AdBlock wykryty!
Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny.
Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl
Reklama
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By lordzuk
Nazwa programu: Block13
Minimum inwestycyjne: 0.001 lub 1$
Akceptowane systemy płatności: Perfectmoney, Payeer, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, and Bitcoin Cash, Monero
Wypłaty (manualne/aut/instant) : Manualne 24 h
Komentarz własny i szczegółowy opis programu: Witam i przedstawiam nowy program. Block13 wystartował 1.11.2019 wiec jest nówka sztuka A teraz do rzeczy , w programie mamy 2 plany inwestycje , mianowicie 13% dziennie przez 13 dni biznesowych lub 113% ROI po 7 dniach ( czyli depo +13% zysku). Ja osobiście wybrałem plan dzienny i wszedłem za 0.03 BTC. Program jest dobrze wykonany pod względem technicyzm + ma fajny design. Jeśli chodzi o promocje to jest kila monitorów na start. Program ref jest zależy od obrotu w strukturze ale na start mamy 1 linia i wynosi 5% od depo poleconego. Dlaczego zainwestowałem ? Raz iż to możne być dobrze znany admin , dwa iż jest dużo negatywnych komentarzy, tak negatywnych bo wszyscy myślą iż to jest admin który naśladował R7 , zrobił Royal7 i ogolił dużo ludków , tu jednak moja intuicja podpowiada iż to nie on Także zameldowałem się na pokład na start 0.03 BTC i liczę na zarobek no ale czas oczywiście zweryfikuje To jest HYIP wiec licz się z ryzykiem !!!!! Jeszcze ze jedna sprawa ! UWAŻNIE wpisujecie adresy portfeli do wypłat gdyż później aby zmienić wymagane jest KYC!!!!!
By lordzuk
Nazwa programu: Leonard Club LTD
Minimum inwestycyjne: 0.001
Akceptowane systemy płatności: Perfectmoney, Payeer, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, DogeCoin and Bitcoin Cash.
Wypłaty (manualne/aut/instant) : Manualne do 48h min 0.0005 i podobnie reszta
Komentarz własny i szczegółowy opis programu: Witam i podrzucam nowy program Leonard wystartował dziś tzn 29.10.2019. W programie mamy 3 plany z naliczeniami dziennymi w zależności od wielkości depo + jeden after po 30 dniach. Program sam w sobie jest dobrze zrobiony znaczy wszystko co w hyipe powinno się znaleźć jest, wiec wszedłem za 0.03 BTC + znajome monitory go dodają wiec czemu nie ? Co do admina to nie wiem co to za jegomość a to może i dobrze , zobaczymy jak ten admin się spisze Program ref 6-2-1. Technicznie : skrypt na licencji goldcoders , SSL green bar. Os strony promocyjnej nie jest na wariata , na start 6 monitorów+ jest telegram z newsami . To jest hyip wiec jeśli decydujesz się na inwestuje licz się z ryzykiem !!!!!
