Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Recommended Posts

728x90-0.png

Miniergate to kopalnia która jest na rynku już długi czas i umożliwiająca wydobycie takich kryptowalut jak  AEON, BCN, ETH, ETC, DSH, INF8, MCN, QCN, XDN, XMR. Kopanie ETH i ETC w moim przypadku wychodziło słabo, ale może tylko ja miałem taki problem gdyż widać, że duża ilość ludzi kopie tą walutę w tym poolu. Na stronie mamy także możliwość wykupienia mocy obliczeniowej, dzięki której możemy wydobywać BTC.  Jednak kopanie altów jest tu bardzo dobre.

Po zarejestrowaniu na stronie znajdziemy informacje dotyczące ilości posiadanej mocy obliczeniowej przez program, ilość wydobytych bloków, kalkulator gdzie możemy obliczyć ile wyprodukujemy coinów w dzień/ tydzień/ miesiąc, informacje o naszych wydobywcach itp.

Aby zacząć kopać należy ze strony minergate.com  pobrać i zainstalować wersję programu odpowiednią dla naszego systemu operacyjnego. Co jest rzadkością można tu kopać także na systemie 32 bitowym. W zakładce z plikami do pobrania mamy wersje Gui miner czyli najprostszą w obsłudze, poprzez konsole, edycję administratorską. Na początek radzę zapoznać się z wersją podstawową.

Minimum wypłaty nie jest duże, a  każda waluta ma inne. Często pada pytanie dotyczące przeniesienia walut na portfel w programie/ niepotwierdzonych coinów. Następuje ono po wykopaniu określonej ilość i po pewnym czasie, więc nie należy się przejmować ich brakiem na koncie i dopiero jak się na nim znajdą możemy je wypłacić.

Minergate oferuje także możliwość kopania na urządzeniach mobilnych z androidem. Chociaż jak łatwo się domyślić kopanie na telefonie czy tablecie nie należy to najbardziej opłacalnych, a dodatkowo szybko rozładowuje nam urządzenie i mocno je obciąża co na pewno znacząco skraca jego żywotność. Jednak sądzę, że jest to miły gest ze strony twórców, bo wiele osób zastanawiało się nad opłacalnością kopania na komórce i teraz każdy może sprawdzić, że nie ma to sensu : )

Kopalnia skierowana do osób początkujących jak i bardziej zaawansowanych. W moim przypadku tempo wydobycie było trochę mniejsze niż na innych kopalniach (20h/s w monero), ale program nadrabia to łatwością w obsłudze i ilością walut. A osoby które nie chcą samodzielnie kopać powinno zainteresować kopanie w chmurze.  Na pewno warto sprawdzić ten program.

Możemy także wziąć udział w programie partnerski który oferuje nam od 30% do 75% zysków firmy w zależności od ilości naszych poleconych.

Link: minergate.com

Edited by pepperoniss

Chciałem zobaczyć ile by się udało altów wykopać u mnie, ale... Wpisuję w rejestracji wszystko poprawnie i nic, przycisk sign in nie działa. :/
Szkoda

Chciałem zobaczyć ile by się udało altów wykopać u mnie, ale... Wpisuję w rejestracji wszystko poprawnie i nic, przycisk sign in nie działa. :/

Szkoda

Założyłem specjalnie nowe konto i udało się bez problemu : /

Przeszło po wyczyszczeniu ciasteczek itd. Czy próbowałeś programu partnerskiego tutaj? To działa tylko przy opcji wykupienia kopania w chmurze czy w ogóle nawet jak ktoś pod Tobą będzie altcoiny kopał?

Pozdro i dzięki za info, nie ma na moim lapku szału z kopaniem, bardziej na spróbę to robię, ale w poniedziałek odpalę w biurze na kilku kompach (prąd za darmo :D ) to zobaczymy co z tego będzie. :)

Kopanie na laptopie jest kiepskim pomysłem ze względu na słabe chłodzenie. No ale dla zabawy warto zobaczyć. Co to PP to nie wiem. W ciasteczkach jest chyba reflink, nie dodało mi Ciebie : P Przy darmowym prądzie kopanie na wszystkim jest opłacalne : D Tylko abyś nie miał nieprzyjemności....

Edited by Morwa

Wbiłem z Twojego linka i nie było nic związanego z refem... Myślę, że źle wkleiłeś do tematu czy coś, bo teraz spróbowałem drugi raz i to samo - przekierowuje na główną stronę MinerGate.

