Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

marcin82

www.bb-team.pl

Recommended Posts

bb_team_pl_mini.png

Zapraszam na moją nową stronę poświęconą firmie BannersBroker: http://www.bb-team.pl. Strona ta jest kompendium wiedzy o BB. Wyjaśniam na niej czym jest ta firma, jak działa, jaka jest jej polityka oraz czemu dzieli się zyskami ze swoimi partnerami. Strona zawiera oczywiście również techniczne opisy systemu, a dodatkowy dział NEWS pozwala być na bieżąco ze wszelkimi zmianami w programie.

Jest to świetne miejsce zarówno dla osób, które dopiero zastanawiają się nad dołączeniem do firmy, tych, którzy stawiają w niej pierwsze kroki, a także dla doświadczonych użytkowników, którzy nie mają czasu śledzić wszystkich zmian na bieżąco.

Dlaczego stworzyłem osobną stronę o BB? Otóż według mnie ta firma jest czymś więcej, niż pozostałe programy opisywane na łamach strony http://www.pasywne-dochody.pl. BannersBroker traktuję nieco inaczej, niż całą resztę. Na pewno nie jest to tylko kolejny element w moim "hyipowym portfelu inwestycyjnym".

Póki co większość treści jest przeniesiona ze strony http://www.pasywne-dochody.pl, jednak dodałem też kilka nowych artykułów, a z czasem różnice będą coraz większe.

Na zachętę umieszczam na stronie filmik mojego autorstwa, na którym przedstawiam kilka witryn wyświetlających reklamy wykupione za pośrednictwem firmy BannersBroker.

Miłego czytania i oglądania;)

Edited by marcin82
  • Like 1

Marcinie,

gratulacje, świetna, lekka, przejrzysta, konkretna strona.

Przejrzałem z ciekawścią.

Sam od dłuższego czasu chodzę z myślą postawienia jeśli nie samodzielnej strony, to przynajmniej działu w ramach strony/bloga nt inwestycji, ale ciągle brakuje mi czasu.

Powodzenia i kolejnych odważnych pomysłów. ;)

Marcin, popraw wszędzie "re-purchuase settings" na "Re-purchase Settings". tak pozatym fajna strona :D

walduss: myślisz, że tak byłoby poprawniej? sam nie wiem...

:offtopic: Gratuluję właśnie zarobiłeś gratis ode mnie..

Edited by besomeone

sam kiedyś próbowałem zrobić taką stronkę. Fajny filmik pokazujący reklamy BB, nie widziałem jak to sprawdzić :) teraz już wiem, dzięki.

Swietna strona, polecam wszystkim zaczynajacym z BB :)

walduss: myślisz, że tak byłoby poprawniej? sam nie wiem...

No takie jest oryginalne słowo z Angielskiego :), którego nie tłumaczysz więc chyba powinno być jak napisałem :) sam sprawdź co masz napisane przy panelach :)

Zdecydowanie polecam stronę. Dużo ważnych informacji o BB i dodatek w postaci informacji o bardzo prężnie rozwijajacym się RICI :)

Fajna Stronka :afro: :afro: :afro:

Bardzo ale to bardzo przydatna stronka dużo rzeczy się dowiedziałem i codziennie ją odwiedzam :)

Stronka superasna czekam na więcej informacji

Specjalnie dla osób z mojego zespołu (a więc zarówno moich bezpośrednich poleconych, jak i ich poleconych na dowolnym poziomie) przygotowałem możliwość stworzenia swojej własnej strony reklamującej firmę BannersBroker.

Twoja strona będzie identyczna z tą, która dostępna jest pod adresem www.bb-team.pl, jednak wszystkie reflinki będą kierowały do twojego konta BB, a wszystkie dane kontaktowe zostaną zmienione na twoje. W ramce kontaktowej może również znaleźć się twoje zdjęcie, imię i nazwisko oraz krótki, ustalony przez Ciebie opis.

Strona będzie znajdować się pod adresem: http://twoja_strona.bb-team.pl (możesz otworzyć ten adres i zobaczyć przykładową stronę;>).

Zdobywasz więc świetne narzędzie marketingowe, a twoja praca ogranicza się jedynie do kierowania zainteresowanych ludzi pod odpowiedni adres;)

Jeśli chcesz założyć taką stronę, skontaktuj się ze mną mailowo.

Na stronie dodałem statystyki czasów pracy paneli.

statystyki pozyskiwane są automatycznie i będę je aktualizował w miarę na bieżąco (docelowo codziennie)

zachęcam do odwiedzin: http://www.bb-team.p...oker_chart.html

bannersbroker_chart.png

Edited by marcin82

Marcinie, dzięki za aktualizację. Jakiś czas temu pytałem w przedmiotowym wątku o doświadczenia Koleżeństwa z ostatnich tygodni, a wystarczyło zajrzeć na Twoją stronę. ;)

Powodzenia :afro:

Jak widac trynd jest niestety wzrostowy.

Fajny wykres :)

Edited by walduss

na stronce dodałem zwięzły opis zmian wprowadzonych w wersji 2.9. Można go przeczytać pod tym linkiem: http://www.bb-team.p...roker_v2.9.html

pozostaje wyjaśnić sprawę makra od poleconych - jutro będę kontaktował się w tej sprawie z supportem. jeśli coś poza makrem jest dla was niejasne lub waszym zdaniem źle opisane, to proszę o informację najlepiej na tym forum

bb2.9.png

Edited by marcin82

Wszystkie opisy na stronie http://www.bb-team.pl/ zostały zaktualizowane i są już zgodne z wersją 2.9

do zaktualizowania pozostał jeszcze jedynie dział FAQ (na pewno zrobię to jeszcze w tym tygodniu, prawdopodobnie jutro) oraz artykuł porównujący typy kont (ten sam termin;>). Reszta jest już gotowa, także zachęcam do lektury, która (mam nadzieję) wyjaśni wszelkie wątpliwości

Postanowiłem napisać artykuł analizujący ostatnie zmiany w programie. Nie jest to opis techniczny zmian, a raczej próba odpowiedzi na pytania po co zostały one wprowadzone, jakie skutki za sobą pociągają i co oznaczają dla użytkowników programu. Zachęcam do lektury pod tym adresem.

świetna stronka, @marcin..!!!:) dowiem się,czy czasami nie jestem Twoją poleconą w jakiejś dalszej linii.... :D a może..? ^_^

dzięki:)

nie ma możliwości sprawdzenia tego od góry... musisz kontaktować się ze swoim sponsorem, on ze swoim itd.

niestety szansa jest raczej niewielka, bo nie mam pod sobą dużo osób aktywnie budujących struktury;/

mój sponsor tez nie ma zbyt silnie rozbudowanej struktury..:) Jak zapytam, to pewnie bedzie wiedział..:) Kiedys mi mowił, kto jest jego sponsorem , ale już zapomniałam, ponieważ nie była to znana mi osoba. Ciebie, Marcin, na bank bym zapamiętała... :D

Fajna stronka Sam jestem w bb juz prawie rok .Szkoda że już nie bedzie kart .BB ma problemy prze bezmyślnych użytkowników którzy bezmyśnie nagrywali filmiki i takie tam ze swoich wypłat i wgl dlatego karty zostały wycofane. Ale jak naraźie zostały uruchomione Inne procesory STP czy Payza . Wszystko powoli zaczyna wracać do normy :D

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.