AdBlock wykryty!
Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny.
Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl
Reklama
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By marek505
Naucz się handlować na wzrosty oraz spadki
Witajcie, chciałbym wam dziś przedstawić ofertę, która moim zdaniem jest bardzo atrakcyjna jeśli chodzi o jej cenę jak i wartość, którą otrzymujemy.
Zainteresowanie kryptowalutami rośnie, ale nie ma za bardzo rzetelnego miejsca, aby zdobywać taką wiedzę.
Ja takie miejsce znalazłem, korzystam jak i mam dobre wyniki dzięki temu.
Chciałbym się podzielić nim tutaj:
Sprawa wygląda tak, że w internecie jest bardzo dużo NACIĄGACZY, którzy biorą pieniądze ZA NIC, za grupy sygnałowe, sprzedają szkolenia, jednak sami zazwyczaj na tym nie potrafią zarabiać. Są po prostu sprzedawczykami czegoś, bo mają z tego prowizję można to zauważyć na Tiktoku jak i Instagramie, jeśli widzisz taki profil, gdzie ktoś bardzo chwali się pieniędzmi, ma wykresy forex oraz inne w tym temacie to nie koniecznie jego pieniądze pochodzą z tradingu, jeśli to w ogóle są jego pieniądze, a nie tylko do zdjęć.
Takie osoby raczej NIE dają żadnej wartości, a sprzedają szkolenia za horrendalne kwoty!
Tylko dlatego, że wszystko jest ładnie ubrane marketingowo i dlatego jest to przepłacone!
Jako że ja zarabiam online SYSTEMATYCZNIE od 2016 roku
Postanowiłem coś zweryfikować sam! Po długiej obserwacji jak i sprawdzeniu tego, czy faktycznie to działa mam coś dla was!
Jest to bardzo ciekawe rozwiązanie dla osób początkujących jak i tych, którzy chcieliby uzyskiwać zyski z kryptowalut, ale nie mają sami czasu na analizowanie rynku.
Postanowiłem się z wami podzielić grupą edukacyjną na FB - Krypto-Analizy Gdzie znajdziecie mnóstwo DARMOWEj WARTOŚCI, która przydaje się na samym początku.
Prowadzi ją Darek i pracę, jaką wykonuje Darek Rydwelski jest moim zdaniem jedną z niewielu oraz warta swojej ceny, dlatego, że otrzymujesz dużo więcej za tak niską cenę, bo uwaga cena to 49-200 złotych miesięcznie! Dodatkowo są różne zniżki i promocje sezonowe.
Jego kanał YT - https://www.youtube.com/channel/UCOO9_tK3Yj26YM7d7l5CA0g
Zachęcam też do otworzenia konta na BINANCE [---]
Czysty link Binance - https://www.binance.com/en
Dziękuję za korzystanie z moich linków.
Moim zdaniem to śmieszna kwota, za którą dostajesz sporą wartość, ja nie raz korzystałem z różnych grup, pamiętam takie w 2107, gdzie za dostęp do różnych grup płaciłem nawet 3 BTC miesięcznie !
Ja nawiązałem z Darkiem współpracę, dzięki czemu mam zniżkę dla osób, które korzystają z mojego polecenia
Czysty link do ofert Darka - https://www.darekrydwelski.network/
Zachęcam do skorzystania ze zniżki. Aby skorzystać z tej oferty, zachęcam do rejestracji z linku, który wygenerował dla mnie Darek dodatkowo macie 7% ZNIŻKI
https://www.darekrydwelski.network/grupa-szkoleniowa/4yewe?coupon=ZNIZKA-PARTNERSKA-7
Napiszcie, czy taka opcja jest dla was interesująca i dajcie znać, czy ktoś już korzysta, a może szukał czegoś takiego
Pozdrawiam!
Przykładowe opisy transakcji jak i wyniki, które mam dzięki handlowaniu z Darkiem i nauce z nim
ETH - wykres 5min
Skorygowałem nieco kanał spadkowy, gdy cena do niego powróci rozważę pozycję short gdy natomiast potwierdzi wsparcie, będę potrzebował większej ilości potwierdzeń na pozycję long.
https://www.tradingview.com/x/6wMi2EJY/
ZEC - jeśli rynek będzie wystarczająco mocny zobaczymy finalny target na 119 - 120
https://www.tradingview.com/x/W5vkb8KD/
UNI Update - wykres 1h
Już niecałe 7% w górę od wejścia w rynek, bardzo pozytywna i spodziewana reakcja rynku.
https://www.tradingview.com/x/tuV5nzgM/
Predykcja na dzień dzisiejszy znalazła potwierdzenie na wykresie co dało nam kilka okazji na profit.