Popraw link może. ;)

Pozdro!

Długo się nie udzielałem, ale postanowiłem rozpocząć nowy projekt.

Poprzednie niskie wyniki w kopaniu ETH i ETC które miałem znikły wraz z którąś aktualizacją i teraz nie ma różnicy między innymi programami, a jeśli chodzi o monero to szybkość mam najwyższe właśnie w minergate. Więc nic tylko kopać. 

Jednak co jest dla mnie najciekawsze w minergate można od jakiegoś czasu kupić moc obliczeniową do kopania monero i postanowiłem przeznaczyć dwie karty do kopania tej waluty, a potem to co wykopie na bieżąco będę zamieniał na dodatkową moc. Razem karty dają około1500 h/s i przy obecnym kursie co drugi dzień będę mógł dokupić nową moc. Oczywiście z czasem zwiększy się częstotliwość zakupu mocy.

Mam zamiar tak robić przez minimum pół roku i postanowiłem co jakiś czas dzielić się wynikami. Teoretycznie można wyliczyć opłacalność przedsięwzięcia, ale kursy są zmienne i ciężko tą zmienność uwzględnić. Po tym czasie inwestowania zboczę co będę robił dalej. Dziś zakupiłem pierwszą póle mocy która powinna działać już jutro. Mam nadzieję, że będzie to ciekawe i zainteresuje parę osób. 

No cóż więcej... Czas kopać!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By marek505
      Naucz się handlować na wzrosty oraz spadki

Witajcie, chciałbym wam dziś przedstawić ofertę, która moim zdaniem jest bardzo atrakcyjna jeśli chodzi o jej cenę jak i wartość, którą otrzymujemy.
      Zainteresowanie kryptowalutami rośnie, ale nie ma za bardzo rzetelnego miejsca, aby zdobywać taką wiedzę.
      Ja takie miejsce znalazłem, korzystam jak i mam dobre wyniki dzięki temu.

Chciałbym się podzielić nim tutaj:
      Sprawa wygląda tak, że w internecie jest bardzo dużo NACIĄGACZY, którzy biorą pieniądze ZA NIC, za grupy sygnałowe, sprzedają szkolenia, jednak sami zazwyczaj na tym nie potrafią zarabiać. Są po prostu sprzedawczykami czegoś, bo mają z tego prowizję można to zauważyć na Tiktoku jak i Instagramie, jeśli widzisz taki profil, gdzie ktoś bardzo chwali się pieniędzmi, ma wykresy forex oraz inne w tym temacie to nie koniecznie jego pieniądze pochodzą z tradingu, jeśli to w ogóle są jego pieniądze, a nie tylko do zdjęć.
      Takie osoby raczej NIE dają żadnej wartości, a sprzedają szkolenia za horrendalne kwoty!
      Tylko dlatego, że wszystko jest ładnie ubrane marketingowo i dlatego jest to przepłacone!

Jako że ja zarabiam online SYSTEMATYCZNIE od 2016 roku
      Postanowiłem coś zweryfikować sam! Po długiej obserwacji jak i sprawdzeniu tego, czy faktycznie to działa mam coś dla was!
      Jest to bardzo ciekawe rozwiązanie dla osób początkujących jak i tych, którzy chcieliby uzyskiwać zyski z kryptowalut, ale nie mają sami czasu na analizowanie rynku.
      Postanowiłem się z wami podzielić grupą edukacyjną na FB -  Krypto-Analizy Gdzie znajdziecie mnóstwo DARMOWEj WARTOŚCI, która przydaje się na samym początku.
      Prowadzi ją Darek i pracę, jaką wykonuje Darek Rydwelski jest moim zdaniem jedną z niewielu oraz warta swojej ceny, dlatego, że otrzymujesz dużo więcej za tak niską cenę, bo uwaga cena to 49-200 złotych miesięcznie! Dodatkowo są różne zniżki i promocje sezonowe.
      Jego kanał YT - https://www.youtube.com/channel/UCOO9_tK3Yj26YM7d7l5CA0g

Zachęcam też do otworzenia konta na BINANCE  [---]
      Czysty link Binance - https://www.binance.com/en
      Dziękuję za korzystanie z moich linków.

Moim zdaniem to śmieszna kwota, za którą dostajesz sporą wartość, ja nie raz korzystałem z różnych grup, pamiętam takie w 2107, gdzie za dostęp do różnych grup płaciłem nawet 3 BTC miesięcznie !

