Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Ivaho

[PL] - Dyskusja ogólna - 10% zniżka dla forumowiczów!

Recommended Posts

logo180.png

Liliontransfer.org jest serwisem wymiany walut prowadzonym przez jednego z naszych forumowiczow. Nasze forum zaciesnia wspolprace z tym kantorem dzieki czemu możemy zaoferować naszym forumowiczom niższa prowizje! Kazdy, kto zarejestruje sie w serwisie z forumowego linka otrzyma 10% zniżkę od prowizji kantoru na zakup, sprzedaż oraz wymianę e-walut. Znizka obejmuje kazdy kierunek wymiany!

Aby uzyskać zniżkę, zachęcamy do rejestracji w serwisie lilion.org, gdzie zarejestrowane dane konta działają we wszystkich systemach podłączonych do systemu Lilion w tym i Liliontransfer.org.

Link do rejestracji konta

Po zarejestrowaniu konta na tej stronie logujemy się i klikamy na link do strony Liliontransfer.org gdzie powinnismy już być automatycznie zalogowani.

Mozemy skorzystac rowniez z linka bezposredniego do strony Liliontransfer.org ale w tym przypadku aby skorzystac ze znizki nalezy korzystac z tego linka za kazdym razem dlatego zachecamy do rejestracji.

Skutecznosc rejestracji mozemy zweryfikowac na 2 sposoby:

1) zapytanie wyslane do mnie czy jestesmy zapisani prawidlowo

2) sprawdzenie na stronie liliontransfer czy znizki dzialaja

Wygladac to powinno w ten sposob:

lilion1.gif

Powinienes wiec zobaczyc specjalna cene "dla Ciebie".

Dodam jeszcze, ze osoba wlasciciela jak i same dokumenty rejestrujace serwis liliontransfer zostaly przez administrację forum pozytywnie zweryfikowane a o wiarygodnosci serwisu niech swiadczą rowniez poprzednie komentarze do transakcji (100% pozytywnych komentarzy). Liliontransfer wymienia wiekszosc systemow platnosci i posiada miedzynarodowe certyfikaty.

Wymienia rownież 49 różnych walut (w tym elektronicznych) w 2450 różnych kierunkach oraz daje mozliwosc zamiany e-waluty i waluty na sztabki złota.

Liliontransfer otrzymuje wyłączność na partnerstwo co oznacza zamknięcie partnerstwa z pozostałymi serwisami oraz zamknięcie mojego kantorka. Zapraszam wszystkich do korzystania i promowania naszego rodzimego serwisu, sam rowniez z niego korzystam.

Informacje dodatkowe od administratora:

- Moje gg nie obsluguje numerow >17mln

- nie odpowiadam na smsy (prosze dzwonic lub przeslac maila)

Witam , ja tam wymieniam juz od dluzszego czasu i bardzo mi sie podoba ,- polecam

Hmm, korzystam z usług LilionTransfer od ponad roku, jestem zarejestrowanym użytkownikiem systemu Lilion, więc ze względu na swój staż zniżka forumowa... nie będzie mi przysługiwała? :/

Jezeli rejestrujac sie nie korzystales z czyjegos reflinka to Phoenix moze Cie przepisac na forumowego.

Kontakt:  [email protected]

U mnie po zalogowaniu się na konto Lilon próba wymiany LR na AP działa takie mam info

LR USD/AP USD=0.9524 Kurs wymiany AP USD/LR USD=1.05

LR USD/AP USD=0.9808 Dla Ciebie AP USD/LR USD=1.0196

Uwaga, jezeli ktos jest zarejestrowany w systemie lilion i nie posiada upline to dla takich osob przypisanie sie do forumowych znizek bedzie mozliwe tylko do 10 lipca.

Fee wynosi okolo 90%, pewnie dlatego zeby zniechecic do wymian w tym kierunku. Nieoplacalna jest taka wymiana, polecam czekac na rozwoj wydarzen i poprawe outexchanges w samym GDP.

Mam pytanie odnośnie wymiany walut.

Jak długo maksymalnie trzeba czekać na środki na swoim koncie

od momentu przelania środków na konto Liliontransfer?

