapisuje wiele informacji o głosującym (nie tylko IP), więc będzie w czym przebierać :-) Oczywiście jeżeli ktoś ma pomysł jak to inaczej rozwiązać to (drugą część konkursu) to chętnie wysłucham propozycji :-) 

Najłatwiej byłoby zorganizować losowanie zwycięzców ale to już podlega pod hazard, więc wolałbym tego uniknąć.

Blog podoba mi się bardzo. Profesjonalne opisy i ładna szata graficzna. Cele bardzo ambitne:)

Edited by JCDenton

Dziękuję za opinie :-) Blog od początku był tworzony pod kątem estetycznym i dalej się staram tego trzymać. Coś w pierwszym poście nie działa obrazek logo, więc prośba do administratora aby podmienił je na aktualne (wysłałem do Egzekutora). Dziękuję za pomoc!

Juz kiedyś widziałem gdzieś xd czy był może na allegro sprzedawany?

PS. Fajnie wyglada

#ziemniak94

Co jakiś czas pojawia się oferta na Allegro sprzedaży. Prowadzę oprócz tego bloga inny, większy projekt anglojęzyczny więc gdyby się znalazł chętny na przejęcie bloga i dalej go prowadził to oddałbym go w dobre ręce. 

Dawno nie było konkursu na blogu, więc pomyślę o czymś dla czytelników w najbliższym czasie :-)

Na konwersję narzekać nie mogę bo konwertuje ale mogłoby być zawsze lepiej ;-) Chociaż jak na bloga, który jest prowadzony raz na kilka dni to i tak narzekać nie mogę. 

Jakoś nigdy nie mogę się zebrać, żeby tak naprawdę przyłożyć się w temacie i pisać, pisać, codziennie pisać i w końcu sprawdzić czy taka naprawdę wysoka pozycja pozwoli się utrzymać.

Kiedyś jak HitLeap był na szczycie to udało mi się w pierwszych miesiącach podciągnąć bloga do 30k na świecie.

Wtedy się dzieje i to dużo... I dałoby się z tego, żyć - pytanie czy pisząc codziennie też można uzyskać tak wysoką pozycję.

Samym pisaniem nie uzyskasz teraz zbyt wiele. Strona musi posiadać profil linków do niej prowadzących. Oczywiście każdy tekst musi być unikalny oraz pisany pod czytelników a nie pod wyszukiwarki i ich boty. Ostatnio Google mocno tasuje strony i te ze słabym contentem przeważnie dostają filtr bądź też w ostateczności bana w wyszukiwarce od giganta z Mount View. Czy da się tego wyżyć? W Polsce jak najbardziej ale nie każdy miesiąc jest równy, więc trzeba by odkładać nieco gdy przyjdzie słabszy okres (w moim przypadku jest to okres wakacyjny co widać w statystykach).

Od dnia dzisiejszego, na bloga można przejść również z krótszej domeny: → www.iwi.pl â†

Edited by PanInwestor

Ja akurat natrafiłem na Twojego bloga przez google i przyznaję , iż poradniki na temat procesorów płatniczych są fachowo napisane.

• Like 1

Zgadzam się z kolegą wyżej! :D

Ciekawa stronka i dobrze się czyta. Ciekawi mnie czy poza dziennikiem zarabiania na programach prowadzisz też ogólny dziennik - ile zarabiasz na stronce iwi.pl + wszystkich opisanych w niej programach i metodach (zarobki z programów partnerskich itp). Nie udało mi się nigdzie znaleźć takich informacji, a takie statystyki wydają mi się najciekawsze i najbardziej motywujące. ;) 

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.