Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

luksed

treeneo / agrofortis

Recommended Posts

Świeże informacje z Treeneo:

"Szanowni Inwestorzy,

Informujemy, że z dniem dzisiejszym tj. 12.11.2012 r. udostępniliśmy opcję 300 zł dla wszystkich działek w ofercie TREENEO ( oprócz kompleksu w Purdzie ).

Oznacza to, że od teraz każda działka niezależnie od położenia, wielkości czy ceny jest dostępna już od 300 zł/ miesiąc.

Pozostałe parametry ( przeniesienie własności ) pozostaje bez zmian.

Mamy nadzieję, że ułatwi Wam to pozyskiwanie nowych inwestorów.

Informujemy również, że są już dostępne zapisy na 2-dniowe seminarium inwestowania w grunty rolne - dla Was jak i klientów.

(link do szkolenia)

Zapraszamy,

Zespół Treneeo".

Zapraszam zainteresowanych do bliższego zapoznania się ze zmianami.

Jak widać program się rozwija i jest w dobrej kondycji.

Pijąc na chwilę do kwestii, co w sytuacji, gdy wyczerpią się działki z jednego kompleksu: z pieniędzy uzyskanych z bieżącej sprzedaży, Agrofortis kupuje i będzie kupował (jak pokazuje doświadczenie) kolejne tereny.

@Rabek: rozważając przystąpienie do programu weź, proszę, pod uwagę nie tylko dźwignię wynikająca z konstrukcji programu zakupowego, ale też (a w dłuższej perspektywie funkcjonowania w nim) profity wynikające z programu partnerskiego.

Edited by RobertL

Teraz dla wszystkich którzy chcą przystąpić do Treeneo jest opcja próbnego konta na okres 3 miesięcy. Konto posiada te same prawa co normalne za wyjątkiem:

- można zdobywać poleconych ale prowizję za nich dostaniemy po wygaśnięciu próbnego konta i założeniu normalnego na którym zakupimy działkę.

Jest to idealna opcja dla osób chcących zacząć biznes z Treeneo ale nie posiadających przynajmniej 300zł/miesiąc. Można zacząć od razu, a konto próbne do niczego nie zobowiązuje. Po wygaśnięciu konta próbnego można ponownie je założyć jeśli nie zdobyłeś poleconych.

Fajna propozycja inwestycyjna. Powiedzcie tylko dlaczego niektóre ceny gruntow w tych terenach sa nawet po 2 zł za 1metr. Rozmumiem, że wplyw na cenę ma wiele spraw ale aż taka różnica. Jak to jest ? I jaka jest teraz cena rynkowa, da sie gdzies to sprawdzić ?

odświeżam :)

@sajmon: nie wiem jak długo siedzisz w branży nieruchomości rolnych, ale widzę, że temat Cię interesuje.

Jeśli tak, to zajrzyj na stronę treeneo.com. Tam znajdziesz masę informacji nt. założeń programu, skąd się biorą różnice w cenie, jak jest skonstruowany program partnerski i cała masa innych istotnych informacji.

Jestem w programie już dość długo i traktuję go jak prywatny fundusz emerytalny.

Jeśli klient wpłaca pieniądze przez ok. 20 lat, a Ty masz z tego ułamek, to porównanie staje się zasadne.

Nie będę się rozpisywał, bo nastronie jest masa informacji.

Zachęcam do lektury

Jeśli będziesz miał jakieś dodatkowe pytania, to zapraszam na forum.

Mój sponsor awansował na stanowisko dyrektora generalnego w firmie, zatem jesteśmy bezpośrednio u źródła.