Dotyczy konkretnie wymiany walut.

Guest Siemion

Ja gdzieś czekałem z godzinę :)

Czekam na wymianę e-walut LR na PayPal od 10.07 godz.21.00.

Do tej pory nie otrzymałem przelewu na moje konto w PayPal.

Transakcję wykonałem prawidłowo.Czy może ktoś wie o jakiś problemach technicznych

w działaniu kantoru ? Pytam , ponieważ poprzednie wymiany dokonane były bardzo szybko.

Stąd moje zdziwienie , że tym razem czekam tak długo.

Również zamówiłem transfer EPP EUR --> LR EUR 11.07.2011 o 19.50, dostałem od razu instrukcje na email, po góra 3 minutach przelałem kwotę na firmowe konto (EPP) z zadanym tematem identyfikującym zlecenie. Do tej chwili nie otrzymałem przelewu na LR.

c.d. 28 godzin od wpłaty pieniędzy na konto Liliontransfer otrzymałem informację o zaksięgowaniu mojego przelewu. Niestety na chwilę obecną od początku minęło ponad 51 godzin, a pieniedzy na koncie docelowym nadal nie ma.

Czekam na wymianę LR na PayPal już prawie 3 dni.

Transakcję wykonałem prawidłowo. Support nie odpowiada na moje zapytania.

Nie wiem co się stało. Czy ktoś również czeka tak długo?

Ja czekalem ok 24h na wymiane LR-pln.

Ivaho ja czekam już prawie 4 doby. Nie wiem czy to nie za długo.

Wysłałem kilka razy zapytania na różne adresy mailowe kantoru Liliontransfer

oraz adm i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Przelałem prawidłowo za pośrednictwem formularza 70 $ LR na konto LR kantoru

w celu wymiany na PayPal pln.

Obawiam się, że mogę stracić te 70 $ LR. 

Ja również się obawiam, z tym że przelewałem znacznie więcej. Na moją wiadomość wysłaną 2 dni temu z pytaniem o czas realizacji również nie otrzymałem odpowiedzi. Wiadomość o zaksięgowaniu przelewu o której wspomniałem we wcześniejszym poscie, wyszła z automatu.

72 godziny od przelewu wyjściowego, a pieniędzy na koncie docelowym nadal brak. Czy właściciel Liliontransfer nie wie że czas to pieniądz? Pierwszy raz skorzystałem sugerując się rekomendacjami i zjadam zęby z nerwów. Żeby chociaż ktoś wyjaśnił o co chodzi.

Watpie zeby to chodzilo o oszustwo, tylko o brak mozliwosci wymiany konkretnego kierunku, bo inaczej ja bym swojej wymiany nie zrealizowal, a chodzilo o wieksza kwote niz wasza. Nie widzialem Phoenixa juz kilka dni na gg a ostatnio byl 700 km od domu, wiec mozliwe ze ma jakis problem z dostepem.

Proponuje kontakt tel: 516 512 150 nr chyba aktualny.

Po 3 dniach od przelewu dostałem odpowiedź, że nie posiadają LR EUR. Zaproponowano mi wymianę na LR USD (po kursie EUR/USD bez dodatkowej prowizji) lub anulowanie transakcji. Jako iż te dwie opcje wiążą się ze zmarnowanymi kosztami i czasem, ponieważ ostatecznie potrzebuję LR EUR, pozostało mi dalej czekać, z tym że nie wiadomo kiedy waluta będzie. Jednym zdaniem zawiodłem się, pieniądze mam zamrożone, a okazje pouciekały i uciekają mi z przed nosa.

Dzisiaj otrzymałem odpowiedź od administratora, przeprasza, że tak długo czekam. Jest aktualnie  na urlopie.

Nie ma środków na koncie PayPal więc zaproponował mi przelew na moje konto bankowe. Podałem nr swojego konta i czekam.

Więc myślę ,że wszystko jest w porządku. Niestety mamy czas urlopów i wszystko się opóźnia.