By lordzuk
Nazwa programu: Hashvision
Minimum inwestycyjne: 0.001 BTC
Akceptowane systemy płatności: BTC
Wypłaty (manualne/aut/instant): 0.0005 BTC (manualne do 24h)
Komentarz własny i szczegółowy opis programu: Witam i podsyłam nowy temat I przedstawiam nowy program typu cloudmining, który wystartował 11.10.2019( generalnie w nocy). Program daje 8,7,% dziennie od depozytu na ''zawsze''(naliczenia godzinowe co da nam 8,7,% z groszem dziennie). Jest to typowy pseudomining tzn kupujemy moc obliczeniową i sobie ''kopiemy'' , celowo kopiemy jest w cudzysłowie bo tak naprawdę to zwykły dobrze przygotowany pozniaczek Jest to program nexusmine, titanmine, northmine a ostatnio novahash. I teraz uwaga admin dość szybko odpalił kolejne dzieło co dla mnie osobiście nie jest to za dobry znak , natomiast w przeszłości już tak bodajże raz zrobił ( ze szybko wystartował z kolejnym i było dobrze ) Generalnie ja nie lubię jak admini za szybko odpalają nowe projekty bo od razu odpala mi sie lampka ze che szybko zescamić. Pogadałem z paroma osobami i w sumie wyszło tym razem więcej za niż przeciw wiec jestem za 0.03 BTC. Pewnie zastanawiacie sie dlaczego tylko 0.03 skoro jest dość spora szansa na zarobek otóż z prostego powodu tak jak wcześniej pisałem nie lubię jak admini za szybko odpalają nowe projekty i nawet jak bym miał stracić dziś te 0.03 to i tak jeszcze jestem dość na plus z powodu novahash Nie mniej jednak jestem i liczę iż tym razem również admin odwali dobrą robotę jak przy novahash. Program ref 6-3-1 moc dodawana do naszej. Za samą rejestracje otrzymujemy bonus 150GH/S. Uwaga to jest HYIP wiec sam jesteś odpowiedzialny za swoje decyzje inwestycyjne !!!!!!!!
By lordzuk
Nazwa programu: oneos.tech
Minimum inwestycyjne: $10; 0.0015 - BTC; 0.05 - ETH
Akceptowane systemy płatności: BTC , ETH, PM, PAYEER
Wypłaty (manualne/aut/instant): $1; 0,001 - BTC; 0,05 - ETH.
Komentarz własny i szczegółowy opis programu: Witam i przedstawiam nowy program do którego dziś dołączyłem. Otóż Oneos wystartował 4.09.2019. Program ma 2 plany jeden na 133% ROI naliczenia dzienne , depozyt wliczony w naliczenia , drugi 149% ROI naliczenia dzienne (mniejszy %) na koniec zwrot dep . Ja osobiście wszedłem w pierwszy plan 300$(0.03 BTC) ze względu na jego specyfikacje i dwa że mi się podoba Depozyty w krypto zostają w krypto a to plus. Od strony technicznej również dobrze , skrypt autorski , SSL ( Green Bar) + fajny design itp Legenda. => Bociki tradingowe Oczywiście to tylko legenda a tak najzwyczajniej w świecie to zwykły HYIP i bocików tam nie doświadczymy . Program ref 5% A i standardowo to jest to zwykły HYIP i jeśli decydujesz się inwestować licz się z ryzykiem !
-
By dyzio95
Cryptoamity.biz
Strona od 20.07.2019
Minimum depozytu - 10$
Maximum depozytu - 50000$
Minimalna wypłata: BTC - 2.80 USD, LTC - 1 USD, ETH - 2 USD, DOGE - 1 USD, BCH - 2 USD, PerfectMoney/Payeer - 0.1 USD
Płatność codziennie i natychmiast.
PLANY INWESTYCYJNE
8% dziennie przez 21 dni (0.34% na godzinę)
● Minimum: 10$ - Maksimum: 1000$
10% dziennie przez 21 dni (0.42% na godzinę)
● Minimum: 1001$ - Maksimum: 10000$
12% dziennie przez 21 dni (0.50% na godzinę)
● Minimum: 10001$ - Maksimum: 50000$
3-POZIOMOWY PROGRAM PARTNERSKI - 7% -3% -1%.
Akceptowane: BTC, LTC, PerfectMoney, Payeer, DogeCoin, ETH, BCH
Projekt płaci natychmiast.
Dowód wpłaty depozytu oraz wypłata:
Ref:
https://cryptoamity.biz/?ref=Bark
Czysty:
https://cryptoamity.biz/
Pamiętaj, że każdy z programów inwestycyjnych jest ryzykiem.
Inwestuj mądrze !!!
Dlatego wpłacając pieniądze doolwiek programu/firmy bądź świadomy/a istniejącego 100% ryzyka.
-