AdBlock wykryty!
Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny.
Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl
Reklama
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By NomenOmen
Excaage.com to prawnie zarejestrowana firma w Wielkiej Brytanii, która zajmuje się wydobywaniem kryptowalut przy wykorzystaniu zielonej energii wytwarzanej za pomocą potężnej technologii, która generuje wykładnicze wyniki co godzinę.
Wraz ze wzrostem popularności Bitcoina i innych kryptowalut ceny tych walorów poszybowały w górę, a więc coraz więcej górników chce wydobywać kryptowaluty. Im więcej osób wydobywa kryptowalutę, tym trudniej jest ją zdobyć i tym wyższy jest koszt wydobywania bitcoinów i innych kryptowalut.
W rezultacie wygrywają ci górnicy, którzy mają niższy koszt energii elektrycznej, gdyż produkują kryptowaluty taniej. Zwykle ci górnicy, w których energia elektryczna jest tańsza, osiągają dużo większy zysk niż górnicy kopiący tradycyjnymi metodami. Wykorzystanie odnawialnych źródeł energii pozwala znacznie obniżyć koszty wydobycia i wydobywać więcej kryptowaluty, aby mieć większy zysk.
Pakiety inwestycyjne Excaage przedstawiono na poniższym obrazku:
Zarabiaj do 15% prowizji z programu polecającego Excaage.
Zarabiaj dziennie 5000 $ plus 150 $ za każde polecenie z programu nagród Excaage.
Szykuje się gruba impreza
Dołącz do Excaage już teraz i zarabiaj codziennie ! -
By nowampson
Program:
Zwrot/Plany:
(Naliczenia w dni robocze)
Wypłaty: manualne
Mój komentarz:
Program typu after który dopiero co wystartował(spał ponad 250dni). Po pierwsze posiada doświadczonego i otwartego na kontakt admina(Właściciel programu na R.....N, który działał i płacił 4-5msc). Twierdzi, że nie jest typowym scammerem. Wiadomo to tylko słowa ale jak pamiętamy z poprzedniego prgoramu admin potrafi dobrze promować i posiada na to spory budżet. Ja ze swojej strony wchodzę za $200 z czasem dołożę do $500 na dniach.
System referencyjny:
Bardzo rozbudowany z bonusami za LVL oraz miesięcznymi + 5% z refa
Mój depozyt:
-
By Kryptokox
Nazwa programu: ASOLIS
Data startu: 01.01.2020
Plany:
1,5% przez 365 dni (depozyt od 20 do 9999 USD) 2% przez 365 dni (depozyt od 10k USD w górę) Depozyt zwracany na końcu lub w momencie wypowiedzenia - po 30 dniach można wycofać się w dowolnym momencie płacąc 10% fee Wypłaty: Instant (minimum wypłata $1 w przypadku procesorów płatniczych, $10 dla BTC i $5 dla altcoinów)
Możliwe formy płatności: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Perfect Money, Bitcoin Cash, Dogecoin, Dash
Program ref: 4% - 1% - 1%
Domena: NameCheap, Inc., 2020-08-16 - 2021-08-16 (registered for 1 year)
SSL: EV SSL valid from 14 Dec, 2020 to 14 Dec, 2021 - DigiCert Inc
Hosting: Ddos - Guard Corp
Skrypt: GoldCoders Licensed
Rejestracja firmy: ASOLIS LIMITED - Overview (free company information from Companies House)
Adres firmy (zapewne fakowy): 114 Clarence Rd
Komentarz:
Wszedłem z uwagi na wysoką cenę BTC (wpłaty i wypłaty) po aktualnym kursie i chęć zaryzykowania pod ten nowy rok. Plan wydaje się być sensowny i niewygórowany. Pod względem technicznym OK. Admin projektu dla mnie nie znany, jednak w HL zastrzeżenia może budzić adres IP, który był używany w innych projektach, które nie trwały zbyt długo. Projekt aktualnie na 6 monitorach ze statusem Paying. Dziś trzeci dzień i ocena w HL: 6.16. Program to skarbonka z której po 30 dniach można wyjść płacąc 10% fee od depozytu. Wizualnie ładnie, zobaczymy czy się rozwinie czy padnie szybciej niż powstał
Mój depozyt: $750
-
By NomenOmen
Nazwa programu : Trone Cash
Plany inwestycyjne: 200 % w 24 h, 300 % w 48 h, 500 % w 96 h,
Minimum inwestycyjne: 0.1 USD
Akceptowane systemy płatności: Perfect Money, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash.
System poleceń : trzy poziomy - 30 %, 15 % i 5 %.
Szczegółowy opis programu : Program działa 3 dni i zebrał już 2948 użytkowników. Bardzo mała minimalna wielkość depozytu może przyciągnąć uwagę świeżych intwestorów, którzy chcieliby przetestować możliwości inwestycji w tego typu programy. Z historii wielu takich programów wiadomo, że raczej nie działają one zbyt długo i cudem można wykręcić tą sumę pieniędzy niezbędną do wypłaty i osiągnięcia zysku. Wszedłem dla zabawy za 10 centów. Dowód poniżej.
By cryptoinvestment
AvonFX
Plan inwestycyjny :
1 plan godzinowy 0.15% na godzinę, 3.6% dziennie 7/24
Minimalna wpłata:
0.001 BTC
Minimalna wypłata:
0.0005 BTC
Procesory:
Program partnerski:
Opis:
Fajny nowy piggy bank, nowy, bo działa drugi dzień i wygląda na dofinansowany. Ma 2FA i ogólnie strona i dashboard są ładnie przygotowane.
Program jest zrobiony na skrypcie Gold Coders (licencja jest), serwer ddos i admin też wykupić EV SSL, co lubię, bo na bezpieczeństwie się nie oszczędza, często to dobry znak.
Piggy Bank czyli taka świnka skarbonka, którą możemy ją rozbić i już po 1 dniu i wybrać/wypłacić depozyt, opłata to 10%.
Czyli po 3 dniach jesteśmy na czysto, gdybyśmy po tym terminie chcieli wyjąć depozyt i zapłacić te 10% (3 dni to 3x3.6% = 10.8%)
Program mi się podoba i w teorii podobne ok. 1-2 miesięcy działają, to moja strategia to wypłacić depozyt po 2-3 tygodniach.
Po 2 tygodniach: 14 x 3.6% = 50.4% - 10% = 40.4% czystego zysku po 14 dniach.
Po 3 tygodniach: 21 x 3.6% = 75.6% - 10% = 65.6% czystego zysku po 21 dniach.
Legenda to handel na rynku Forex, a firma jest zarejestrowana w UK, standardowo.
Statystyki:
Mój link:
https://avonfx.com/ref/cryptolifestyle
Moja wpłata:
https://blockchair.com/bitcoin/transaction/fd8781e1dd23518434ff2fd3ce43eed5f635df314c310dac25ca31764092876b
-