Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

marcin82

www.pasywne-dochody.pl - Twoja droga do Finansowej Wolności

Recommended Posts

pasywne-dochody_banner.jpg

Witam,

jestem twórcą i autorem opisywanej tu strony http://www.pasywne-dochody.pl.

Strona początkowo powstała jedynie z myślą o programie BannersBroker, jednak z upływem czasu zacząłem na niej opisywać również inne programy, w których uczestniczę, a także tematy poboczne, powiązane z tematyką zarabiania.

Od kilku tygodni prowadzę również swój newsletter (posiadający obecnie blisko 100 subskrybentów), w którym opisuję na bieżąco zmiany w programach, w których uczestniczę. Newsletter początkowo miał służyć jako forma komunikacji z moimi poleconymi w różnych programach. Chciałem mieć prosty sposób do 'hurtowego' przekazywania ważnych informacji. Jednak założenia nieco się zmieniły i w chwili obecnej otwarty jest on dla każdego chętnego. Jeśli więc nie masz czasu na śledzenie for, webinarów, chatroom'ów i innych kanałów komunikacyjnych, a chcesz być na bieżąco informowany o sprawach, które mają bezpośredni wpływ na twoje pieniądze, zachęcam do dołączenia. Link do subskrypcji znajdziesz na stronie głównej.

Dla osób dopiero zaczynających swoją przygodę z zarabianiem w sieci, przygotowałem kilka porad, dzięki którym mogą nieco ograniczyć ryzyko. Całość znajduje się pod tym linkiem.

Natomiast osoby, które wypracowują już w HYIP'ach większe pieniądze i nie wiedzą jak dalej je lokować, mogą być zainteresowane ofertą portalu opiekun inwestora. Portal ten korzystając z prostych matematycznych wzorów generuje sygnały inwestycyjne, które pomagają optymalnie ulokować swój kapitał. Oczywiście nikt nie zna przyszłości, ale dane historyczne pokazują, że metoda ta ma niezły potencjał. Krótką prezentację możesz znaleźć tutaj.

W chwili obecnej na stronie opisywane są następujące programy:

Zachęcam do lektury również pozostałych artykułów, a także do konstruktywnej krytyki.

• Like 1

zgadzam się z założycielem wątku: 1/ W4AT to sprawdzony, stabilny program (na ile to możliwe w materii, w której się poruszamy);

funkcjonuję w programie od kilku miesięcy i jestem zadowolony z tego, jak program się rozwija;

2/ nie konsumuję zysków, ale skupiam (ponieważ nie mam presji na bieżące zyski) się na reinwestycji;

program godny polecenia ;)

Na stronie dodałem artykuł dokładnie opisujący co zyskujemy dzięki osobom poleconym w BB. Wyszczególniam w nim kiedy dostaniemy darmowy traffic w zależności od typu paneli. Całość dostępna pod adresem: http://www.pasywne-dochody.pl/bannersbroker_sales_credits.html

Na dniach napiszę obszerny artykuł na temat nowo-dodanej funkcjonalności jaką jest Organic Traffic. Opiszę też sposoby na zdobycie nawet kilku tysięcy punktów trafficu dziennie bez konieczności posiadania strony generującej duży ruch ani spamowania swoim linkiem (obecnie kończę testy różnych możliwości), także zachęcam do odwiedzania strony

H

Na twojej stronie znajdują sie bardzo pomocne informacje. Jestem początkującym inwestorem i gdybym znał i stosował się do zasad tam zawartych to moje początki byłyby mniej bolesne. Po upadki zeeka( głównego programu w którym brałem udział) pozostały mi JBP i W4AT.

Stronka wizualnie prezentuje się elegancko. Hamak i kobieta, to wszystko odpręża przy czytaniu :wub: Ale chyba nawet @marcin82 nie przewidział, że koniec zeeka nadejdzie tak szybko. Ja również poległem na tej płaszczyźnie :blush:

gregi: dzięki za miłe słowa;)

niestety - dywersyfikacja portfela jest tu bardzo ważna. bazowanie na jednym, czy 2 programach może skończyć się wyjściem na poważny minus i wręcz ze zniechęceniem się do zarabiania w ten sposób, a tak naprawdę można tu zarobić i to całkiem poważne pieniądze. Sam jestem na etapie szukania jeszcze jednego programu do mojego 'portfela', żeby rozbić pracujący kapitał na mniejsze części. jak się na coś zdecyduje, to oczywiście dodam też na stronę;)

Stronka wizualnie prezentuje się elegancko. Hamak i kobieta, to wszystko odpręża przy czytaniu :wub: Ale chyba nawet @marcin82 nie przewidział, że koniec zeeka nadejdzie tak szybko. Ja również poległem na tej płaszczyźnie :blush:

przewidziałem, że upadnie, dlatego w niego nie wszedłem;)

oczywiście żartuję - jakbym potrafił przewidywać kiedy co padnie, to już dawno byłbym milionerem;) sam popłynąłem w ostatnim czasie na przykład na mincie, a zeek tuż przed upadkiem był jednym z moich faworytów na kolejny program....