Właśnie otrzymałem upragniony przelew LR EUR. No cóż, trwało to kilka dni za długo a z powodu ograniczonego kontaktu narobiło mi obaw, jednak mam nadzieję, że obsługa kantoru wyciągnie wnioski i nie dopuści w przyszłości do podobnych sytuacji. Usługi Liliontransfer są naprawdę przydatne i z pewnością jeszcze nie jeden raz z nich skorzystam.

Dzisiaj również otrzymałem na konto bankowe przelew za sprzedaż LR.

Dzięki adm.

Guest Siemion

16 lipca zleciłem sprzedaż Pecunixa. Po nie całej godzinie otrzymałem wiadomość o zaksięgowaniu wpłaty. Wczoraj wieczorem (niedziela po 23) przyszedł mail, że transakcja została zrealizowana. Nic nie było na koncie. Dzisiaj spoglądam, też nie ma. Może jakieś opóźnienia w dojściu przelewu, bo numer poprawny.

Cześć Siemion!

Jeśli zleciłeś wypłatę na konto bankowe to zależy do jakiego banku, bo ja mam konto w multibanku tj .grupa BRE

i przelewy z liliontransfer są z konta mbank natychmiastowe natomiast do innego banku przelewy sa realizowane elixirem.

Jeśli wczoraj był przelew zlecony to pieniądze bedziesz miał na koncie w swoim banku dzisiaj może to być w południe lub po południu.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Sejfik to polski program reklamowo - zarobkowy. Oferuję zarabianie na czytaniu płatnych maili, klikaniu linków i banerów reklamowych. Dodatkowo możesz zarabiać na płatnych zadaniach, zapisach, programie partnerskim oraz wielu innych metodach zarabiania przez internet. Strona istnieje i płaci bezproblemowo od 2007 roku czyli już ponad 15 lat. Zarządza nim znany admin o nicku "Markonix" ( legalna firma eBizo). Sejfik ma ponad 77 000 użytkowników.

Link do rejestracji https://sejfik.com/pages/index.php?refid=tomex11 

Minimum do wypłaty :

- 3 zł Pay Pal

- 5 zł  doładowanie telefonu

- 10 zł na konto bankowe

Klikając reklamy codziennie ( co zajmuję nam parę minut na dzień) w skali roku zarobimy nie wielkie pieniądze rzędu 100-200zł w zależności od ilości reklam wykupionych przez reklamodawców. Ale istnieje program partnerski, który ma, aż 4 poziomy poleconych ! 16%, 8 %, 4%, 2% dzięki , któremu możemy zarobić naprawdę konkretne pieniądze. Oznacza to , że dostajemy % od zarobków naszych poleconych i od poleconych/poleconych, aż do 4 poziomu!

Dla przykładu rejestrujesz się z mojego polecenia i Twoim zadaniem będzie klikać reklamy oraz polecić ze swojego linku polecającego minimum 10 osób, a najlepiej jak najwięcej. Później to samo musisz przekazać swoim poleconym , aby każdy zwerbował ze swojego linku polecającego kolejnych 10 osób. Powstaje w ten prosty sposób bardzo duża siatka osób poleconych, dzięki temu , że program partnerski ma, aż cztery poziomy, a nasze zarobki wzrastają niebotycznie.  Dla przykładu jeśli każdy poleci 10 osób zarobisz około 15 000 - 20 000 zł rocznie. Uważam , że w tych czasach nie jest to trudne, żeby znaleźć 10 osób poleconych , ponieważ każdy ma rodzinę, przyjaciół, znajomych oraz znajomych na fb i innych portalach społecznościowych. Żeby zarobki od osób poleconych były dodawane do naszego konta sami musimy być też aktywni i klikać reklamy na stronie sejfika.

Żeby jeszcze zwiększyć zarobki polecam również zapisanie się do innych polskich, sprawdzonych, wypłacalnych programów, które działają od lat. Zasady w nich są takie same lub podobne.

Linki do rejestracji :

1) https://zielonymail.com/pages/index.php?refid=tomex11

2) https://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

3) https://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

4) https://swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=tomex11

5) https://ekasa.org/pages/index.php?refid=tomex111

6) https://pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=tomex11