Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Ivaho

[PL] - Dyskusja ogólna - 10% zniżka dla forumowiczów!

Recommended Posts

jeszcze jedno... maile z supportu ida poki co z maila [email protected] (czyli NIE ODPOWIADAC)... bedzie to zmeinione, bo system ticketow wprowadzilismy dopiero 3 tyg temu... ale trzeba zalozyc nowy ticket... klikniecie odpowiedz powoduje wyslania maila do nikad... wiem ze to bmusi byc zmienione i bedzie... ale poki co jest jeszcze kilka innych rzeczy do zrobienia.

pozdrawiam,

k.

Guest Tann

Jeśli dzisiaj o godzinie 17 został wykonany przelew to kiedy mogę się spodziewać pieniędzy na koncie LR ?

Jak tanio przelać GDP(USD)>PLN, przy ostatniej próbie wyszła mi prowizja 85%. Nauka kosztuje ale jak długo można się uczyć ?

Słuchajcie jaki w końcu jest do nich mail w sprawie wyjaśnienia wymiany która nie została zrealizowana bo livesupport jest cały czas offline ?

Można jeszcze korzystać z "linka bezpośredniego"? Bo mi coś nie chce działać.

Witam,

strona mi się nie wczytuje, czy komuś także?

Rozmowa z właścicielem.

2011-09-09 18:18:04 :: lilion
ja rowniez

2011-09-09 18:18:53 :: krasiujr
kasa zaksiegowana

2011-09-09 18:18:57 :: krasiujr
azzlezy mi na czasie

2011-09-09 18:19:03 :: krasiujr
kiedy moge sie spodziewac lr?

2011-09-09 18:19:09 :: lilion
a kto mowi?

2011-09-09 18:21:34 :: krasiujr
michal kras

2011-09-09 18:30:54 :: krasiujr
wiec?

2011-09-09 18:45:29 :: krasiujr
moge podac nr transakcji

2011-09-09 18:45:35 :: krasiujr
ale chce wiedziec na czym stoje

2011-09-09 18:45:39 :: krasiujr
jezeli nie macie tyle LR

2011-09-09 18:45:41 :: krasiujr
to powiedzcie

2011-09-09 18:46:48 :: lilion
pisz do supportu

2011-09-09 18:46:59 :: lilion
problemow z lr to juz z 2 miesiace nie bylo 

2011-09-09 19:24:05 :: krasiujr
hmm

2011-09-09 19:24:08 :: krasiujr
wpalta zaksiegowana

2011-09-09 19:24:14 :: krasiujr
wlasciciel serwisu jest

2011-09-09 19:24:19 :: krasiujr
wiec nie rozumiem skad opoznienia

2011-09-09 19:24:23 :: lilion
wlam mialem

2011-09-09 19:24:27 :: lilion
chyba sie jeszcze opozni

2011-09-09 19:24:29 :: lilion
sorki

2011-09-09 19:24:40 :: krasiujr
jaki wlam?

2011-09-09 19:24:51 :: lilion
no ktos mi sczyscil troche LR

2011-09-09 19:24:59 :: lilion
i wlasnie probuje wykminic jak 

2011-09-09 19:25:09 :: krasiujr
ok

2011-09-09 19:25:10 :: krasiujr
to wyslij mi

2011-09-09 19:25:14 :: krasiujr
i potem rozkminiaj

2011-09-09 19:25:17 :: krasiujr
mzoe byc czesc teraz

2011-09-09 19:25:19 :: krasiujr
czesc pozniej

2011-09-10 12:41:57 :: krasiujr
co z tym LR....

2011-09-11 11:46:31 :: krasiujr
co z moja kasa!!!???

ma ktos jakies informacje kiedy zacznie dzialac !!!! bardzo pilne....no i ta wypowiedz wlasciciela z leksza niepokojaca....

Ile mozna czekac na zaksiegowanie transakcji? w piatek przed zalamaniem strony, przelalem tam sporo kasy i do teraz nie dotarla. a niby tak polecany ten kantor ;/

2011-09-12 15:26:36 :: lilion
serwer nie dziala

2011-09-12 15:51:00 :: krasiujr
co nie dziala

2011-09-12 15:51:05 :: krasiujr
co mnie to obchodzi?

2011-09-12 15:51:11 :: krasiujr
wplata zaksiegowana

2011-09-12 15:51:14 :: krasiujr
wyslac mozna recznie

2011-09-12 15:51:23 :: krasiujr
jest mi przykro ze wzgledu na kradziez

2011-09-12 15:51:36 :: krasiujr
ale mam prawo zadac wplaty

2011-09-12 15:51:38 :: krasiujr
bo czekam dlugo

2011-09-12 16:53:35 :: krasiujr
NO I!?

