AdBlock wykryty!
Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny.
Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl
Reklama
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By nowampson
Program:
Zwrot/Plany:
(Naliczenia w dni robocze)
Wypłaty: manualne
Mój komentarz:
Program typu after który dopiero co wystartował(spał ponad 250dni). Po pierwsze posiada doświadczonego i otwartego na kontakt admina(Właściciel programu na R.....N, który działał i płacił 4-5msc). Twierdzi, że nie jest typowym scammerem. Wiadomo to tylko słowa ale jak pamiętamy z poprzedniego prgoramu admin potrafi dobrze promować i posiada na to spory budżet. Ja ze swojej strony wchodzę za $200 z czasem dołożę do $500 na dniach.
System referencyjny:
Bardzo rozbudowany z bonusami za LVL oraz miesięcznymi + 5% z refa
Mój depozyt:
-
By kopacz
Strona - mycointainer.com
pozwala nam zarabiać na tak zwanym stackingu kryptowalut, czyli za przechowywanie kryptowalut dostajemy % danej kryptowaluty dziennie. Polega to na tym że twórcy danej kryptowaluty wypłacają coś na wzór dywidendy za trzymanie odpowiedniej ilości kryptowaluty, dzięki mycointainer jesteśmy łączeni z innymi użytkownikami i nie musimy mieć żadnych limitów minimalnych kryptowaluty aby zarabiać.
Kryptowaluty można kupować bez pośrednio na stronie za Euro lub BTC
Fajne projekty które warto u nich sprawdzić
Kusama (KSM) 11.6% Polkadot (DOT) 3.9% Cosmos (ATOM) 8.1% Energi (NRG) 15.3% Harmony (ONE) 10.7% Solana (SOL) 10.1% Waves (WAVES) 5.1% Cardano (ADA) 4.8% NEM (XEM) 4.8% Divi (DIVI) 36.1%
Na giełdzie kupując krypto pierwszy raz za Euro lub BTC dostajemy spory gratis w postaci kryptowalut
Dodatkowo na stronie są organizowane airdropy, gdzie można dostać za darmo kryptowaluty które w ten sposób się reklamują, jak i dla płatnych subskrybentów są dodatkowe nagrody co miesiąc pula minimu 200$ oraz informację które mogą pozwolić nam zarobić na handlu
Strona posiada system referali umożliwiający zarabianie 20% fee (osoby z wykupioną subskrypcją mają 0% fee)
-
By Marek0805
Cześć wszystkim,
Nazywam się Marek B.i od kilku lat działam na rynku forex.Wcześniej były to też opcje binarne,ale na skutek regulacji ESMA,które nałożyły na brokerów z UE całkowity zakaz oferowania opcji binarnych dla klientów detalicznych od lipca 2018,zrezygnowałem z nich.Mogłem przejśc z wcześniej używanego IQ np na rosyjski intrade,ale mój zarobek na opcjach nie był porównywalny z forex.
Początki jak chyba u każdego były trudne,całkiem sporo straciłem czy to na skutek własnych błędów,niecierpliwości,złych nieprzemyślanych wejśc czy wręcz poprostu głupoty.
Na polskich stronach można znaleźć niewiele użytecznych informacji,a jeśli już takie są to ludzie cenią się.A na wydawanie pieniędzy na coś co nie jest pewne i sprawdzone nie mam najmniejszej ochoty."Poszedłem "(niestety bez znajomości angielskiego) w świat w poszukiwaniu wiedzy,przeżywając katorgę gdy na początku każdą jedną stronę,każdy post musiałem wrzucać do translatora i po dośc długim poszukiwaniu .trafiłem na ich źródła.Są to głownie fora amerykańskie i rosyjskie.
Na teraz mam kilka kont na którym pracują roboty i jedno z bardzo dobrą strategią na którym pracuję ręcznie.
