AdBlock wykryty!
Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny.
Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl
Reklama
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By immoderate
Cześć,
z czystej ciekawości i dla taniej rozrywki zaczętem śledzić polskich naganiaczy typu Żuku, Pelcz, Kujawa i kilku innych. Ich filmy, socialmedia i ,,lifestyle'' daje sporo rozrywki mimo, ze na poziomie ,,pamiętników z wakacji". Trafiłem przypadkowo na grupę/markę #ZaHajsZkryptoBaluj (zahajazkryptobaluj.pl) i zaskoczył mnie profesjonalizm, fajne teksty, własna linia ubrań i.. to ze przynjmniej zgodnie z wpisami na fb piętnują i wyśmiewają swoich kolegów wymienionych wyżej. Widze, tez ze niby pomagają i ostrzegają przed scamami a jednocześnie promują inne sposoby zarabiania.
Widze też ze najpierw promowali Rockwall a teraz szczycą się ze sami niby oddali wkłady poleconym i mają najwiekszą grupę pokrzywdzonych przez RW na fb hmmmm...?
Tak czy inaczej ta marka jest fajnie wykreowana i widać różnice poziomu w stosunku do no b3team. Ale finalnie nie wiem czy oni są ,,tymi złymi" czy ,,dobrymi"?
ktoś coś o nich wie? jakieś doświadczenia?
-