2011-09-12 17:26:13 :: krasiujr
cale forum grzmi

2011-09-12 17:26:21 :: krasiujr
moze napiszesz w koncu co jest grane

2011-09-12 18:03:49 :: krasiujr
HALO!

Ma ktoś dane teleadresowe do admina? PW.

Oficjalny komunikat.

Witam,

Sorki za brak info... za dużo roboty... W piątek popołudniu (wszystkie ataki jak widac są w piątki :P) miałem atak na serwer główny. Tym razem zawinił hosting, pozostawił dziurę w zabezpieczeniach. Nowy serwer jest w trakcie konfiguracji. Istnieje duża szansa, że dziś wieczorem strona stanie w ograniczonym zakresie. Proszę forumowiczów o nie dawanie dużych zleceń w ciągu pierwszych godzin od uruchomienia. Mogą być opóźnienia w realizacjach do LR i PM (nie skradziono wszystkiego, ale sporo), pozostałe kierunki powinny iść normalnie.

Osobiście przepraszam za opóźnienia, nie wynikają bezpośrednio z moich błędów czy zaniedbań. Robię wszystko by strona stanęła jak najszybciej. Jednocześnie chcę poinformować, że osoby wysyłające mi różne groźby i dziwnie brzmiące ponaglenia na prywatne drogi kontaktowe (gg, telefon i e-mail) zostaną w najbliższym czasie odwiedzone przez Policję. Wszystkie treści wraz z drogami kontaktowymi są na bieżąco przekazywane organom ścigania. Ponadto chcę poprosić o niekorzystanie z serwisu w przyszłości wszystkim osobom, którym serwis lub jego działalność nie odpowiada. Serwis powstał po to, by przyspieszyć wymianę walut i jak coś nie działa, to dlatego, że jest ku temu solidny powód, a nie dlatego, że ktoś ma takie "widzi mi się". Jeśli boisz się straty, to nie wymieniaj. A jeśli wymieniasz, to czasem trzeba trochę dłużej poczekać, bo nie zawsze wszystko jest tak, jakbyśmy chcieli by było.

pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za opóźnienie,

K.

no ja mysle ze wszyscy na taka odpowiedz czekali ..tylko tyle

Atak personalny - wymoderowano

Wiem, że moje 3 posty na tym forum wobec twoich 355 to nic. Wiem, że mogę zostać potraktowany niepoważnie przez większość użytkowników, ale ktoś powinien cię nauczyć odpowiedzialności i pokory.

Wiesz co się robi jak jest problem? Informuje. Nie wierzę, że w ciągu 72 godzin nie znalazłeś czasu na napisanie maila do klientów. Wyobraź sobie, że o atakach na WTC poinformowano by 14 września, o śmierci papieża 5 kwietnia, a wyniki wyborów przedstawiane by były nie po północy, a 3 dni później. To nie do pomyślenia! Ludzie z owych mediów przestali by korzystać, a ich lincz rozpocząłby się natychmiast. Po drugie, jeżeli ktoś już się do ciebie dorwie i żąda zwrotu - robisz to - mam gdzieś, że cię okradli - oddajesz ze swoich, a jak nie masz to zapożyczasz się i z przeprosinami zwracasz, bo straciłeś nieswoją kasę, za którą byłeś odpowiedzialny. Trzy dni przerwy na giełdzie to strata miliardów złotych, 3 dni dla twoich klientów to kilka tysięcy złotych zysku w ..., a ty masz czelność grozić nam policją i sądem?! Tak więc:

Zgodnie z Artykułem 9 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U. z dnia 31 marca 2000 r.), masz obowiązek podać klientowi w chwili zawarcia umowy (w realiach twego interesu jest to ogłoszenie na tym forum + na stronie kantoru) wszystkich danych firmy (nazwa, adres, REGON, NIP). Proszę o te dane w trybie natychmiastowym. W innym wypadku wyciągnę konsekwencję.

Mam nadzieję, że nie zalicza się to do "różnych gróźb i dziwnie brzmiących ponagleń".

EDIT: Uff, obawiałem się, że post zostanie niesłusznie usunięty. Wymoderowano słowo "cham", żeby nie było, że przeklinałem. Uważam, że ostrzeżenie nie jest słuszne, ale nie będę się kłócił z decyzją Administratora. Dla mnie to nazywanie rzeczy po imieniu, dla Ciebie "brak kultury". Trudno.

Ja czekam z niecierpliwoscia na transfer pieniedzy. to moja pierwsza wymiana w tym serwisie i nie nalezy do najmniejszych dla mnie. wiadomosc pocieszajaca.

