Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Dawido

promoteam - portal ogloszeniowo-reklamowy z planem wynagrodzen - www.e-promoteam.com

Recommended Posts

Promoteam to wielopoziomowy program partnerski oparty o miedzynarodowy portal ogloszeniowo-reklamowy.

Spółka pod nazwa M&K PromoTim LTD jest zarejestrowana w Wielkiej Brytanii:
71 Sutton Hall Road
TW5 0PX
Hounslow
Londyn
Wielka Brytania
Nr spółki - 09472810

W tej chwili spółka zatrudnia 8 osob.
Biuro Obsługi dla partnerów z Polski: tel. +48 723-486-941 w godz 9-16, do obslugi platnosci zostanie wkrotce aktywowany drugi osobny numer telefonu z koncowka 42 (podam info na tym czacie jak tylko dostane ta informacje od administratora)
wplaty i wyplaty do programu: na konto PKO BP - bezplatne przelewy przez internet
w przyszlosci zostanie dodana platforma platnicza transferuj pl do obslugi kont miedzynarodowych
Zalozyciel spoki potwierdzil, ze PROCESOROW PLATNICZYCH TYPU PP, PM, czy STP NIE BEDZIE

Sa 2 typy ogloszen na portalu Promoteam bezplatne oraz platne.
Ogloszenia bezplatne nie sa wyroznione ramka, natomiast ogloszenia wyroznione ramka kosztuja 25 zl miesiecznie.

WARUNKI OTRZYMYWANIA KORZYSCI ZE SPRZEDAŹY MIEJSC REKLAMOWYCH W PANELU REKLAMOWYM

1. Każdy aktywny użytkownik (partner) ma prawo do zakupu dodatkowej usługi płatnej oferowanej przez firmę PromoTim.
  2. Powyższa usługa dotyczy wykupienia dodatkowego miejsca reklamowego w panelu reklamowym na rok. Cena miejsca reklamowego to 120zł za rok.
  3. Partner aktywny umieszcza w panelu reklamowym link (odnośnik) do jego osobistej strony www lub do stron firm, z którymi współpracuje. Może też zamieścić link do jego własnego ogłoszenia, które zamieścił na naszym portalu ogłoszeniowym lub do ogłoszenia, które zamieścił na innych portalach ogłoszeniowych.
  4. Warunkiem naliczenia korzysci dla partnera (użytkownika) aktywnego jest:
    1. Wykupienie w danym okresie rozliczeniowym dodatkowej usługi płatnej za kwotę 25zł, której 80% jest przeznaczone do rozliczenia i podziału na matrycę dwójkową naszego programu partnerskiego.
    2. Obejrzenie 100-stu reklam w miesiącu, które wykupili pozostali partnerzy w naszym panelu reklamowym.
  5. Nie spełnienie jednego z dwóch powyższych warunków spowoduje NIE naliczenie tantiem za dany okres rozliczeniowy.
  6. Partner (użytkownik) aktywny, który nie reklamuje i nie promuje naszego portalu ogłoszeniowo - reklamowego oraz programu partnerskiego, może maksymalnie wykupić 12 miejsc reklamowych w pierwszym miesiącu i o jedno miejsce więcej w kolejnych miesiącach.
  7. Wyżej wymieniony Partner otrzymuje 10% miesięcznie od kwoty zakupu miejsca reklamowego 120zł x 10% = 12zł
  8. Naliczenia i wypłaty comiesięczne tantiem przedstawiają się następująco:
    120zł koszt zakupu miejsca plus 10% miesięcznie 12zł
    12zł x razy 12 dwanaście miesięcy = 144zł
    144zł + 120zł = 264zł
    264zł podzielone przez 12 dwanaście miesięcy = 22zł miesięcznie.
  9. Partner (użytkownik) aktywny, który reklamuje i promuje nasz portal ogłoszeniowo - reklamowy i swoim działaniem pozyskuje kolejnych aktywnych partnerów (użytkowników), otrzymuje dodatkowo 1% za każdego aktywnego partnera posiadającego wykupione miejsce w panelu reklamowym maksymalnie do 15% plus 10% podstawowego oprocentowania pod warunkiem, że osoba będzie pozyskana z jego osobistego linku referencyjnego i wykupi dodatkową usługę płatną związaną z wykupieniem miejsca reklamowego w naszym panelu reklamowym.
    Dodatkowo ma prawo do wykupienia jednego miejsca reklamowego więcej miesięcznie za każdego partnera osobiście pozyskanego ze swojego osobistego linku referencyjnego niż partner, który nie reklamuje i nie promuje naszego portalu i ma tylko stałe podstawowe 10% miesięcznie.
  10. Przykład naliczenia i wypłaty tantiem za przykładowo dwóch aktywnych pozyskanych partnerów:
    Podstawowe 10% + 2% za dwóch partnerów = 12% od kwoty 120zł
    120zł  x 12% = 14,40zł x 12 miesięcy = 172,80zł + 120zł = 292,80 podzielone przez 12 miesięcy = 24,40zł wypłacone co miesiąc.
  11. Każdy użytkownik aktywny, który wykupił miejsca reklamowe w naszym panelu reklamowym ma prawo odstąpienia od umowy w przeciągu 6 miesięcy od daty ich zakupu i zwrotu minimum 90% poniesionych kosztów związanych z ich zakupem. Kwota jaka będzie wypłacona w związku z odstąpieniem od umowy będzie pomniejszona o okres już wykonywanej usługi i kwoty wypłaconych do tej pory tantiem. Powyższa decyzja o możliwości odstąpienia przez użytkownika od umowy ma na celu ochronę praw konsumenta (użytkownika) i zachowania dobrej opinii o naszej firmie PromoTim.

