Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Ivaho

[PL] - Dyskusja ogólna - 10% zniżka dla forumowiczów!

Recommended Posts

Guest Siemion

A no tak. Już mam :D

Strona została chwilowo wyłączona ze względów bezpieczeństwa.

Za utrudnienia przepraszam.

k.

Wyłączone zostały lilion.org oraz liliontransfer.org, w pozostałych serwisach wyłączone zostało tymczasowo logowanie.

k.

lilion.org i logowania juz dzialaja, na liliontransfer trzeba zaczekac jeszcze kilka godzin... do jutra wieczorem powinno juz dzialac

pozdrawiam,

k.

uruchomilem probnie liliontransfer.org

na razie mozna zlecac wymiane tylko na LR... w najblizszych godzinach/dniach bede uruchamial kolejne kierunki

moga sie jeszcze zdarzac opoznienia w realizacjach

sorki za przerwe i opoznienia :)

za kilka dni powinno juz wszysto wrocic do normy

k.

Mam pytanie do Kamila. Czy w związku z tą sytuacją opóźni się również realizacja wcześniejszych zamówień? Pytam, bo zleciłem w piątek sprzedaż waluty z Pecunix na konto polskie.

Pozdrawiam.

tak troche sie opoznia...

uruchamiam wymiany sukcesywnie... juz dziala LR, CP, PP i AP, kolejne juz chyba jutro, bo padam :)

jutro powinno juz PX u mnie dzialac, wtedy zaczne realizowac

sorki za opoznienie

k.

mozna wiedziec kiedy na nogi wstanie liliontransfer ?

Kontakt Liliontransfer nie działa, brak mozliwości uzyskania jakiejkolwiek informacji na temat wznowienia realizacji transakcji, a pieniędzy wciąż nie mam na koncie. Od piątku czekam na przelew z Pecunix na konto w banku i nie wiem jak długo jeszcze to potrwa. Myślę, że nawet w przypadku problemów kantoru klienci powinni być informowani na bieżąco.

Ja przedostatnia tranzakcje LR - Bank otrzymalem wczoraj po 3 godzinach od zlecenia, czekam jeszcze na jedna zlecona dzisiaj wieczorem

Moja transakcja została wykonana. Mam nadzieję, że to już koniec problemów liliona :)

Uwaga, jezeli ktos jest zarejestrowany w systemie lilion i nie posiada upline to dla takich osob przypisanie sie do forumowych znizek bedzie mozliwe tylko do 10 lipca.

Przykro dowiedzieć się tego po powrocie z urlopu... :(

czekałem dwa dni na wymianę PLN - LR po czym dostałem wiadomość, że transakcję anulowano. Może nie ogarniam ale wydaje mi się, że skoro anulowano to przelew, który tam poszedł powinien zostać zwrócony? bo w tym momencie ani złotówek ani LR

i dodatkowo irytuje mnie brak jakiego kolwiek kontaktu z ludźmi odpowiedzialnymi za ten cały kantor ;|

Kontakt Liliontransfer nie działa, brak mozliwości uzyskania jakiejkolwiek informacji na temat wznowienia realizacji transakcji, a pieniędzy wciąż nie mam na koncie. Od piątku czekam na przelew z Pecunix na konto w banku i nie wiem jak długo jeszcze to potrwa. Myślę, że nawet w przypadku problemów kantoru klienci powinni być informowani na bieżąco.

