Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Ivaho

[PL] - Dyskusja ogólna - 10% zniżka dla forumowiczów!

Recommended Posts

zapraszam do działu kontakt :)

NIP i REGON gdzie?

Dałbyś już spokój. Dostaniesz swoją kasę, a problemy się przecież zdarzają. Mógłbyś to też zrozumieć. Lilion wymieniał mi już sporo razy kasę, większość razy trwało to po kilka godzin, ale zdarzyło się też opóźnienie - kilka dni. Mimo tego wszystko było ok. Rozumiem, że spieszy Ci się z kasą - czas to pieniądz, ale Twój ton... aż nie mogę tego czytać ;) Pozdro dla Ciebie Krasiu i Phoenix84

Wybacz. Chamstwo trzeba piętnować. Czekać prawie tydzień na zwrot pieniędzy? I jeszcze ma czelność grozić klientom sądem i policją. Ton? Abstrahując od tego, że są to wypowiedzi pisemne - unikam capslocka i nie przeklinam.

Dlatego gwarantuję, że jeżeli nie przeprosi zgłoszę to wszystko do odpowiednich instytucji, a jest taka, która zainteresuje się kilkudziesięciu tysięcznym obrotem na koncie, i sprawdzi czy firma istnieje, czy legalnie działa na rynku polskim, czy jest zarejestrowanym vatowcem, czy płaci podatki. No i ciągle czekam na NIP i REGON, są też instytucje od przestrzegania federacji konsumentów.

Został jeszcze silink do wysyłki maili... bo się okazało, że na najnowszym PHP przestał działać :).

dla kolegi Krasiu, drugi wynik w google po wpisaniu Phoenix Internet Polska sp. z o. o.:

http://www.krs-online.com.pl/phoenix-internet-polska-sp-z-o-o-krs-301418.html

jest tam i KRS i NIP i REGON :).

Jeśli chodzi o firmę Phoenix Internet United Kingdom to jej UTR (odpowiednik polskiego NIPu, KRSu i REGONu) to: 1263192104 (adres masz na stronie).

Wejdz na stronę HMRC.GOV.UK, tam masz telefon, gdzie możesz zadzwonić i potwierdzić.

pozdrawiam

k.

EDIT:

Krasiu: Jak odbierzesz 30. telefon z groźbami, który nie daje Ci pracować, to z ciekawością będę obserwował Twoje reakcje :).

pozdro,

k.

Sorki, że tak flooduje, ale męczy mnie to...