PLAN PROWIZYJNY OPARTY JEST O MATRYCĘ DWÓJKOWĄ - jest 20 poziomow platnych w matrycy - nie ma systemu binarnego - kazdy poziom jest oplacany w/g ponizszej tabeli niezaleznie od ilosci partnerow w danej 'nodze'.

Poziom                          Max liczba osób na poziomie
0                                                            1
1                                                            2 x 1 zl
2                                                            4 x 1 zl
3                                                            8 x 1 zl
4                                                          16 x 1 zl
5                                                          32 x 1 zl
6                                                          64 x 1 zl
7                                                        128 x 1 zl
8                                                        256 x 1 zl
9                                                        512 x 1 zl
10                                                    1024 x 1 zl
11                                                    2048 x 1 zl
12                                                    4096 x 1 zl
13                                                    8192 x 1 zl
14                                                  16384 x 1 zl
15                                                  32768 x 1 zl
16                                                  65536 x 1 zl
17                                                131072 x 1 zl
18                                                262144 x 1 zl
19                                                524288 x 1 zl
20                                              1048576 x 1 zl
wszystkie poziomy lacznie:       2097150 x 1 zl

Poziom zerowy to poziom użytkownika rekomendującego pierwszy poziom i kolejne poziomy.

1-poziom to 2-dwóch użytkowników rekomendowanych i rekomendujących kolejny poziom i poziomy.

2-poziom to 4-czterech użytkowników rekomendowanych i rekomendujących kolejny poziom i poziomy.

3-poziom i każdy kolejny jest powieleniem powyższego schematu działania aż do 20-dwudziestego poziomu.

Osobista grupa zakupowa to 20 poziomów osób fizycznych i firm poleconych osobiście przez użytkownika i pośrednio przez jego osobiście poleconych użytkowników oraz użytkowników (partnerów) pozyskanych do współpracy w wyniku działań marketingowych i reklamowych firmy PromoTim (w osobistych grupach zakupowych użytkowników mogą być też zarejestrowani użytkownicy rekomendowani bezpośrednio przez firmę PromoTim).

Użytkownik zajmujący pozycję na poziomie zerowym otrzymuje jeden punkt o wartości 1zł od każdego zakupu dodatkowej usługi płatnej przez użytkownika aktywnego, znajdującego się w jego osobistej grupie zakupowej, aż do 20-dwudziestego poziomu w dół od pozycji zerowej. Warunkiem naliczenia punktów za dany okres rozliczeniowy jest osobisty zakup dodatkowej usługi płatnej (wyróżnionego ogłoszenia) przez użytkownika zajmującego pozycję na poziomie zerowym. Każdy użytkownik powyżej 2-dwóch rekomendowany przez użytkownika zajmującego pozycję na poziomie zerowym będzie zarejestrowany w jego osobistej grupie zakupowej w pierwsze wolne miejsce jego grupy od strony lewej do prawej, poziom po poziomie, w dół jego grupy.

Za każdym razem w każdym okresie rozliczeniowym przy naliczaniu punktów (wynagrodzenia) zastosowane jest działanie Kompresji, które może spowodować zwiększenie ilości użytkowników na poziomach osobistych grup zakupowych.

W Programie Partnerskim firmy PromoTim mogą uczestniczyć:

- pełnoletnie osoby fizyczne posiadające zdolność do czynności prawnych

- pełnoletnie osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą.