Podaj datę i treść wiadomości jaką wysłałeś do LT... bo coś mi tu nie pasuje... Kantor nie działał od piątku do poniedziałku-wtorku na kierunku PX i jest to napisane powyżej. Więc nie wiem co to za brak informacji? Może faktycznie się coś zagubiło, bo liczba maili i ticketów szła w setki w tym czasie. Podaj namiar na wiadomosc, to sprawdze...

czekałem dwa dni na wymianę PLN - LR po czym dostałem wiadomość, że transakcję anulowano. Może nie ogarniam ale wydaje mi się, że skoro anulowano to przelew, który tam poszedł powinien zostać zwrócony? bo w tym momencie ani złotówek ani LR

i dodatkowo irytuje mnie brak jakiego kolwiek kontaktu z ludźmi odpowiedzialnymi za ten cały kantor ;|

Przelew anulowany nie oznacza zwrotu srodkow (nie wiem skad to wziales :/). Przelew jest anulwoany z kilku powodow:

1. Srodki do nas nie dotarly (wiec co zwracac?)

2. Podano zly numer konta docelowego (Podaje sie alternatywny numer)

3. Poproszono o zwrot srodkow przed zrealizowaniem przelewu (wtedy zwracamy srodki)

Prośba taka jak powyżej... 90% opoznien wynika z nieczytania instrukcji (zly tytul przelewu), zaokraglania kwot, jak jest do wplaty 99,99 to tyle sie wplaca, a nie 100 (co jest jasno zaznaczone na czerwono w otrzymywanym mailu, ze jak sie zrobi inaczej to bedzie opoznienie).

I kolejne... nie slemy maili na adres: [email protected] bo jak sama nazwa wskazuje, tam sie nie odpowiada... od tego jest support online/offline na stronie...

Nie ma w tej chwili ZADNYCH wiszacych ticketow w systemie, wiec albo nie ich nie wyslaliscie, albo sprawa zostala rozwiazana, albo gdzies technika zawiodla :).

Konkluzja:

Zamiast pisac na forum, bardziej konstruktywnie jest napisac do supportu, bo po to jest... na forum chlopaki wam pomoga w kwestiach ogolnych np. "jak zrobic taki a taki przelew", a nie "gdzie jest moja kasa"... bo nie od tego jest forum (no chyba, ze Ivaho ma inne zdanie)... na pewno nie bede tu odpowiadal na narzekania, czemu nie dostalem pieniedzy, skoro cos poszlo nie tak... Wina moze byc klienta, a moze byc LT, ale na forum w tej sprawie nikt nie pomoze, bo nie ma odpowiednich danych. Forum faktycznie jest uzywane do podawania oficjalnych komunikatow, ale TYLKO wtedy, jak jest awaria strony i nie mozna z niej korzystac... Tak wiec zapraszam malkontentow do LT i rozpoczecia kontruktywnych dzialan :), na forum w tym watku prosze zostawiac jedynie ogolne prosby o pomoc do ogolu uzytkonwikow lub ewentualne narzekania dla samego narzekania (skoro i tak nie mamy nic innego do roboty). Niestety powyzsze dwa przypadki byly ostatnimi, ktore poprzez forum probuje rozwiazac, nastepne osoby niestety musza skorzystac z guzika "Support" na stronie LT :)

Nie chce by ktos sie tu poczul urazony... ale chce uniknac bezsensownych ewentualnych sporow w przyszlosci, ktorych argumentem bedzie: "Napisalem przeciez na forum". Tak wiec po raz ostatni: Forum jest forum, a Support to support i nie nalezy od obu oczekiwac tego samego :)

No to tyle na razie :)

pozdrawiam,

K.

Podaj datę i treść wiadomości jaką wysłałeś do LT... bo coś mi tu nie pasuje... Kantor nie działał od piątku do poniedziałku-wtorku na kierunku PX i jest to napisane powyżej. Więc nie wiem co to za brak informacji? Może faktycznie się coś zagubiło, bo liczba maili i ticketów szła w setki w tym czasie. Podaj namiar na wiadomosc, to sprawdze...

Jeśli chodzi o moją wypowiedź to już uzupełniłem w kolejnym poście.

Moja transakcja została wykonana. Mam nadzieję, że to już koniec problemów liliona :)

Wszystko ok.

