AdBlock wykryty!
Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny.
Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl
Reklama
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By cryptoinvestment
Ciekawa giełda powstała w 2018 roku, bardzo łatwa w obsłudze i bez KYC.
-=- Link do Rejestracji na Giełdzie -=-
Kod: 1EHA5O
Dużo kryptowalut w asortymencie, może stanowić alternatywę dla Binance.
Copy Trading już od $10, a nawet od $2 (zależnie od typu kopiowania)
Wygodna Apka na telefon do obsługi, szybki proces rejestracji.
Testuję od jakiegoś czasu, trochę Futures i Spot, bo nie używam Binance.
Giełdę używam głównie ze względu na Copy Trading i 1 tradera, którego kopiuję (innych już nie):
Mój wkład na ten moment $500, zacząłem od $300 po czym dorzuciłem i pewnie jeszcze dorzucę.
-=- Link do TRADERA 99% skuteczności - Kliknij TU -=-
Oczywiście to jest ryzykowne, ale warto sobie zrobić research TRADERA:
OPIS TRADERA:
Handlarz kryptowalutami/indeksami od 12 lat. Jestem copy traderem z aplikacji Etoro od 4 lat. Możesz tam zobaczyć moje długoterminowe statystyki. Jeśli mnie skopiujesz, sprawdź moją „aktualną pozycję”, aby upewnić się, że nie jestem już w transakcji i nie mam na niej 10-20% wzrostu. Kopiuj tylko wtedy, gdy jestem czerwony na swojej pozycji lub jeśli nie jestem na pozycji. Moim celem jest pomóc wszystkim odbudować swoje konta handlowe. Handel jest moim jedynym źródłem dochodu, więc przez cały czas chronię swój kapitał i wszystkich innych, którzy mnie śledzą. OTWIERAMY TYLKO 1 POZYCJĘ NA RAZ. NIGDY NIE OTWIERAMY NA CIEBIE 10,20,50 lub 100 POZYCJI. To bardzo ryzykowne. Zbuduję całkowitą wielkość pozycji w portfelu od 2% do 10% i zacznę od około 0,5% mojego portfela. To właściwe zarządzanie ryzykiem, którego większość nie przestrzega, dlatego nie będą one rentowne w dłuższej perspektywie. Jeśli chcesz zrobić więcej, dodaj więcej. Nie wzbogacisz się mając 10 dolarów.
Trader utrzymuje kontakt za pomocą zakładki FEED, jest bardzo aktywny, wszystko tłumaczy i zapowiada.
Można komentować i pytać, widać, że ma wiedzę, można się z tego uczyć.
Pierwsze testy poszły wyśmienicie, bardzo małe pozycje i duże zyski - niskie ryzyko jak dla mnie.
Czas pokaże jak pójdzie to long term, wstępnie po paru tygodniach wyciągam wkład, jak dobrze pójdzie.
-=- Link do TRADERA - Kliknij TU -=-
BingX Trader 30D ROI is as high as +50.75%.
BONUS NA START $10 na Copy Trading = TESTY za darmo !
New users can claim 10 USDT Subsidy Voucher to copy the strategies of elite traders at 0 risks.
Nowi użytkownicy mogą ubiegać się o kupon subsydiujący o wartości 10 USDT, aby skopiować strategie elitarnych handlowców przy zerowym ryzyku.
-
By marek505
Kanga to dynamicznie rozwijający się system narzędzi i usług FinTech, mający na celu ułatwianie adopcji kryptowalut w życiu codziennym. Platforma Kanga rozpoczęła działanie we wrześniu 2018 jako giełda kryptowalutowa i od tamtego czas sukcesywnie wzbogaca swoją ofertę o kolejne usługi dla wszystkich stron zaangażowanych w projekty typu ICO (Initial Coin Offering) i STO (Security Token Offering), takie jak weryfikacja Smart kontractów, emisja tokenów, hosting IEO, przetwarzanie transakcji, automatyczna wymiana, błyskawiczne przelewy i wiele innych.
Kanga jest również największą siecią kantorów kryptowalutowych w Polsce, posiadającą ponad 200 punktów.
Dzięki KANGA można prosto, tanio i szybko ogarnąć sobie złotowki na giełde krypto
Kilka ciekawostek
Kantory stacjonarne
Brak wymaganego KYC - ewentualnie limit
Możliwość tanich przelewów między giełdami
oPLN - stablecoin na giełdzie
Karta przypisana do konta
Reflink - https://trade.kanga.exchange/?refToken=4L2da3GIhSHu
Czysty link https://kanga.exchange/pl
Można wpłacać nawet poprzez BLIK - - https://kanga.exchange/pl/usluga-bankomatowa-kanga-exchange/
-
By marek505
Bitget jest giełdą kryptowalut z siedzibą w Singapurze, która została założona w 2018 roku. Założycielem giełdy jest Jimmy Zhong. Bitget jest znany ze swojego zaawansowanego handlu kontraktami terminowymi, który pozwala użytkownikom handlować kryptowalutami z dźwignią do 100x. Platforma oferuje szeroki wybór kryptowalut, w tym Bitcoin, Ethereum, EOS i wiele innych.
Atuty Bitget to m.in.:
Wsparcie dla wielu kryptowalut i par handlowych
Zintegrowane narzędzia analityczne i wskaźniki handlowe
Bezpieczne i niezawodne środowisko handlu
Szybka i efektywna obsługa klienta
Wsparcie dla handlu na dźwigni do 100x
Bitget zdobył uznanie na rynku za swoją prostotę i łatwość użycia, a także za swoją skuteczność i niezawodność. Platforma jest ceniona przez profesjonalnych traderów, jak również początkujących inwestorów, którzy chcą handlować kryptowalutami z dźwignią. W ciągu kilku krótkich lat Bitget stał się jednym z cenionych graczy na rynku i zyskał zaufanie wielu zadowolonych klientów.