Dane przy rejestracji MUSZA byc prawdziwe

Mozna rejestrowac wiecej niz jedno konto na jednego uzytkownika

W momencie kiedy jeden z Waszych aktywnych partnerów rezygnuje z Promoteam, Wasze oprocentowanie tantiem obniża się o 1%. Wtedy zostanie zastosowana kompresja - ślciśle określone działanie stosowane przy obliczaniu wynagrodzenia dla użytkownika aktywnego z jego osobistej grupy zakupowej, mające na celu wyeliminowanie użytkowników nieaktywnych i w miejsce użytkowników nieaktywnych podciągnięcie z niższych poziomów ich aktywnych użytkowników
W przypadku kiedy jeden z użytkowników Waszej osobistej grupy zakupowej wyróżni kilka swoich ogłoszeń kwotą 25zł to wielokrotność kwoty 20zł z 25zł pójdzie do podziału w matrycę Waszej osobistej grupy zakupowej, tym samym z jego zakupu otrzymacie wielokrotność 1zł.
Ogłoszenia Wyróżnione płatne można zakupić tylko do 20 każdego miesiąca a Miejsca Reklamowe można wykupić tylko do 25 każdego miesiąca. Po tych datach wykup w/w uslug zostaje automatycznie deaktywowany, a aktywacja na kolejny miesiac zostaje przywrocona okolo 1 godziny po polnocy 1-go dnia nastepnego miesiaca. Wszelkie korzysci z programu partnerskiego przepadaja w nieoplaconym miesiacu.

Płatność za wyróżnione ogłoszenie musi być opłacona z konta bankowego a za miejsca reklamowe może być opłacona z uzbieranych środków na koncie PromoTim.

Link partnerski do rejestracji: www.e-promoteam.com/index.php/registration-form?id=annas

Strona glowna portalu: http://www.e-promoteam.com/

osoby zarejestrowane z glownej strony (bez linku referencyjnego) wpadaja w pierwsze wolne miejsce ogolnej matrycy

Edited by Dawido

Jestem w programie.

Mam 2 konta, na co pozwala właściciel programu. Nie trzeba martwić się obsługą większej ilości kont z tego samego IP itd.

1. Pierwsze konto na siebie.

2. Konto na firmę.

Dzięki temu, że konta są podpięte pod siebie, na tym pierwszym z każdego MIEJSCA REKLAMOWEGO nie zarabiam 22 zł, tylko 23,20 zł miesięcznie.

Na poniższym screenie przedstawiam swoje pierwsze konto, gdzie kupuję po 6 miejsc reklamowych miesięcznie.

33416826561225590436.png

Drugie konto: (firmowe). W pierwszym miesiącu zakupione 12 miejsc reklamowych, w tym z zarobionych środków zakupione 2 miejsca. Plan: zakup 10 miejsc w tym miesiącu.

89015439327262010374.png

Źeby dostać pieniądze za te miejsca reklamowe muszę wyróżnić w każdym miesiącu na jednym i drugim koncie ogłoszenie promowane. Koszt takiego wyróżnienia to 25 zł / ogłoszenie. Muszę też w danym miesiącu zobaczyć 100 reklam, co jest mało inwazyjne.

Z każdym kolejnym miesiącem można wykupić o jedno Miejsce Reklamowe więcej.

W pierwszym 12, w drugim 13 itd.

Tym oto sposobem na koncie "firmowym" posiadam aktualnie 25 Miejsc Reklamowych, co daje miesięcznie 550 zł.

Pierwsza wypłata z konta firmowego.

Wczoraj wystawiłem fakturę, dziś pieniążki trafiły na moje konto w ING.

Dowód wypłaty w opdowiednim dziale: http://www.hyipforum.pl/index.php?/topic/14786-zapłaciły-inne-grudzień-2015/?p=386632

Jeżeli nie rejestrujesz się jako firma, wpisujesz na stronie kwotę do wypłaty, klikasz i otrzymujesz ją na konto bankowe.

Edited by stelcon

Czy może mi ktoś wytłumaczyć skąd biorą się zarobki tutaj. Jeżeli wykupienie miejsca reklamowego kosztuje 120 złotych rocznie, a wyróżnione ogłoszenie 25 złotych m-cznie czyli 300 złotych rocznie co łącznie daje koszt w wysokości 420 złotych rocznie a zarobek wynosi 22 złote m-cznie czyli 264 złote rocznie co daje bilans ujemny. Skąd w takim razie zarobek?

Jestem w stałym kontakcie z właścicielem i pomysłodawcą firmy.

Człowiek działa od 20 lat w Programach Partnerskich i Mlm - widać, że ma doświadczenie, które przekłada na swój produkt.