Zagląda czasem na nasze forum ;)

Stronke widzialem ale co do róznicy w cenach to tam chyba nie ma powiedziane. Temat mnie interesuje ale chciałbym wiedzieć dlaczego sa takie róznice w cenach i jakie są ceny rynkowe. Nigdzie nie moge tego znaleźć. Nie wiem o jakim forum piszesz. Daj namaiary jak możesz. Dzięki że odpisałes

1/ Ceny zależą od wielkości i usytuowania działki, stąd różnice. Możesz się bezpłatnie zarejestrować w programie, wtedy będziesz miał dostęp do pełnej bazy marketingowej łącznie z podglądem kompleksów i podziałem na działki. Wtedy, jak sądzę rozwieją się Twoje wątpliwości.

2/ Nie ma czegoś takiego jak jednolita cena rynkowa. Cenę dyktuje podaż i popyt. W Treeneo masz konkretną ofertę i albo ją akceptujesz, albo nie.

Jeśli masz kasę na zakup kilkunastu, czy więcej hektarów jednorazowo, to na pewno dostaniesz lepszą cenę, ale musisz mieć zgromadzony znaczny kapitał.

Jeśli ktoś posiada takowy, to nie szuka miejsca w Treeneo. No chyba, że zauważy potencjał programu partnerskiego. :)

Pisząc "forum" miałem na myśli nasze forum.

Garść informacji z ostatniej konferencji.

1/ Program partnerski daje możliwości zarobkowe w wysokości 14,3 + 0,96 % kwoty inwestycji osób pozyskanych z pierwszej i drugiej linii polecenia.

Przy inwestycji min. 300 pln/m-c nietrudno policzyć potencjalne zarobki, a to tylko ułamek programu partnerskiego/motywacyjnego.

2/ Istnieje możliwość wejścia do programu na 90. dni bez konieczności wykładania kasy na swoją inwestycję. Można w tym czasie poznać go bliżej łącznie z całym zapleczem marketingowym, pozyskiwać partnerów do współpracy i z tytułu poleceń sfinansować swoją inwestycję. Można odstąpić od programu nie wpłacając żadnych pieniędzy, zachowując jednocześnie zarobione prowizje.

Program cały czas się rozwija i ciągle proponuje nowe rozwiązania i kompleksy inwestycyjne w kolejnych miejscach w Polsce.

Cyklicznie średnio co kwartał (najbliższa już 12-13.01 br.) organizowane są dla uczestników programu i potencjalnych inwestorów (oprócz webinarów) stacjonarne konferencje z udziałem ekspertów rynku nieruchomości i doradców podatkowych.

Serdecznie zapraszam do dyskusji i wymiany poglądów.

Witam wszystkich,

ogólnie odpowiadajac niektorym na pytanie czy oplaca sie inwestowac w firmie T. mowie...nie!

1. Gdy ty placisz za 1 metr kwadratowy 32 zl za grunt rolny ktos kto kupi obok ciebie zaplaci 11 zl.

2. Przy dzialce za 55zl/metr kw. dzialki rolnej polozonej na wodzie mozesz kupic w tej samej gminie dzialke budowlana z warunkami budowy za 20 zl/metr kw.

3. Matematyka krolowa nauk.

4. za grunt placi sie podatek jezeli jest to ziemia nalezaca do firmy, ktora prowadzi na niej jakiekolwiek czynnosci (jezeli placisz raty, znaczy firma T. uzywa terenu w dzialalnosci gospodarczej przynoszacej zysk)

5. za grunt rolny nie przekraczajacy 1h tez zaplacisz podatek rolny.

Ogólnie lipa i przekret kupujac 600 metrow dzialki mozesz na 80 proc nie dostac zgody na przeksztalcenie jej, przeplacasz tyle ze czekasz 40-60 lat zeby cena wzrosla lub placisz lapowke i buduja na twojej ziemi autostrade :)

Dodajac piramide finansowa ktora jest w PL zakazana wydasz 3 000 na prawnika ..

Edited by rado1976black

widać ze juz antyreklama sie zaczyna na ostro. Sytuacja jednak nie jest taka różowa jak piszesz. Rolnicy coraz czesciej rządaja śmiesznie wysokich cena za ziemie. poczytaj warunki zagospodarowania przzestrsaennego gminy gdzie firma T ma grunty jakie sa plany tej gminy na rozwój to sie dowiesz co nieco. podatek rolny od i ha to sa śmieszne pieniadze wiec nie ma co o tym dyskutować, dla kogos moze to być kosmos no cóż.