Musisz jednak też zrozumieć niecierpliwość i zdenerwowanie użytkowników. Każdemu naprawdę zależy na czasie i w momencie kiedy kiedy realizacja transakcji się przeciąga chciałby przynajmniej uzyskać info, a w moim przypadku było tak, że pomimo prób skontaktowania się niestety Support nie odpowiadał. Wyrażenie swojej opinii na forum uznałem więc za zasadne i jedyny możliwy sposób kontaktu z Adminem.

ok :)

jednak opoznien w ticketach nie bylo chyba nigdy powyzej 48h :). a 95% jest ponizej 24h. no rozumiem, ze jak strona nie dziala, to ticketu nie puscisz :) no to wtedy faktycnzie jest forum (ale strona w tym roku lacznie ie dzialala chyba 5 dni, wiec to chyba nie jest tak zle :P), ale od niedzieli juz wzglednie dzialalo, a widze wpisy z psioczeniem z pozniej... no ale licze, ze juz nie bedzie sie to powtarzac... ze swojej strony moge zapewnic ze robie wszystko, co w mojej mocy by system dzialal sprawnie i bezpiecznie... Jednak LT posiada w tej chwili 107 kont w 4 krajach i ich liczba ciagle rosnie (z tego co wiem, to zaden exchanger na swiecie tyle nie ma)... niedlugo dojda jeszcze Wegry, Litwa, Lotwa, Estonia i panstwa Nordyckie... i jak cos sie wysypie na automacie, to naprawde ciezko to ogarnac recznie :)... bo samo logowanie na konto potrafi zajac czasem 5-10min... pomnoz to przez 100 i masz 8 godzin na same logowania :), a gdzie sprawdzanie, ksiegowanie i obsluga bledow :)... W LT ciagle przybywa ludzi, ale i transakcji, system sie rozbudowuje (co chyba widac), wiec jest cos za cos... nie chce uzywac debilnego argumentu, ze jak sie nie podoba, to nie korzystaj :)... no bo nie tedy droga... ale porownaj co bylo w LT jeszcze 3 miechy temu a co jest teraz... to widac roznice golym okiem... a wszystko trzeba mocno testowac... bo kazdy blad w tej branzy duuuzo kosztuje... tak wiec staram sie jak moge i licze na wyrozumialosc jak cos ewentualnie sie opoznia... na pewno nie robie nikomu na zlosc... tylko czasem sie po prostu szybciej nie da...

tak wiec chyba mozna te dyspute uznac za zakonczona... licze ze kolejne posty, beda juz na bardziej "ogolne" tematy

pozdrawiam,

k.

Wypłata zamówiona 28 lub 29 EPP z racji braku środków czas wymiany trwał około 4 dni wszystko omówione, bardzo dobry kontakt, jestem zadowolony :)

Dotarly do mnie w koncu zamowione wczensiej LR... tak wiec na tym kierunku juz opoznien byc nie powinno... pojawil sie za to problem z IF (jakies maja problemy techniczne)... wiec na tym kierunku sie moze opozniac...

pozdrawiam,

k.

Delivery to the following recipient failed permanently:

[email protected]

Technical details of permanent failure:

Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 "Unknown User" (state 14).

Pod jaki adres należy się zwracać, bo ten z podstrony "Kontakt" nie idzie na współpracę...

EDIT:

W większości wyjaśnione na supporcie.

w nocy z piatku na sobote przenosilismy sie na nowy serwer i bylo w zwiazku z tym kilka awarii i opznien na kilku kierunkach (np. PM i bank ING)... padl tez serwer mailowy... juz powinien dzialac.... ale support (podany kolo maila) dzialal przez caly czas (poza kilkoma godzinami we wspomniana noc)

czy w tym momencie wystepuje jakis problem, od 2 dnie czekam nei tyle co na przelew co na zatwierdzenie przez FAstCash. Normalnie trwalo to max godzine teraz juz 48 ? LR > Bank

Wiem juz w czym tkwil problem, chyba ciagle wam nie dzala SMTP, co dziwne SMTP mojego banku rowniez nie dalo znaku zycia o transferze, zobaczylem do dopiero w historii 2 minuty temu, jak zawsze bezproblemowa, chodz *cicha* wymiana :)

Guest dkpl

panie phoenix dlaczego wogole nie funkcjonuje support a po zapytanie mnie z waszej strony o nr transakcji kontakt sie zerwał

od 16 sierpnia czekam an swoj transfer ktory nie wiem z jakich powodow został anulowany!

jest to druga moja transakcja w tym serwisie i mam juz niechęć do tego kantoru.