Witam,

Strona została właśnie odpalona w dość ograniczonym zakresie. Jeszcze jest sporo niedoróbek (brak narożników graficznych i inne takie, ale będę łatał na bieżąco)... Jest sporo nowych zabezpieczeń, przez co część funkcji może po prostu nie działać... Jak skończę, to zacznę realizować wypłaty. Od razu mówię, że na kierunkach do LR i do PM mogą być dłuższe opóźnienia, ponieważ tam mam spore tyły teraz :).

Ważna informacja dla sprzedających/kupujących EPP. W tej walucie nic mi nie ukradziono. Więc można spokojnie dawać zlecenia. Wszystkie zostaną zrealizowane w dniu jutrzejszym, czyli jeszcze przed piętnastym, o co prosiliście.

Większość przelewów (szczególnie do Polskich Banków) powinna zostać zrealizowana dziś w nocy/nad ranem/jutro rano.

Jeszcze raz przepraszam za opóźnienia i utrudnienia.

pozdrawiam,

k.

EDIT: Właśnie zauważyłem, że nie działa nawet przyjmowanie zleceń (nie liczy kursów). Więc proszę z tym uważać. Gdyby komuś coś policzyło po dziwnym kursie, wtedy transakcja zostanie anulowana. System ticketów i pomocy technicznej jeszcze nie działa i raczej do jutra działał nie będzie.

pozdrawiam,

K.

zapraszam do działu kontakt :)

NIP i REGON gdzie?

Dałbyś już spokój. Dostaniesz swoją kasę, a problemy się przecież zdarzają. Mógłbyś to też zrozumieć. Lilion wymieniał mi już sporo razy kasę, większość razy trwało to po kilka godzin, ale zdarzyło się też opóźnienie - kilka dni. Mimo tego wszystko było ok. Rozumiem, że spieszy Ci się z kasą - czas to pieniądz, ale Twój ton... aż nie mogę tego czytać ;) Pozdro dla Ciebie Krasiu i Phoenix84

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Sejfik to polski program reklamowo - zarobkowy. Oferuję zarabianie na czytaniu płatnych maili, klikaniu linków i banerów reklamowych. Dodatkowo możesz zarabiać na płatnych zadaniach, zapisach, programie partnerskim oraz wielu innych metodach zarabiania przez internet. Strona istnieje i płaci bezproblemowo od 2007 roku czyli już ponad 15 lat. Zarządza nim znany admin o nicku "Markonix" ( legalna firma eBizo). Sejfik ma ponad 77 000 użytkowników.

Link do rejestracji https://sejfik.com/pages/index.php?refid=tomex11 

Minimum do wypłaty :

- 3 zł Pay Pal

- 5 zł  doładowanie telefonu

- 10 zł na konto bankowe

Klikając reklamy codziennie ( co zajmuję nam parę minut na dzień) w skali roku zarobimy nie wielkie pieniądze rzędu 100-200zł w zależności od ilości reklam wykupionych przez reklamodawców. Ale istnieje program partnerski, który ma, aż 4 poziomy poleconych ! 16%, 8 %, 4%, 2% dzięki , któremu możemy zarobić naprawdę konkretne pieniądze. Oznacza to , że dostajemy % od zarobków naszych poleconych i od poleconych/poleconych, aż do 4 poziomu!

Dla przykładu rejestrujesz się z mojego polecenia i Twoim zadaniem będzie klikać reklamy oraz polecić ze swojego linku polecającego minimum 10 osób, a najlepiej jak najwięcej. Później to samo musisz przekazać swoim poleconym , aby każdy zwerbował ze swojego linku polecającego kolejnych 10 osób. Powstaje w ten prosty sposób bardzo duża siatka osób poleconych, dzięki temu , że program partnerski ma, aż cztery poziomy, a nasze zarobki wzrastają niebotycznie.  Dla przykładu jeśli każdy poleci 10 osób zarobisz około 15 000 - 20 000 zł rocznie. Uważam , że w tych czasach nie jest to trudne, żeby znaleźć 10 osób poleconych , ponieważ każdy ma rodzinę, przyjaciół, znajomych oraz znajomych na fb i innych portalach społecznościowych. Żeby zarobki od osób poleconych były dodawane do naszego konta sami musimy być też aktywni i klikać reklamy na stronie sejfika.

Żeby jeszcze zwiększyć zarobki polecam również zapisanie się do innych polskich, sprawdzonych, wypłacalnych programów, które działają od lat. Zasady w nich są takie same lub podobne.

Linki do rejestracji :

1) https://zielonymail.com/pages/index.php?refid=tomex11

2) https://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

3) https://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

4) https://swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=tomex11

5) https://ekasa.org/pages/index.php?refid=tomex111

6) https://pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=tomex11