A skad te 600 m jak dziki maja po około 3000m? Pozatym takich klas ziemi nie przekształca sie ale trzeba sie cos oreintowac w temacie a kolega rado widać ze jest raczej w jakichs krzakach a nie w temacie gruntów. Pewnie ze warto kupowac zeimie na mazurach całymi hektarami i tysiacami ha chcby na dopłaty które dość łatwo uzyskać poki co. Lipa to jest zabierać głos w tmacie w którym sie nie ma praktycznie pojecia. Tylko sie wie ze jest masa możliwośc wszedzie tylko niekorzystam z nich bo jestem tak inteligentny jak ty RADO co? :)

Zdecydowanie polecam najbliższą konferencję (marzec) Treeneo.

Jeśli ktoś interesuje się nie tylko programem jaki takim, ale inwestycjami w ziemię, to warto taką imprezę zaliczyć.

Oprócz wyjaśnienia ze szczegółami istoty systemu dowiesz się sporo nt. perspektyw rynku na najbliższe lata, a tylko w ten sposób trzeba patrzeć na temat.

Program jak wiadomo założony jest na 20. lat i tak należy go rozpatrywać.

Interpretacja Kolegi @rado jest dość swobodna i mało precyzyjna. Wnioskuję z niej, że nie jesteś aktywnym inwestorem na tynku nieruchomości.

No chyba, że kupujesz (@rado) ziemię (jak kilka znanych mi osób) po kilka/kilkadziesiąt hektarów, to w takim układzie T. nie jest dla Ciebie atrakcyjne. ;)

widać ze juz antyreklama sie zaczyna na ostro. Sytuacja jednak nie jest taka różowa jak piszesz. Rolnicy coraz czesciej rządaja śmiesznie wysokich cena za ziemie. poczytaj warunki zagospodarowania przzestrsaennego gminy gdzie firma T ma grunty jakie sa plany tej gminy na rozwój to sie dowiesz co nieco. podatek rolny od i ha to sa śmieszne pieniadze wiec nie ma co o tym dyskutować, dla kogos moze to być kosmos no cóż.

A skad te 600 m jak dziki maja po około 3000m? Pozatym takich klas ziemi nie przekształca sie ale trzeba sie cos oreintowac w temacie a kolega rado widać ze jest raczej w jakichs krzakach a nie w temacie gruntów. Pewnie ze warto kupowac zeimie na mazurach całymi hektarami i tysiacami ha chcby na dopłaty które dość łatwo uzyskać poki co. Lipa to jest zabierać głos w tmacie w którym sie nie ma praktycznie pojecia. Tylko sie wie ze jest masa możliwośc wszedzie tylko niekorzystam z nich bo jestem tak inteligentny jak ty RADO co? :)

1.Jesli kupisz jedna dzialke to ile bedziesz mial? 3000 m2? Czys ty chlopie widzial mapy kompleksu?Jak bedzie 1100-1500m2 to super.

2. W przeciwienstwie do ciebie firma T. nie placi mi za werbowanie nowych "klientow"

3. Jaki jest sens inwestowania w dzialki oddalone od wszystkiego? No chyba ze chcesz postawic tam domek letni zwany altanka caloroczna. Jedynym wysciem jest uprawa dla doplat.

4. Spadek cen nieruchomosci nie wrozy skoku cen gruntow.

5. Kupujac na tzw. raty placi sie podatek od dzialki budowlanej a nie rolnej.

Witam wszystkich,

ogólnie odpowiadajac niektorym na pytanie czy oplaca sie inwestowac w firmie T. mowie...nie!