Źadna firma nie chce do końca zdradzać swoich pomysłów i źródeł skąd czerpie zyski. Po krótce jakie są plany:

- wejście w marcu na Europę,

- będzie możliwość wykupienia 3 wielkości banerów na stronie, te pieniądze nie pójdą w matryce a będą stanowiły zysk firmy,

- właściciel ma swój produkt, tylko teraz trzeba go dopracować pod względem informatycznym -  dostęp do niego będzie miesięczną opłatą - zyskiem firmy,

- od wprowadzenia tego pomysłu zmieni się regulamin i będą mogły dołączać i zarabiać osoby od 15 roku życia.

Pomysłów jest sporo, grunt żeby były systematycznie wprowadzane w życie :) Ja wierzę, że tak będzie, stąd moja inwestycja. 

Czy ktoś może wytłumaczyć jak możemy mówić o zysku skoro nasza inwestycja to: 25 zł m-c za wyróżnione ogłoszenie czyli 300 złotych rocznie i 120 za miejsce reklamowe, czyli razem 420 złotych rocznie a zysk to tylko 264 złote rocznie. Z tego wynika, że w skali roku byłbym 156 złotych stratny (420 -264 = 156) więc jak możemy mówić tutaj o zarobku. Rozumiem, że wyróżnione ogłoszenie trzeba co m-c przedłużać żeby otrzymywać tantiemy? Czy ktoś jest mi w stanie to wyjaśnić?

No pewnie, że jestem w stanie wytłumaczyć ;)

Nie opłaca Ci się mieć 1 miejsca reklamowego z powodów jakie wymieniłeś.

Przy 2 miejscach reklamowych masz dopiero zysk. Twój koszt 25 zł miesięcznie, a zysk 44 zł.   44-25 = 19 zł zostaje w kieszeni.

Edited by stelcon

Czy możesz to rozpisać szczegółowo dla 4 miejsc reklamowych? Chodzi mi o analizę roczna i miesięczna, jaki koszt początkowy? Założenie główne brak poleconych.

Przykład przy 4 miejscach reklamowych:

Koszty:   

- ogłoszenie wyróżnione, płatne 25 zł / miesiąc

- 4 miejsca reklamowe x 120 zł = 480 zł

Zyski miesięczne:

- 22 zł z jednego miejsca reklamowego:  4 x 22 = 88 zł

Czysty zysk miesięczny:   88 zł -  25 zł = 63 zł

(zysk z miejsc reklamowych - ogłoszenie płatne = czysty zysk)

Należy pamiętać, że wypłaty możemy zażądać jeżeli mamy dostępne 100 zł. Pieniążki wędrują na nasze konto bankowe w złotówkach.

Można też reinwestować z zysków naliczonych na koncie. Ale nie można opłacać ogłoszenia 25 zł z zysków, tylko z każdym miesiącem z konta bankowego.

Ok dziękuję. A teraz inne pytanie jaką strategię inwestycyjna polecasz? Powiedzmy, że budżet na poziomie kilkuset złotych (do 800 zł). A i jeszcze bardzo ważne dla mnie pytanie jaką jest skuteczność tego portalu tzn. czy i jak np. wzrósł ruch na Twojej stronie internetowej lub wyświetlanie Twoich ogłoszeń z innych portali?

Ja nastawiłem się na dochód pasywny. Włożyłem pieniążki, pierwsze dwa miesiące reinwest a teraz wypłacam, ponieważ potrzebuję. Za 2,3 miesiące chciałbym dokupić miejsc reklamowych, bo okaże się, że rok szybko przeleci i miejsca reklamowe wygasną ;)

Strategia może być różna, zależy co kto oczekuje. Najbezpieczniej kupić miejsca reklamowe, nie reinwestować i wypłacać wszystko... Wtedy odzyskujemy od razu kapitał. 

Optymalnym wejściem jest zakup 6 miejsc reklamowych, wtedy 6 x 22 = 132 zł. Jeżeli chcemy wypłacamy całość, jeżeli nie reinwestujemy, wygląda to tak:

Mamy możliwość reinwestycji 120 zł i zostaje 12 zł na koncie.

W przyszłym miesiącu można już wypłacić 7 x 22 = 154 + 12 zł które zostało = 166 zł.

Wyświetlenia ogłoszeń były różne. Zależy od tego co wrzuciłem... Jeżeli były to programy typu Marlive, czy Helix - od kilkunastu do 80,90 wyświetleń w miesiącu...

witam po dluzszej przerwie swiatecznej. nie zgodze sie z kolega powyzej. Warto reinwestowac a nie wyplacac wszystko poniewaz admin projektu zaprojektowal go jako samowystarczalny i dlugoterminowy. W planach jest takze rozszerzenie oferty poza oferte miejsc reklamowych, o kotrych bede informowal na biezaco. pozdr.