Tak wygląda wykres i dzisiejsze rezultaty
-
By marcinryt
Witam, działam w branży rolniczej od kilku lat, chodzi o zaopatrzenie rolnictwa środki do produkcji rolnej typu nawozy, nasiona, folie, oleje, smary itp.
Są to środki do produkcji które trochę kosztują i chcąc nie chcąc muszę posiłkować się kredytem - obecnie posiadam kredyt w rachunku bieżącym i odsetki wahają się od 4-7% w skali roku.
Zastanawiam się nad stworzeniem platformy inwestycyjnej gdzie będę mógł wypuścić akcje na zakup produktu i później jego sprzedaży pokażę to na przykładzie:
Chciałbym zakupić jakiś towar za określoną kwotę, ale potrzebuję gotówki.
Oferuję inwestorowi akcję towaru xxx za 100 zł od jednostki (sztuka/tona) z oprocentowaniem załóżmy 5%
Przy nazbieraniu odpowiedniej ilości gotówki kupuję towar.
W momencie gdy sprzedam towar klientowi to kwota inwestycji 100 zł plus 5zł wraca na konto inwestora i inwestycja jest zakończona.
W jakim czasie może być rozłożona ta inwestycja - od pół roku do 2 lat (zazwyczaj towar kupowany latem jestem w stanie sprzedać do końca maja następnego roku)
Mam tylko problem z wprowadzeniem gotówki inwestora do mojej firmy. Zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem, że będę wystawiał fakturę zaliczki dla inwestora na towar w który inwestuje. Po zakończonej inwestycji będę wystawiał fakturę korygującą z dodatkowym procentem zysku za np. kara umowna za wystawiona korektę.
Pieniądze inwestorów są zainwestowane w realny produkt.
Chciałbym to zrobić w taki sposób lub w sposób jakiegoś "hyipa" tylko z polską walutą i realnymi odsetkami nie wyrwanymi z kosmosu typu 10% w tygodniu.
Kiedyś był taki projekt w którym też miałem zainwestowane pieniądze typu UINVEST i w takiej formie chciałbym to zrealizować tylko tak jak pisałem z realnym jak na handel detaliczny oprocentowaniem.
-
By kopacz
Strona https://coinpot.co/ jest portfelem wirtualnym dla 6 kryptowalut BTC/DASH/LTC/DOGE/BCH oraz Coinpot
Możemy zbierać kryptowaluty z następujących kraników i otrzymujemy wszystkie na nasze konto coinpot. Koniecznie musimy rejestrować wszystko na jeden nasz email
Dodatkowo Coinpot możemy wymienić na dowolną walutę (z tych wymienionych tutaj) aby przyspieszyć wypłatę. Przy dość częstym odbieraniu nagród możemy mieć trzy cyfrową sumę w PLN miesięcznie na koncie
bonusbitcoin Zbieramy BTC co 15 min od 3 do 50000 satoshi ale najlepiej wejść w opcję i zmienić aby losować średnią wyników najczęściej jest to od 6-10 w zależności od ceny btc. Dodatkowo za każde zebranie BTC dostajemy dodatkowo 3 Coinpot
bitfun Zbieramy BTC co 5 minut, BTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco.
moonbit Zbieramy BTC co 5 minut, BTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moonbitcoin Zbieramy BCH co 5 minut, BCH rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moondash. Zbieramy DASH co 5 minut, DASH rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moondoge Zbieramy Doge co 5 minut, Doge rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
moonliteco Zbieramy LTC co 5 minut, LTC rośnie nam z czasem im dłużej nie odbieramy tym więcej zbierzemy lecz na początku rośnie najszybciej oraz za każde zbieranie dostajemy 3 Coinpot tak więc lepiej zbierać na bieżąco. Dodatkowo dostajemy bonusy za losowania, za każdy kolejny dzień losowania (przy opuszczeniu jednego dnia zeruje się ten bosu) dostajemy +1% za wydobycie do +100% po 100 dniach. Oraz mamy tajemniczy bonus który jest losowy dla nas nie raz i po 80%.
-