1. Gdy ty placisz za 1 metr kwadratowy 32 zl za grunt rolny ktos kto kupi obok ciebie zaplaci 11 zl.

2. Przy dzialce za 55zl/metr kw. dzialki rolnej polozonej na wodzie mozesz kupic w tej samej gminie dzialke budowlana z warunkami budowy za 20 zl/metr kw.

3. Matematyka krolowa nauk.

4. za grunt placi sie podatek jezeli jest to ziemia nalezaca do firmy, ktora prowadzi na niej jakiekolwiek czynnosci (jezeli placisz raty, znaczy firma T. uzywa terenu w dzialalnosci gospodarczej przynoszacej zysk)

5. za grunt rolny nie przekraczajacy 1h tez zaplacisz podatek rolny.

Ogólnie lipa i przekret kupujac 600 metrow dzialki mozesz na 80 proc nie dostac zgody na przeksztalcenie jej, przeplacasz tyle ze czekasz 40-60 lat zeby cena wzrosla lub placisz lapowke i buduja na twojej ziemi autostrade :)

Dodajac piramide finansowa ktora jest w PL zakazana wydasz 3 000 na prawnika ..

Ad.1: W kompleksie, gdzie m2 kosztuje 32 pln, nie ma takiej możliwości, zę ktoś obok Ciebie kupi działkę za 11 pln/m2. Nawet jeśli uda Ci się kupić działkę za taką cenę, to grunt będzie, np. w większości zalesiony i tylko jego niewielka część będzie się nadawała pod zabudowę. Poza tym kupujemy ziemię nie po 32, ale po 3,2 pln, czyli za 10% jej wartości (od tego momentu notarialnie stajemy się właścicielami gruntu). Odnoszę wrażenie, że nie rozumiesz do końca istoty programu i zasady dźwigni.

Ad.2: T. nie sprzedaje działek na wodzie; nie bardzo wiem, o co Ci chodzi??? Jeśli masz do sprzedania działkę budowlaną w ciekawym miejscu na Mazurach za 20 pln/m2, to wchodzę w to i kupuję. Na moich terenach (Stargard/Szczecin) zwykłe działki budowlane na terenach podmiejskich stoją średnio po ok. 100 pln/m2, a w niedalekiej odległości (1-2 km) od jeziora Miedwie dochodzą do 150-180 pln/m2. Ciekaw jestem skąd Ty bierzesz te ceny?

Ad. 3: Pełna zgoda ;) chociaż tutaj bardziej potrzebna jest ekonomia (pierwotnie nauka pochodna filozofii, a nie matematyki), znajomość rynku i wyobraźnia. ;)

Ad. 4: Podatek płaci tylko właściciel - jest on bardzo niski, a nawet może w ogóle go nie być. Ziemia należy do właściciela (jeśli akt własności) - Treeneo nie płaci wtedy żadnego podatku od gruntu.

Ad. 5: Tak - ale gdy klasy ziemi są słabe podatku w ogóle może nie być (podatek rolny). Na tym zasadza się idea programu, żeby legalnie nie płacić podatku, lub jak najmniejszą jego wartość, oraz żeby nie mieć problemów z przekwalifikowaniem na działki budowlane.

Treeneo nie sprzedaje działek o pow 600 m2, tylko 3000 m2 i nie wiem skąd bierzesz informacje, że "na 80% nie dostaniesz zgody"???

Przekształceniem statusu działki, na życzenie uczestnika programu i bez żadnych problemów, zajmuje się współpracująca z programem renomowana kancelaria prawna.

Tekst o łapówkach i autostradach pozostawiam bez komentarza jako irracjonalny.

Zarzut, jakoby T. było piramidą jest całkowicie niedorzeczny, obawiam się, że nie znasz pojęcia piramidy finansowej - Treeneo ma KRS i działa legalnie dając inwestorom możliwość zakupu działki na akt własności.

Z całym szacunkiem, ale Twoja wypowiedź to bardziej zbiór "myśli nieuczesanych" niż rzetelna analiza programu i rynku nieruchomości na przedmiotowym terenie.