Napisałem o najbezpieczniejszej opcji, a taką na pewno jest wypłacanie, czyli odzyskiwaniu kapitału od razu. 

Sam reinwesotwałem i po części będę to robił dalej, ponieważ tak jak Ty ufam adminowi i wierzę, że temat będzie długowieczny ;)

Aż szkoda, że temat na forum cieszy się tak małą popularnością ;) 

no rzeczywiscie wielka szkoda, bo ciagle najwieksza popularnoscia ciesza sie programy wysokiego ryzyka, a tu mamy perelke w ktora nasz znajomy wlozyl sporo pracy oraz zasobow finansowych zeby wszystko dzialalo legalnie i przejrzyscie ;)

Program wygląda ciekawie, na pewno warty uwagi. Dobrze rozumiem że mogę śmiało promować reflinki do innych programów na promotim?

witam program jest wyplacalny po 4 miesiącach wykupiłem więcej miejsc reklamowych gdyż większy zysk zależy od ilośći zakupionych miejsc reklamowych , co chodzi o skuteczność reklamy,ja osobiście nie odczułem ,ale mój znajomy, któremu najpierw ja wstawiałem linki jego strony o gospodarstwie agroturystycznym ,kiedy przyszła rezerwacja na wakacje z niemiec i francji sam się przekonał i też oprócz reklamy zainwestował , ciekawostka jest taka iż jak wchodzisz przez firmę dostajesz rachunek za reklamę z vatem 0 i wstawiasz to w koszty  - ciekawe

Kolejna partia wyplat zleconych do tej pory jest realizowana dzis.

Edited by Dawido

Potwierdzam, dostaję regularnie co miesiąc wypłaty.

Sprostowanie do postu kolegi ryzykant.

Jeżeli zakładasz konto na firmę, to nie Ty dostajesz fakturę z zerowym Vatem, tylko Ty musisz taką wystawić ;) Więc nie jest to Twoim kosztem.

Ja np. nie jestem płatnikiem Vat, więc wystawiam rachunek/fakturę na usługi marketingowe gdzie kwota brutto = kwocie netto. 

Edited by stelcon

kolego stelcon coś nie tak jezeli na firmę zakładam konto i kupuje w firmie promoteam miejsca reklamowe np za 1200 zł to właśnie ta firma promoteam wystawia mi fakturę za zakupione przez zemnie miejsce reklamowe , jest to tak samo jak bym w gazecie czy tv zakupił reklamę  swoich produktów to kto wystawia fakturę ja dla gazety czy gazeta dla mnie i właśnie ta faktura wystawiona przez promoteam na moją firmę za usługi marketingowe wstawiam sobie jako moje koszty . Co innego jest jeżeli to firma promoteam potrzebował by fakturę za kasę którą mi wypłaciła w ramach należnej mi prowizji to fakt wtedy to ja wystawiam firmie promoteam  fakturę i właśnie się tak maja sprawy a nie tak jak ty napisałeś to sprostowanie na mój post pozdrawiam

Mam konto na firmę w Promoteam od 4 miesięcy, nie dostałem żadnej faktury za zakupione miejsca reklamowe. ( Choć może dlatego, ze o nic takiego nie prosiłem...)

A żeby dostać wypłatę z tego konta Promoteam - to ja muszę wystawić Promoteam fakturę. Oni na jej podstawie przelewają mi pieniądze na konto firmowe.

Więc jeżeli Ty dostałeś fakturę za zakupione miejsca reklamowe daj znać, pogadam z właścicielem na ten temat ;)

Podsyłam informację prosto od właściciela Promoteam.

Jeżeli masz założone konto na firmę w Promoteam, to za zakup miejsc reklamowych możesz otrzymać fakturę. Ale faktura zostanie wystawiona z Vatem 0.

Więc jak ją rozliczyć należy się dowiedzieć w swoim biurze rach. Prawdopodobnie należy zapłacić 23% Vatu, ale nie znam się na tym więc proszę tego nie brać jako pewnik.

Wypłaty jak pisałem wyżej: Ty wystawiasz fakturę za usługi marketingowe a firma wypłaca Ci pieniążki na konto.

witam, bardzo dobra wiadomosc dla uzytkownikow Promotim, wkrotce Krzysztof wprowadzi sklep online i bedzie mozna w nim zakupic nastepujace wysokiej jakosci produkty:

- perfumy znanych marek

- laminina

- produkty firmy LavaVitae

- krzem monolitowy

Edited by Dawido