Dziś nie szukam już nowych wejść, wracam na grupę jutro około 10.00
Pamiętajcie, że wyniki z tradingu to sprawa indywidualna i każdy osiąga inne, podstawą jest wiedza, nauka jak i doświadczenie.
Życzę powodzenia i samych udanych pozycji.
Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem w komentarzach
-
By marcinpomagax
Rynki nurkują, paradygmat bitcoina jako cyfrowego złota wydaje się, że upadł, co ciekawe kurs złota również zalicza spadki. Gdzie zmierza Bitcoin i reszta krypto? Czy zobaczymy w niedługim czasie BTC poniżej 1k $?
Czy świat krypto w obliczu światowej pandemii i kryzysu gospodarczego znów zejdzie do podziemia i stanie się tematem niszowym a może wręcz przeciwnie, rozkwitnie i zobaczymy nowe ATH?
Osobiście jestem bardzo ciekawy jak zachowa się rynek gdy wejdziemy w drugą fazę kryzysu, kiedy przez dodruk pieniądza i stymulowanie gospodarki pojawi się spora inflacja. Do tej pory ludzie wyprzedają się z aktywów, ale gdy gotówka zacznie tracić mocno na wartości trzeba będzie ją gdzieś ulokować, ale gdzie? Jestem ciekawy waszych przemyśleń, zapraszam do dyskusji!
-
By kopacz
Strona https://coinpot.co/ jest portfelem wirtualnym dla 6 kryptowalut BTC/DASH/LTC/DOGE/BCH oraz Coinpot
Możemy zbierać kryptowaluty z następujących kraników i otrzymujemy wszystkie na nasze konto coinpot. Koniecznie musimy rejestrować wszystko na jeden nasz email
Dodatkowo Coinpot możemy wymienić na dowolną walutę (z tych wymienionych tutaj) aby przyspieszyć wypłatę. Przy dość częstym odbieraniu nagród możemy mieć trzy cyfrową sumę w PLN miesięcznie na koncie
bonusbitcoin Zbieramy BTC co 15 min od 3 do 50000 satoshi ale najlepiej wejść w opcję i zmienić aby losować średnią wyników najczęściej jest to od 6-10 w zależności od ceny btc. Dodatkowo za każde zebranie BTC dostajemy dodatkowo 3 Coinpot
bitfun Zbieramy BTC co 5 minut, BTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco.
moonbit Zbieramy BTC co 5 minut, BTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moonbitcoin Zbieramy BCH co 5 minut, BCH rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moondash. Zbieramy DASH co 5 minut, DASH rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moondoge Zbieramy Doge co 5 minut, Doge rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moonliteco Zbieramy LTC co 5 minut, LTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
-
By kopacz
Szukałem filmu z instrukcją jak wypłacać z bitomatu a tutaj jest fajnie wszystko wyjaśnione więc postanowiłem podzielić się nim z wami
Mam nadzieje że się wam spodoba.
Ps. to nie jest mój film jak coś.
-
By kopacz
Eobot v.2.0 - Następca starej strony Eobot
Kopalnia w chmurze z planem 1 GH/s za 0.6757 $ jest to moc dożywotnia (w starym systemie była ona na 5 lub 10 lat)
Planowany zwrot inwestycji w 2 miesiące
Dodatkowo na sam start dostajemy 10 GH/s za darmo i można wypłacić urobek bez zakupu dodatkowej mocy
Ponadto raz na dobę jest kranik z losowaniem Przeważnie dostaje się 10 DOGE ale też zdarzają się dużo większe nagrody.
Mamy tutaj coś takiego jak system polecania, za który dostajemy 1% tego co zakupi nasz polecony w planie który kopiemy jeśli kopiemy BTC to dostajemy wynagrodzenie z poleconego w BTC (działa dokładnie tak samo jak na starej stronie)
Historia wszystkich zdarzeń na naszym koncie, login, wymiana, depozyty
W dziale wymiany możemy wymienić walutę na inną - lub na szybkość wydobycia.
Przy samej darmowej mocy i codziennym klikaniu w kranik można zarobić ładną sumę. Warto na start zamieniać całe wydobycie wraz z nagrodami za kranik od razu na moc aby zwiększyć nasze zarobki
Miłego zarabiania
-