Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Navy

www.blog-o-zarabianiu.pl - Blog o zarabianiu w sieci

Recommended Posts

Ta stronka jest moim raczkującym projektem, który będzie mi służył za medium do selekcji i opisu ciekawszych propozycji z zakresu hyipów. Nowe newsy pojawiają się i raczej będą pojawiały się sporadycznie i będę starał skupiać się raczej na merytoryce, niż częstych aktualizacjach i laniu wody. Póki co, poza głównym nurtem bloga zaimplementowałem również podstronę wyniki, gdzie można zobaczyć jak radzą sobie wybrane przeze mnie programy, bez uwzględniania kosztów ani przychodów z poleconych.

Z czasem mam zamiar dodawać nowe pozycje i aktualizować wyniki. Najprawdopodobniej pojawią się również inne niezależne strony. Jeśli starczy mi czasu i chęci, chciałbym zrobić z tego taki niszowy kącik inwestorów, w którym będą znajdowały się jedynie potencjalnie łakome kąski :P

Póki co mam radochę pisząc kolejne teksty, nic nie jest na siłę. Nie promuję tego w żaden sposób w sieci, bo w tej chwili zarobek z poleceń nie jest dla mnie priorytetem, aczkolwiek są już pierwsze (myślę, że zadowolone) osoby, które zdecydowały się podążyć ścieżką zarysowaną przez moje propozycje. Traktuję to jako próbę swoich sił, a blog jest narzędziem do zmierzenia ich i stanowi małą bazę danych. Mając przed sobą informacje z konkretnych programów, robiąc kolejne aktualizacje wyników, oglądając ich wzloty i upadki, mam zamiar doskonalić metody weryfikacji i sposobu inwestowania w HYIPach.

Zainteresowanych serdecznie zapraszam. Nie ma tu póki co oszałamiającej ilości treści, natomiast tak jak mówię - nie taki jest cel :)

www.blog-o-zarabianiu.pl

Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych inwestycji ;)

Schludna, lekka stronka, dodatkowe wodotryski do niczego nie są Ci niepotrzebne, tak trzymaj.

Nie ilość treści, a jakość stanowi o wartości.

Jeśli będziesz trzymał się konsekwentnie pierwotnych założeń, to z czasem urośnie Ci wartościowe kompendium wiedzy da refów. ;)

Powodzenia ;)

@Navy: subskrybuję wątek, więc widzę; zajrzałem na stronkę i rzeczywiście nic się ostatnio nie dzieje.

Nie żebym się czepiał, z czystej ciekawości: nie dzieje się nic ciekawego w Twoich bieżących inwestycjach?

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.