Ja nawiązałem z Darkiem współpracę, dzięki czemu mam zniżkę dla osób, które korzystają z mojego polecenia  
      Czysty link do ofert Darka - https://www.darekrydwelski.network/
      Zachęcam do skorzystania ze zniżki. Aby skorzystać z tej oferty, zachęcam do rejestracji z linku, który wygenerował dla mnie Darek dodatkowo macie 7% ZNIŻKI
      https://www.darekrydwelski.network/grupa-szkoleniowa/4yewe?coupon=ZNIZKA-PARTNERSKA-7 

Napiszcie, czy taka opcja jest dla was interesująca i dajcie znać, czy ktoś już korzysta, a może szukał czegoś takiego 
      Pozdrawiam!
      Przykładowe opisy transakcji jak i wyniki, które mam dzięki handlowaniu z Darkiem i nauce z nim

ETH - wykres 5min 
      Skorygowałem nieco kanał spadkowy, gdy cena do niego powróci rozważę pozycję short gdy natomiast potwierdzi wsparcie, będę potrzebował większej ilości potwierdzeń na pozycję long.
      https://www.tradingview.com/x/6wMi2EJY/

ZEC - jeśli rynek będzie wystarczająco mocny zobaczymy finalny target na 119 - 120
      https://www.tradingview.com/x/W5vkb8KD/

UNI Update  - wykres 1h
      Już niecałe 7% w górę od wejścia w rynek, bardzo pozytywna i spodziewana reakcja rynku.
      https://www.tradingview.com/x/tuV5nzgM/

Predykcja na dzień dzisiejszy znalazła potwierdzenie na wykresie co dało nam kilka okazji na profit.
      Dziś nie szukam już nowych wejść, wracam na grupę jutro około 10.00

Pamiętajcie, że wyniki z tradingu to sprawa indywidualna i każdy osiąga inne, podstawą jest wiedza, nauka jak i doświadczenie.

Życzę powodzenia i samych udanych pozycji.
      Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem w komentarzach 
    • By marcinpomagax
      Rynki nurkują, paradygmat bitcoina jako cyfrowego złota wydaje się, że upadł, co ciekawe kurs złota również zalicza spadki. Gdzie zmierza Bitcoin i reszta krypto? Czy zobaczymy w niedługim czasie BTC poniżej 1k $?
      Czy świat krypto w obliczu światowej pandemii i kryzysu gospodarczego znów zejdzie do podziemia i stanie się tematem niszowym a może wręcz przeciwnie, rozkwitnie i zobaczymy nowe ATH?
      Osobiście jestem bardzo ciekawy jak zachowa się rynek gdy wejdziemy w drugą fazę kryzysu, kiedy przez dodruk pieniądza i stymulowanie gospodarki pojawi się spora inflacja. Do tej pory ludzie wyprzedają się z aktywów, ale gdy gotówka zacznie tracić mocno na wartości trzeba będzie ją gdzieś ulokować, ale gdzie?     Jestem ciekawy waszych przemyśleń, zapraszam do dyskusji!
    • By kopacz
      Strona https://coinpot.co/ jest portfelem wirtualnym dla 6 kryptowalut BTC/DASH/LTC/DOGE/BCH oraz Coinpot
      Możemy zbierać kryptowaluty z następujących kraników i otrzymujemy wszystkie na nasze konto coinpot. Koniecznie musimy rejestrować wszystko na jeden nasz email
      Dodatkowo Coinpot możemy wymienić na dowolną walutę (z tych wymienionych tutaj) aby przyspieszyć wypłatę. Przy dość częstym odbieraniu nagród możemy mieć trzy cyfrową sumę w PLN miesięcznie na koncie
      bonusbitcoin Zbieramy BTC co 15 min od 3 do 50000 satoshi ale najlepiej wejść w opcję i zmienić aby losować średnią wyników najczęściej jest to od 6-10 w zależności od ceny btc. Dodatkowo za każde zebranie BTC dostajemy dodatkowo 3 Coinpot
      bitfun Zbieramy BTC co 5 minut, BTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco.
      moonbit  Zbieramy BTC co 5 minut, BTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
      moonbitcoin Zbieramy BCH co 5 minut, BCH rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
      moondash. Zbieramy DASH co 5 minut, DASH rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
      moondoge Zbieramy Doge co 5 minut, Doge rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
      moonliteco Zbieramy LTC co 5 minut, LTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
    • By kopacz
      Szukałem filmu z instrukcją jak wypłacać z bitomatu a tutaj jest fajnie wszystko wyjaśnione więc postanowiłem podzielić się nim z wami