Krasiu, weź jeszcze raz sprecyzuj zarzut, bo nie do końca rozumiem. Obrażony jesteś zapewne o to, że po tym jak mi napisałeś na gg, że mam Ci wysłać kasę ręcznie w 10 minut, bo inaczej będą dalsze konsekwencje, to powiedziałem, że ten przelew Ci zrealizuje jak stanie strona, ale  żebyś więcej już nie korzystał z kantoru. Nie wynika to z moich fanaberii, a z tego, że przez takich właśnie klientów odechciewa się robić cokolwiek. Na szczęście jest takich tylko mały procent, ale i tak potraficie uprzykrzać życie bez szczególnego powodu. Rozumiem, że jest opóźnienie, za które pośrednio odpowiadam, ale zaufaj mi, że straciłem o WIELE więcej pieniędzy od Ciebie (składa się na to kradzież, opłacenie specjalistów, którzy teraz robią nowe zabezpieczenia, straty z tytułu wyłączenia kilkunastu serwisów, których jestem właścicielem, strata dobrego imienia, bo odbije się to na utracie X% klientów itd.), ale w odróżnieniu od Ciebie ja swojej kasy nie odzyskam. Nie chce by to brzmiało arogancko, ale nie jesteś najważniejszy (w znaczeniu ważniejszy od innych klientów). Nie mogę wykonywać przelewów ręcznie chociażby dlatego, że serwer obsługujący smsy z banków również został wyłączony i niestety nie mogłem go włączyć dopóki nie byłem pewien, że jest bezpieczny. Bo gdybym go włączył i by mi oczyszczono również polskie konta, to wtedy okazałoby się, że nie mam Ci nawet z czego oddać, co wpłaciłeś. I wtedy żaden sąd by Ci nie pomógł, bo niezależnie od wyniku rozprawy, niestety nie miałbym z czego oddać. Tak więc pośrednio rozumiem Twoją frustrację, ale wziąłbym również pod uwagę, że kantor działa kilka lat. Ma za sobą ponad 10 tysięcy udanych transakcji, w których NIKT nie został oszukany. Jest zarejestrowaną firmą w 2 krajach (W tym spółka z o. o. z kapitałem 50 000PLN). Posiada 107 kont na całym świecie itd. itd. W tej chwili w drodze są konta w Niemczech (Deutsche Bank), Austrii (Reiffeisen) i Skandynawii (Nordea), a te kraje raczej nie współpracują z mało wiarygodnymi podmiotami z zagranicy :). Piszesz o braku przeprosin... może cofnij się do moich poprzednich postów i jeszcze raz przeczytaj :). Oczywiście mogłem coś skrobnąć trochę wcześniej, ale czy z posta w stylu: "Ukradli mi kasę, wyłączyłem stronę, nie wiem co dalej..." byłbyś zadowolony, przypominam, że był weekend i prawie wszyscy którzy mogli mi pomóc akurat nie byli dostępni, a rozważałem nawet przeniesienie serwera do innej firmy, co mogłoby zając nawet 2 tygodnie. Wtedy pewnie byś w ogóle nie zostawił na mnie suchej nitki. Nie chce być jak SportArbs, który ciągle przekłada terminy. Piszę dopiero jak coś wiem, i jak jest realna szansa, że będzie coś zrobione. Na razie nie działa silnik do maili, tak więc nie można ani składać nowych zleceń, ani nie mogę zatwierdzić transakcji. A już najbardziej denerwuje mnie to, żę muszę pisać takie posty, zamiast ten silnik :). Rozumiem, że nadal jesteś oburzony opóźnieniem, ale robimy, co możemy :). Nie wiem czy coś jeszcze dodawać, ale jak to nie pomaga, to już obawiam się, że chyba nic nie pomoże.

pozdrawiam,

k.

Nie, opóźnienia przelewu to sprawa diabelsko ważna, ale nie najważniejsza. O kradzież też cię nie oskarżam, musiałbyś być idiotą, bo wystarczy bym podał w pozwie nr konta, a sąd doszedłby do właściciela. Najważniejszy jest brak informacji. Zjawiasz się po kilku dniach i łaskawie informujesz, że są problemy. Jakbyś był odpowiedzialny to godzinę po awarii ZADZWONIŁ

Krasiu- czytając Twoje posty można zuważyć jedynie Twoją "Nerwowość". A tak propo- jako,że jest to Forum odnośnie często RYZYKOWNYCH inwestycji co zrobisz jeśli stracisz "tyle a tyle" pieniążków w jakimś programie zwanym Hyipem lub podobnym programie? Również z podobną stanowczością i konsekwencją będziesz próbował odzyskać swoje włożone pieniążki???

Może zwykła lokata-rachunek oszczędnościowy- byłby najlepszy w Twoim przypadku? Dużo "emocji" w Twoim przypadku.

Jesteś niedługo na Forum a wyskakujesz ze swoimi "rewelacjami" ,obrażasz innych. Myślisz,że ktoś w takim przypadku  podpowie Ci kiedyś -w przypadku jeśli będziesz miał jakieś pytania, problemy?

Musiałem to napisać, bo od tego jest Forum-żeby pisać co się myśli- jednak z taktem i bez chamstwa.

Krasiu- czytając Twoje posty można zuważyć jedynie Twoją "Nerwowość". A tak propo- jako,że jest to Forum odnośnie często RYZYKOWNYCH inwestycji co zrobisz jeśli stracisz "tyle a tyle" pieniążków w jakimś programie zwanym Hyipem lub podobnym programie? Również z podobną stanowczością i konsekwencją będziesz próbował odzyskać swoje włożone pieniążki???