Reflink - https://www.bitget.com/en/referral/regis...e=VZM34374
Kod jesli by refa nie złapało: VZM34374
czysty link - https://www.bitget.com/en/
-
By marek505
Bybit to ciągle młoda, ale dobrze rozwijająca się giełda kryptowalut, założona w 2018 roku.
CEO i założyciel giełdy to Ben Zhou.
Bybit szybko zyskał reputację jako jedna z najlepszych platform handlu kontraktami terminowymi na kryptowaluty, oferując użytkownikom szybką i bezproblemową obsługę, wysokie limity i atrakcyjne funkcje handlu dźwignią.
W ciągu kilku krótkich lat Bybit stał się jednym z liderów branży, a jego popularność wciąż rośnie.
Dodatkowo giełda oferuje wiele bonusów i giveaway na różne okazje jak np. walentynki jeśli korzysta się z linków partnerskich.
Zapraszam, aby się zapoznać z tą opcją.
REF - https://partner.bybit.com/b/marek505
Czysty link https://www.bybit.com/en-US/
-
By cryptoinvestment
TEMAT: FX Master Gold Copy Trading na Absolute Markets
*** Link do rejestracji na Absolute Markets ***
MINIMUM INWESTYCYJNE:
$300, zalecane $600
PLAN INWESTYCYJNY:
zmienne zyski ~1-3% dziennie + autocompounding, naliczenia w dni robocze
ok. 10% tygodniowo na czysto, raz na tydzień pobierana opłata 20% od zysku
DATA STARTU - WYNIKI HISTORYCZNE:
Lipiec 2022 i jest historia od tego czasu
PROGRAM PARTNERSKI:
Trzeba uruchomić, od fee brokera tylko, ja mam taki
SYSTEMY PŁATNOŚCI:
Kryptowaluty, w tym USDT TRC20, BTC i inne + Perfect Money
MOJA WPŁATA/DEPOZYT:
Wkład własny $1k - 1szy tydzień + dopłata $1k na drugi tydzień = $2000
Obecnie po 2 tygodniach: $2437
https://www.fxblue.com/users/6036877 moje konto
Video Instrukcja Krok po Kroku:
*** Filmy instruktażowe ***
Moja recenzja na YouTube (ENG):
KOMENTARZ WŁASNY:
Program wysokiego ryzyka, dlatego tu jest umieszczony. Broker ma tylko 1 rok, są inne PAMMy tam, ale to jest tu spore ryzyko.
Trading prawie codziennie, wyniki ok. 2%+ dziennie średnio, pozycje zamykane codziennie, tylko na parze XAUUSD
Można monitorować na FXbook lub Fx Blue, link do moich wyników na FX Blue:
https://www.fxblue.com/users/6036877
Wziąłem bonus na początku, ale się nie opłaca, bo zakłóca wyniki, a nic nie daje, to go usunąłem
Wszystko tu wygląda realnie, ale zarobki są tak duże, że takie też uznaję ryzyko.
Moja strategia to zarobić ok. $1000 i wypłacić DEPO, po czym zostawić do pracy i wypłaty 50% zysku
Działa tu procent składany, więc konto szybko pęcznieje.
Skuteczność jest bardzo wysoka przy małym Drawdown, co jest tak piękne, że nie wiadomo czy prawdziwe.
Ja to uznaję za piękny HYIP, ale wyniki są niesamowite, ludzie wierzą, może podziałać długo
OPIS:
Strategia kopiowania złota
Skopiuj automatycznie naszą złotą strategię!
Nasi doświadczeni handlowcy stosują bezpieczny styl handlu w ciągu dnia.
Celem jest osiągnięcie co najmniej 15% zysku co tydzień.
Dołączenie jest BEZPŁATNE, zarabiamy tylko wtedy, gdy generujemy zysk!
Minimalny zalecany depozyt to 600USD!
20% opłaty z wygenerowanych zysków
Automatyczne kopiowanie handlu
Tygodniowy cel 15%
Minimalny depozyt $300
Wspólny zysk Win-Win
20% automatycznego odliczenia tygodniowego
2-8 codziennych transakcji złota
Niski spadek Drawdown -5%, brak MC
1:1 RR, TP/SL na każdej transakcji
Nie potrzeba VPS/komputera
Monitoruj wszystko na MT4
Obsługa klienta 7 dni w tygodniu
Jak zacząć?
Dołącz do naszej strategii kopiowania złota
Zacznij już teraz
1. Otwórz konto u naszego zaufanego partnera brokerskiego.
Dźwignia 1:500 – Najlepszym typem konta jest ECN
(500 $ to minimum dla konta ECN, jeśli chcesz wpłacić mniej, otwórz konto Variable)
2. Zweryfikuj swoje konto/złóż depozyt:
Minimalny depozyt to 300 $. 600 $ lub + jest lepsze
3. Wyślij tę wiadomość e-mail na adres [email protected]
„Please link my MT4 account number (enter your mt4 number) to the FX Master Gold trading strategy (20% profit sharing weekly).
Lot size by equity.”
4. Ciesz się i monitoruj nasze transakcje na MT4.
Twoje konto MT4 jest teraz połączone z naszym kontem głównym,
co tydzień tylko 20% zysku będzie automatycznie odejmowane z Twojego konta handlowego.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania , napisz w komentarzu
*** Link do rejestracji na Absolute Markets ***
EDIT:
Dzisiejsza dniówka $89:
-