Mam nadzieje że się wam spodoba.
      Ps. to nie jest mój film jak coś.
    • By kopacz
      Eobot v.2.0 - Następca starej strony Eobot 
      Kopalnia w chmurze z planem 1 GH/s za 0.6757 $ jest to moc dożywotnia (w starym systemie była ona na 5 lub 10 lat) 
      Planowany zwrot inwestycji w 2 miesiące 
      Dodatkowo na sam start dostajemy 10 GH/s za darmo i można wypłacić urobek bez zakupu dodatkowej mocy
      Ponadto raz na dobę jest kranik z losowaniem Przeważnie dostaje się 10 DOGE ale też zdarzają się dużo większe nagrody. 

Mamy tutaj coś takiego jak system polecania, za który dostajemy 1% tego co zakupi nasz polecony w planie który kopiemy jeśli kopiemy BTC to dostajemy wynagrodzenie z poleconego w BTC (działa dokładnie tak samo jak na starej stronie)
      Historia wszystkich zdarzeń na naszym koncie, login, wymiana, depozyty
      W dziale wymiany możemy wymienić walutę na inną - lub na szybkość wydobycia.
      Przy samej darmowej mocy i codziennym klikaniu w kranik można zarobić ładną sumę. Warto na start zamieniać całe wydobycie wraz z nagrodami za kranik od razu na moc aby zwiększyć nasze zarobki
      Miłego zarabiania

• Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Update  Kolejne naliczenia na portfelu 
    • Sejfik to polski program reklamowo - zarobkowy. Oferuję zarabianie na czytaniu płatnych maili, klikaniu linków i banerów reklamowych. Dodatkowo możesz zarabiać na płatnych zadaniach, zapisach, programie partnerskim oraz wielu innych metodach zarabiania przez internet. Strona istnieje i płaci bezproblemowo od 2007 roku czyli już ponad 15 lat. Zarządza nim znany admin o nicku "Markonix" ( legalna firma eBizo). Sejfik ma ponad 77 000 użytkowników.

Link do rejestracji https://sejfik.com/pages/index.php?refid=tomex11 

Minimum do wypłaty :

- 3 zł Pay Pal

- 5 zł  doładowanie telefonu

- 10 zł na konto bankowe

Klikając reklamy codziennie ( co zajmuję nam parę minut na dzień) w skali roku zarobimy nie wielkie pieniądze rzędu 100-200zł w zależności od ilości reklam wykupionych przez reklamodawców. Ale istnieje program partnerski, który ma, aż 4 poziomy poleconych ! 16%, 8 %, 4%, 2% dzięki , któremu możemy zarobić naprawdę konkretne pieniądze. Oznacza to , że dostajemy % od zarobków naszych poleconych i od poleconych/poleconych, aż do 4 poziomu!

Dla przykładu rejestrujesz się z mojego polecenia i Twoim zadaniem będzie klikać reklamy oraz polecić ze swojego linku polecającego minimum 10 osób, a najlepiej jak najwięcej. Później to samo musisz przekazać swoim poleconym , aby każdy zwerbował ze swojego linku polecającego kolejnych 10 osób. Powstaje w ten prosty sposób bardzo duża siatka osób poleconych, dzięki temu , że program partnerski ma, aż cztery poziomy, a nasze zarobki wzrastają niebotycznie.  Dla przykładu jeśli każdy poleci 10 osób zarobisz około 15 000 - 20 000 zł rocznie. Uważam , że w tych czasach nie jest to trudne, żeby znaleźć 10 osób poleconych , ponieważ każdy ma rodzinę, przyjaciół, znajomych oraz znajomych na fb i innych portalach społecznościowych. Żeby zarobki od osób poleconych były dodawane do naszego konta sami musimy być też aktywni i klikać reklamy na stronie sejfika.

Żeby jeszcze zwiększyć zarobki polecam również zapisanie się do innych polskich, sprawdzonych, wypłacalnych programów, które działają od lat. Zasady w nich są takie same lub podobne.

Linki do rejestracji :

1) https://zielonymail.com/pages/index.php?refid=tomex11

2) https://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

3) https://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=tomex11

4) https://swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=tomex11

5) https://ekasa.org/pages/index.php?refid=tomex111

6) https://pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=tomex11