Może zwykła lokata-rachunek oszczędnościowy- byłby najlepszy w Twoim przypadku? Dużo "emocji" w Twoim przypadku.

Jesteś niedługo na Forum a wyskakujesz ze swoimi "rewelacjami" ,obrażasz innych. Myślisz,że ktoś w takim przypadku  podpowie Ci kiedyś -w przypadku jeśli będziesz miał jakieś pytania, problemy?

Musiałem to napisać, bo od tego jest Forum-żeby pisać co się myśli- jednak z taktem i bez chamstwa.

Gdzie nerwowość, po prostu konsekwentnie wyrażam swoje poglądy. A ty chyba nie dostrzegasz różnicy pomiędzy kantorem a inwestycjami, poczytaj na ten temat.

Gdzie nerwowość, po prostu konsekwentnie wyrażam swoje poglądy. A ty chyba nie dostrzegasz różnicy pomiędzy kantorem a inwestycjami, poczytaj na ten temat.

Z reguły korzysta się z kantorów by wymienić coś i zainwestować w jakiś program. Umieściłem swoją opinię odnośnie Twoich wcześniejszych wypowiedzi i...nie chciałbym dalej "ciągnąć" tego wątku- napisałem to co myślałem.

Pozdro..........

Z reguły korzysta się z kantorów by wymienić coś i zainwestować w jakiś program. Umieściłem swoją opinię odnośnie Twoich wcześniejszych wypowiedzi i...nie chciałbym dalej "ciągnąć" tego wątku- napisałem to co myślałem.

Pozdro..........

No właśnie. "Z reguły". Nie uogólniaj.

6 terminów podał, a zwrotu ciągle nie ma. Wierzcie mi, posiadam zdolność empatii, ale w tym wypadku nie jestem w stanie was zrozumieć. W kręgach inwestorów, wokół których się obracam takie zachowanie zaowocowałoby linczem, banem, i zawiadomieniem profilaktycznym.

Atak personalny wymoderowano

Kogo atakowałeś? Mnie czy LT? Odp. na PW.

ciebie, nie rozumiesz problemu LT, sam musze zrobic pilnie wymiane LR > bank i jakos nie placze

ciebie, nie rozumiesz problemu LT, sam musze zrobic pilnie wymiane LR > bank i jakos nie placze

Któż tu płacze? Ja bynajmniej. Wyrażam swoją opinię o nieodpowiedzialności i perfidnym zachowaniu pewnego pana.

staram sie meldowac na biezaco...

godzine temu naprawilem jedna dziure w ftp, co ie pozwalalo mi na inne naprawy

15min temu naprawilem silnik od maili... wiec juz mozna skladas nowe zamowienia (szczegilnie epp, bo termin jest do jutra)

wlasnie odpalilem serwer smsowy, wiec wlasciwie staly sie mozliwe wyplaty do polskich bankow i zaraz zaczne je realizowac (jesli nie wyskoczy jakis kolejny dziwny problem)

tak wiec, trzymam kciuki... robie sobie 10min przerwy, bo mi mozg sie dymi... i mam nadzieje, zaczynam zalegle wyplaty...

pozdrawiam,

k.

dziekujemy panie kamilu liczymy na szybkie realizacje zlecen, pozdrawiam, staly klient :)

dzieki chlopaki za wsparcie...

z radoscia informuje, ze pierwsze przelewy juz poszly (oczywiscie nie obylo sie bez dalszych problemow :P), generalnie wyszly juz te do polskich bankow (glownie alior i mbank), ktore zostaly ZAKSIEGOWANE do czasu ataku. Zostaly te nie zaksiegowane i te do LR/PM itd.

pozdrawiam,

k.

zdecydowana wiekszosc przelewow zostala juz wykonana... nie zostaly wyslane do PM (skonczylo sie chwilowo), jesli ktos nie dostal lub mu anulowalo a na pewno zaplacil, to prosze pisac na priv, bede juz sprawdzal indywidualnie...

jeszcze raz przepraszam za opoznienie,

mam nadzieje, ze to juz ostatni raz tak mnie (nas :P) wyrolowano...

pozdrawiam,

k.