Przy tej okazji zapraszam osoby obserwujące wątek do uczestnictwa w cyklicznie organizowanych webinarach i stacjonarnej konferencji w marcu br.

Ponieważ ilość miejsc jest ograniczona, jeśli ktoś poważnie myśli o skorzystaniu z potencjału systemu, zachęcam do rezerwacji miejsc jeszcze w styczniu.

W ten sposób unikniemy nieporozumień i dyskusja stanie się bardziej merytoryczna. ;)

Rado mało wiesz chłopie, nikt tu nikogo nie namawia Ty mozszesz wiedziec swoje i tyle. nie wchodzisz w to i juz, ale prawdopodobnie jestes zwykłym trollem po wypowiedziach tak wnioskuje. chcesz 3000 m to dostaniesz jak sie postarasz :)

Robert troche szkoda czasu nawet na pisanie sprostowań co wypoci ten gość pewnie nawet nie był na zadnej prezentacji. Cudów nie ma na treeneo sie moze nie straci ale też milionerem nikt nie zostanie. Ale kto wie co bedzie za 20 lat czy 30 wtedy co niektórych młodych czeka emerytura a nuż coś z działki bedzie bo upodlenie walut papierowych jest kwestią czasu. a Ziemia to ziemia popatrci na ceny ziemi w anglii chociażby to jest prawdziwy kosmos zeby kupić tam na własnosc kawałkek ziemi do uprawy. Czy w PL tak bedzie nie wiem. Takie małe działki nie potrzebuja dużych nakładów i niech sobie czakaja co innego jakby kupił 100ha trzeba cos z tym robić.

Nigdy nie stawiałem się w roli eksperta w dziedzinie nieruchomości, bo nim nie jestem.

Niewątpliwie jednak interesuję się tematem i z dnia na dzień staje się on dla mnie coraz istotniejszy w portfelu.

Ziemia była, jest i będzie dobrem ograniczonym. Niezależnie od tego jak dokładnie będą zachowywały się ceny nieruchomości, to jestem przekonany, że jest to jedna z istotnych branż dla rozsądnego i planującego długoterminowo inwestora.

Dzisiaj czytałem (najnowszy numer "Angory") o tym, że na moich terenach (zachodniopomorskie) Niemcy (nie pierwszy raz) wykupują na "słupa" ziemię średnio o 50% wyżej niż średnia rynkowa, lub podpisują długoterminowe dzierżawy na 25-30 lat. A to dopiero początek wzmożonego obrotu ziemią.

Za "chwilę" uwolni się rynek obrotu ziemią dla obcokrajowców i szczególnie w pierwszym okresie możemy spodziewać się znacznego wzrostu cen.

Pamiętajmy o tym, że zachodni rolnicy otrzymują znaczne (także lokalne, rządowe) dotacje do upraw. Ale to trochę z "boku" dziedziny, której dotyczy program.

Jeśli tylko nadarzy się okazja, to nie wierzę, żeby, np. Niemcy nie skorzystali z możliwości zakupu ziemi w (nie bójmy się tego słowa) "vaterlandzie" (np. na Mazurach).

Szczególnie, że przez głupotę kolejnych rządów, w ekstremalnych przypadkach nawet nie muszą za nią płacić. Wystarczy dobry adwokat i debilny stan prawny.

Niezależnie od tego ceny ziemi w Polsce w dalszym ciągu są radykalnie niższe od niemieckich.

Witam po przerwie ;)

Zapraszam osoby zainteresowane tematem do dowiedzenia odświeżonej strony www.

Osoby zainteresowane rozpoczęciem inwestowania w grunty rolne zapraszam do zapoznania się z programem najbliższego sympozjum firmy:

"Dwudniowe sympozjum o inwestowaniu w grunty rolne w Polsce, oraz o tym jakie korzyści płyną z uczestnictwa w programie oszczędnościowo-inwestycyjnym Agrofortis.

Odbędzie się ono 09-10.03.2013r. w hotelu Anders w Starych Jabłonkach.