PS: na stronce pojawił się zapowiadany wcześniej artykuł na temat zarabiania Organic Traffic bez konieczności posiadania własnej strony. zachęcam do lektury: http://www.pasywne-dochody.pl/bannersbroker_organic_traffic.html

Edited by marcin82

Z jakiego skryptu korzystasz do wysyłki newslettera? Bo chyba ze standardowego jakiegoś

poniższy post jest odpowiedzią na zarzut użytkownika forum (w innym wątku), że na swojej stronie nie ostrzegam przed ryzykiem.

kilka cytatów ze strony:

Jesteś człowiekiem myślącym i sam podejmujesz decyzje - nie obwiniaj mnie, ani nikogo ze swojego otoczenia, jeśli stracisz na którejś z inwestycji

Nigdy nie inwestuj w internecie pieniędzy, z których stratą nie mógłbyś się pogodzić!

Dywersyfikuj swoje inwestycje - nigdy nie inwestuj wszystkich pieniędzy w jednym miejscu

Jesteś człowiekiem myślącym i sam podejmujesz decyzje. Nigdy nie inwestuj w internecie pieniędzy, z których stratą nie mógłbyś się pogodzić! To moja prywatna uwaga tycząca całego twojego finansowego życia, nie tylko bezpośrednio programu BannersBroker;)

Starałem się przy tym nie pisać o programie w samych superlatywach, ale również wskazać zagrożenia i udzielać drobnych rad. W żadnym miejscu tego poradnika nie zachęcam Cię do zaczyaniania z dużą kwotą (co byłoby dla mnie opłacalne, gdyż dostałbym więcej trafficu).

i do tego cały artykuł "Jak inwestować"

(pewnie znalazłoby się więcej, jakbym głębiej poszukał)

Nowy program na stronie - tym razem KrazyQ. Moi poleceni dostaną darmowego QTapa, a więc będą mogli zacząć zarabiać nawet bez wpłacania własnych środków! Ilość darmowych QTap'ów ograniczona

po kilku nie najlepszych decyzjach inwestycyjnych (CarbonDeals, WCA, WFW), postanowiłem trochę zmienić podejście do internetowego zarabiania. Od teraz na pasywnych-dochodach będę opisywał głównie poważne, długoterminowe programy...

Co przez to rozumiem? Zaprzestaję zabawy z ponziakami, dającymi kosmiczne zyski oraz z programami, w których uczestniczy jedynie garstka ludzi z nadzieją, że kiedyś się rozkręcą. Będę starał się wyszukiwać reale firmy, które nie boją się podać swoich prawdziwych danych i dobrze rokują na dłuższy okres. Firmy te muszą posiadać realny produkt, na którym mogą (oczywiście w mojej ocenie) zarobić realne pieniądze.

Za taką firmę od zawsze uważałem BannersBroker, za taką uważam równiez Primusa. ProfitClicking zostaje na stronie ze względu na fakt, że działa juz bardzo długo i wciąż daje zarabiać. GlobalTraffic jest co prawda dość nowym projektem we wczesnej fazie rozwoju, ale również nie zamierzam usuwać jego opisu tak długo, jak długo będę w nim zarabiał.

Oczywiście - na pewno nie uniknę strat w niektórych inwestycjach (te są niestety nieuniknione), jednak uważam, że skupienie się na kilku dużych graczach może przynieść mi, a także moim poleconym, większe zyski, niż ustawiczne "łapanie okazji".

Zgodnie z tym założeniem postanowiłem przeszukać internet pod kątem czegoś realnego. Znalazłem 3 ciekawe (jak mi się wydawało) firmy. Głębszy research (który obecnie będzie coraz dokładniejszy) jednej z nich pokazał, ze jest to zwykłe oszustwo (jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie maila). Z dwóch pozostałych wszedłem na razie do jednej, a drugą wciąż obserwuję.

Rici4you

Ta firma to RICI (http://www.rici4you.com) - firma, która zarabia realne pieniądze w branży turystycznej. Swoim partnerom oferuje bardzo wysokie zniżki na usługi związane z tą branżą (rezerwacje pokoi hotelowych, wycieczki, rejsy) i już sam ten fakt może być dla niektórych poważnym argumentem, aby zainteresować się uczestnictwem w ich programie partnerskim. Nie opisywałbym jednak tej firmy na stronie, gdyby nie fakt, że można tu zarobić całkiem spore pieniądze i to w bardzo krótkim czasie.

Jeżeli zainteresował Cię ten temat, zachęcam do przeczytania opisu dostępnego pod adresem: http://www.pasywne-d...l/rici4you.html

Strona godna polecenia, artykuły przedstawione w sposób zrozumiały dla każdego

Dobra strona. Przejrzyście wszystko napisane, łatwe to zrozumienia

Pomocna strona i cały czas aktualizowana.Newslater mogł by byc częściej ;)

W bannersbroker.com . Już pasywnie zarabiać się nie da :) 

Nie wiem jak można opisywać BB . Jak oni nawet trochę ciezko wyplacają pieniażki.
Ale strona bardzo pomocna :)

ale wypłacają;)

w tym momencie raczej nie polecam wchodzić, choć osobiście myślę, że jeszcze przyjdzie czas, że wypłaty w BB się unormują

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.