Czy mozna jeszcze rejestrowac sie z reflinka na specjalnych warunkach jak na poczatku watku ?

Tak, jezeli do tej pory nie miales zalozonego konta w serwisie.

Guest ksenon

Do tej pory przeprowadziłem 2 wymiany Zł => USD LR i wszystko poszło bezproblemowo.

Niestety rejestrację zrobiłem bez reflinka a szkoda. Tak czy inaczej polecam.

Krasiu, ja mam wszystko zreazliowane, wiec wyslij mi numer transkacji na priv jakos to zobacze... moze jakis blad wyskoczyl albo cos... tymi reejstracjami tez sie sprobuje dzis zajac... moze dzis tez ruszy support... jeszcze kilka przebudow czeka serwis... ale transakcje juz dzialaja...

pozdrawiam,

k.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Sejfik to polski program reklamowo - zarobkowy. Oferuję zarabianie na czytaniu płatnych maili, klikaniu linków i banerów reklamowych. Dodatkowo możesz zarabiać na płatnych zadaniach, zapisach, programie partnerskim oraz wielu innych metodach zarabiania przez internet. Strona istnieje i płaci bezproblemowo od 2007 roku czyli już ponad 15 lat. Zarządza nim znany admin o nicku "Markonix" ( legalna firma eBizo). Sejfik ma ponad 77 000 użytkowników.

Link do rejestracji https://sejfik.com/pages/index.php?refid=tomex11 

Minimum do wypłaty :

- 3 zł Pay Pal

- 5 zł  doładowanie telefonu

- 10 zł na konto bankowe

Klikając reklamy codziennie ( co zajmuję nam parę minut na dzień) w skali roku zarobimy nie wielkie pieniądze rzędu 100-200zł w zależności od ilości reklam wykupionych przez reklamodawców. Ale istnieje program partnerski, który ma, aż 4 poziomy poleconych ! 16%, 8 %, 4%, 2% dzięki , któremu możemy zarobić naprawdę konkretne pieniądze. Oznacza to , że dostajemy % od zarobków naszych poleconych i od poleconych/poleconych, aż do 4 poziomu!

Dla przykładu rejestrujesz się z mojego polecenia i Twoim zadaniem będzie klikać reklamy oraz polecić ze swojego linku polecającego minimum 10 osób, a najlepiej jak najwięcej. Później to samo musisz przekazać swoim poleconym , aby każdy zwerbował ze swojego linku polecającego kolejnych 10 osób. Powstaje w ten prosty sposób bardzo duża siatka osób poleconych, dzięki temu , że program partnerski ma, aż cztery poziomy, a nasze zarobki wzrastają niebotycznie.  Dla przykładu jeśli każdy poleci 10 osób zarobisz około 15 000 - 20 000 zł rocznie. Uważam , że w tych czasach nie jest to trudne, żeby znaleźć 10 osób poleconych , ponieważ każdy ma rodzinę, przyjaciół, znajomych oraz znajomych na fb i innych portalach społecznościowych. Żeby zarobki od osób poleconych były dodawane do naszego konta sami musimy być też aktywni i klikać reklamy na stronie sejfika.

Żeby jeszcze zwiększyć zarobki polecam również zapisanie się do innych polskich, sprawdzonych, wypłacalnych programów, które działają od lat. Zasady w nich są takie same lub podobne.

Linki do rejestracji :

1) https://zielonymail.com/pages/index.php?refid=tomex11

2) https://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

3) https://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

4) https://swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=tomex11

5) https://ekasa.org/pages/index.php?refid=tomex111

6) https://pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=tomex11