Hotel Anders położony jest w malowniczej miejscowości Stare Jabłonki, w zachodniej części Mazur, na terenie Rezerwatu Sosny Taborskiej. Jest to luksusowe miejsce w którym można aktywnie wypocząć. Uczestnicy naszego szkolenia mogą skorzystać z hotelowego spa oraz basenu.

W programie szkolenia będą między innymi takie tematy jak:

• szczegółowa analiza rynku nieruchomości gruntowych w Polsce
  • omówienie możliwości jakie daje program Agrofortis
  • aspekty prawne (wykład prowadzony przez prawnika)

Na takie szkolenie możecie zaprosić swoich potencjalnych klientów, aby mogli poznać argumenty na rzecz inwestowania w grunty rolne, oraz dlaczego warto robić to z Agrofortis.

Uczestnicząc w tym szkoleniu zdobędziecie kompleksową wiedzę na temat rynku nieruchomości gruntowych w Polsce, i o tym jak w ten rynek wpisuje się nasz produkt. Wasi klienci poznają możliwości jakie daje uczestnictwo w programie, a także będą mieli okazję, aby przedstawić swoje wątpliwości specjalistom którzy postarają się je rozwiać.

Koszt takiego szkolenia to 390zł za osobę. W cenie zawarte jest 300pkt dopisywanych do portfela, które mogą być wykorzystane do pokrycia jednej raty Agrofortis.

W przypadku zaproszenia na szkolenie klienta cena za dwie osoby wynosi 780zł, a w niej zawarte jest 600pkt dopisywanych do portfela, które mogą być wykorzystane do pokrycia dwóch rat Agrofortis.

Jeżeli klient będzie płacił za siebie cena wynosi 390zł. W cenie również jest 300pkt dopisywanych do portfela w przypadku, kiedy klient zdecyduje się na założenie inwestycji w programie Agrofortis.

W tytule przelewu należy wpisać:

IMIĘ I NAZWISKO, SZKOLENIE 09-10.03. lub IMIĘ I NAZWISKO SWOJE I KLIENTA, SZKOLENIE 09-10.03.

Po zaksięgowaniu wpłaty zostanie wysłane potwierdzenie email o miejscu na liście uczestników"

Proszę zwróćcie uwagę, że cykliczne szkolenia są prawie (a do niedawna były całkowicie) bezpłatne.

Dla uczestników spotkania koszt jest rozliczany prawie w całości jako rata w programie.

Zapraszam do dyskusji i zadawania pytań.

Edited by RobertL

Chwilami odnoszę wrażenie, że piszę w tym wątku sam dla siebie, :)

ale wiem, że czasami parę osób tu zagląda, toteż piszę dalej.

Najnowsze wieści (z ostatniego maila):

"Szanowni Partnerzy,

już jutro o godzinie 18 Pan Marek Klamut przeprowadzi prezentację Programu Agrofortis w Ł

Edited by RobertL

@Proel, niestety nie. Ciągle coś mi wypada już trzeci raz wybierałem się na stacjonarne szkolenie i ciągle coś mi wypada. Albo jakiś inny wyjazd, a ostatnio choroba i szptal w rodznie. Ale jestem w stałum kontakcie z Robertem Przygodą (dyrektorem generalnym w Treeneo) i jestem na bieżaco ze wszystkim, co się dzieje.

Na następne możemy się wybrać razem. :) A może większą ekipą? 

Sympatyczne jest to, ę szkolenia co prawda są płatne, ale potem są rozliczane w punktach, jak Twoja składka w programie, zatem niby płatne, ale tak naprawdę nie.

Ubolewa trochę, ze jest na naszym forum takiem ałe zainteresowanie programem, ale myśle, ze jest tak z dwóch powodów: 1/ nieznajomości programu, 2/ braku kasy; jakby nie było te ok. 300 pln/m-c trzeba mieć.

