AdBlock wykryty!
Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny.
Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl
Reklama

GOVVI.com - paliwo 'tańsze' do 25% + dochód pasywny
By
TRex4eX, in Programy partnerskie
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Kryptokox
Cześć, mam dla was programik znanego admina z projektów takich jak Triton czy Nodebay, które charakteryzowały się niemal identycznymi procentami dziennymi, ale przedewszystkim też tym, że dawały dobrze zarobić. tj. w Triton chyba zrobiłem około 300%, natomiast w Nodebay w 25 dni podwoiłem wkład.
Aktualne statystyki: DZIEŃ 4 więc jeszcze warto wejść. Szkoda, że nie wiedziałem przed startem o tym projekcie, ale wchodzę za 0.1 BTC
Ciekawym aspektem jest 1 poziom poleceń - 7% od depozytu poleconego.
Mamy 3 plany inwestycyjne. Wszystkie na 30 dni, a ich naliczenia zależą od kwoty depozytu. Wygląda to tak jak na grafice poniżej:
MIN. 0.001 BTC
Całkowity zwrot po 30 dniach: 210%; ZYSK 110%
Nieco więcej w droższych planach. Np całkowity zwrot w drugim 240% a w trzecim 270%
Firma klasycznie zarejestrowana w UK
CEO: Russel York
CTO: Paul Lewis
CMO / CRYPTO TRADER: Freddie Ramirez
MOŻEMY ZARABIAĆ NAWET TYLKO NA POLECANIU BEZ INWESTYCJI
Tak wyglądają aktualne statystyki:
Dla nowych osób przypominam o ryzyku inwestycyjnym. Jest to program HYIP i inwestujesz na własną odpowiedzialność. Wiąże się to z potencjalnie DUŻYM zarobkiem, ale też DUŻYM ryzykiem utraty części lub całości kapitału.
-
By Lorenz
Witajcie.
Stworzyłem swoją pierwszą stronę lądującą, w której przedstawiłem mam nadzieję że wystarczająco rzetelnie projekt ReCyclix.
W programie inwestuje od kilku miesięcy ale dopiero od niedawna postanowiłem rozpocząć aktywną działalność i promować go zarówno w internecie jak i w realnym życiu. Strona jest stworzona dzięki generatorowi WIX.com jednak szablon strony w zupełności został stworzony od zera przeze mnie. Nie miałem do czynienia wcześniej z tego typu przedsięwzięciem więc proszę was o opinie i ewentualne porady.
EkoZarobek
-