Źadam dokonania transferu lub zwrotu pieneidzy na mbank. Tylko twoja obecnosc na forum powstrzymuje mnie od skargi w odpowednim dziale:/

ps. ticketow wyslalem juz odpowiednio duzo zeby znalezc moj problem i go rozwiązać wiec nie bede tu pisał

Pozdrawiam!

edit: jednak wyslalem ci wiadomosc prywatna z numerem

hmmm sam kontroluje support co kilka dni... i nie ma tam opoznien wiekszych niz 48h... a 90% jest ponizej 24h...

sprawdzilem tego priva... no i problem dityczyl tego czego dotyczy >90% problemow z opzonieniami... nieprawidlowy tytul transakcji... a jest w mailu wielkimi literami i na czerwono :)... no nic... juz zrealizowane :)

pozdrawiam,

k.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Sejfik to polski program reklamowo - zarobkowy. Oferuję zarabianie na czytaniu płatnych maili, klikaniu linków i banerów reklamowych. Dodatkowo możesz zarabiać na płatnych zadaniach, zapisach, programie partnerskim oraz wielu innych metodach zarabiania przez internet. Strona istnieje i płaci bezproblemowo od 2007 roku czyli już ponad 15 lat. Zarządza nim znany admin o nicku "Markonix" ( legalna firma eBizo). Sejfik ma ponad 77 000 użytkowników.

Link do rejestracji https://sejfik.com/pages/index.php?refid=tomex11 

Minimum do wypłaty :

- 3 zł Pay Pal

- 5 zł  doładowanie telefonu

- 10 zł na konto bankowe

Klikając reklamy codziennie ( co zajmuję nam parę minut na dzień) w skali roku zarobimy nie wielkie pieniądze rzędu 100-200zł w zależności od ilości reklam wykupionych przez reklamodawców. Ale istnieje program partnerski, który ma, aż 4 poziomy poleconych ! 16%, 8 %, 4%, 2% dzięki , któremu możemy zarobić naprawdę konkretne pieniądze. Oznacza to , że dostajemy % od zarobków naszych poleconych i od poleconych/poleconych, aż do 4 poziomu!

Dla przykładu rejestrujesz się z mojego polecenia i Twoim zadaniem będzie klikać reklamy oraz polecić ze swojego linku polecającego minimum 10 osób, a najlepiej jak najwięcej. Później to samo musisz przekazać swoim poleconym , aby każdy zwerbował ze swojego linku polecającego kolejnych 10 osób. Powstaje w ten prosty sposób bardzo duża siatka osób poleconych, dzięki temu , że program partnerski ma, aż cztery poziomy, a nasze zarobki wzrastają niebotycznie.  Dla przykładu jeśli każdy poleci 10 osób zarobisz około 15 000 - 20 000 zł rocznie. Uważam , że w tych czasach nie jest to trudne, żeby znaleźć 10 osób poleconych , ponieważ każdy ma rodzinę, przyjaciół, znajomych oraz znajomych na fb i innych portalach społecznościowych. Żeby zarobki od osób poleconych były dodawane do naszego konta sami musimy być też aktywni i klikać reklamy na stronie sejfika.

Żeby jeszcze zwiększyć zarobki polecam również zapisanie się do innych polskich, sprawdzonych, wypłacalnych programów, które działają od lat. Zasady w nich są takie same lub podobne.

Linki do rejestracji :

1) https://zielonymail.com/pages/index.php?refid=tomex11

2) https://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

3) https://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

4) https://swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=tomex11

5) https://ekasa.org/pages/index.php?refid=tomex111

6) https://pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=tomex11