-----

Kolejny news:

"==========================================  

W ostatni piątek odbył się webinar na temat kreatywnego nabywania nieruchomości bez wkładu własnego, zdolności kredytowej oraz banku który prowadził Michał Konieczny.

Zainteresowanie było tak duże, że przerosło to możliwości pokoju konferencyjnego

W związku z tym webinar zostanie powtórzony dzisiaj o g. 20.00, żeby dać szansę wszystkim zainteresowanym osobom.

Link do pokoju konferencyjnego :

http://login.meetcheap.com/conference,mk-estate-fnbjzvgqac

P.S. Jeśli nie miałeś okazji być ostatnio to koniecznie zrób to teraz bo wiedza przekazywana na webinarze warta jest tysiące zł.

-----
Tymczasem zapraszam na webinar :)

Osoby zainteresowane tematem, zapraszam po webinarze do kontaktu w wątku, lub na PW. Obiecuję rzetelne wjaśnienie wszystkich niejasności i wątpliwości.

Edited by RobertL

Poniżej treść ostatniego maila od Roberta, dyrektora Treeneo.

"==========================================  

Zbliża się kwiecień więc wyjazdy czas zacząć.

Właśnie otrzymałem zaproszenie do GDAŃSKA - ( dziękuję Igor ) do poprowadzenia panelu o kreatywnym inwestowaniu w nieruchomości gruntowe na Politechnice Gdańskiej.

Moje wystąpienie będzie miało miejsce 9 kwietnia z okazji Dni Przedsiębiorczości organizowanych przez tę Uczelnię.

Po mnie wystąpi Michał Konieczny, który powie o inwestowaniu w nieruchomości zabudowane. 

Szkolenia są dostępne dla każdego.

W kolejnych dniach odwiedzę następujące miasta :

WARSZAWA - 10 kwietnia

KRAKÓW, KATOWICE - 11 kwietnia

WROCŁ

Edited by RobertL

Witam. Zainteresowalem sie tematem jakis czas temu jednakze mam obawy. Przede wszystkim zastanawiam sie czy cena tych terenow nie jest zbyt wysoka i czy nie udaloby sie znalezc nizszej (skoro inwestycja jest samo posiadanie tego rodzaju gruntow), poza tym teren jest dosc odlegly od docelowego miejsca zamieszkania (szkoda, ze nie ma takich ofert na poludniu Polski), no i nie mam okazji obejrzec tego samemu. Niestety nie znam nikogo zaufanego, kto moglby szczerze biorac pod uwage plusy i minusy opisac te inwestycje.

Ja sam rowniez nie mam doswiadczenia. Mam pewne oszczednosci i chcialbym cos z nimi zrobic, aby nie przechowywac wszystkiego w postaci pieniedzy (gdyby w Polsce ktos wpadl na cypryjski pomysl).

Pozdr

Świeże info o najbliższych szkoleniach:

:Zbliża się termin moich wyjazdów.

W GDAŃSKU w dniu 9 kwietnia o 9.00 na zaproszenie Politechniki Gdańskiej z okazji Dni Przedsiębiorczości poprowadzę panel o kreatywnym inwestowaniu w nieruchomości gruntowe. Wstęp wolny - tutaj możesz się zapisać.

Po mnie wystąpi Michał Konieczny z MK-ESTATE, który powie o inwestowaniu w nieruchomości zabudowane. 

W kolejnych dniach odwiedzę następujące miasta :

GDAŃSK - 9 kwietnia

WARSZAWA - 10 kwietnia

KRAKÓW, KATOWICE - 11 kwietnia

WROCŁ

Witam,

Działam w treeneo już od ponad pół roku.

Jeżeli jesteś zainteresowany inwestowaniem w grunty rolne. Zapraszam do współpracy ze mną.

Oferuje swoim partnerom gratisowo ode mnie 300 zł na spłatę pierwszej raty oraz pomogę w dobraniu inwestycji.

Więcej szczegółów na priv. 

to nie jest dział ofert

Edited by marcin82