Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

marcin82

www.adit.net.pl

Recommended Posts

Zapraszam na moją stronę poświęconą firmie ADITNetwork: http://www.adit.net.pl. Strona ta jest punktem startowym dla osób dopiero zaczynających interesować się firmą, ale również dla bardziej zaawansowanych użytkowników. Zawarłem na niej podstawową wiedzę, również techniczne opisy systemu, a dodatkowy dział NEWS pozwala być na bieżąco ze wszelkimi zmianami w programie.

Na stronie będzie też ciekawy dział statystyczny. Póki co dostępny jest jedynie wykres ceny punktów CC, wkrótce powinien pojawić się podobny wykres dla AdPointów, a także kolejne.

Miłego czytania i oglądania;)

PS: oczywiście podobnie jak w przypadku opisywanej w osobnym wątku (http://www.hyipforum.pl/index.php?/topic/4453-wwwbb-teampl/) strony o BannersBroker, również tutaj każda osoba w mojej strukturze może dostać własną stronę promującą w domenir *.adit.net.pl. Zawartość tej strony będzie identyczna z prezentowaną, zmienią się jedynie dane kontaktowe i ID sponsora.

@marcin82: szanuję Twój wkład w budowę forum i cenię sobie Twoje zaangażowane i przemyślane uwagi; szacunek za stronę, przejrzyście i jasno wszystko opisane, powodzenia Kolego ;)

dzięki za miłe słowa i muszę je odwzajemnić;)

na forum jest dosłownie garstka osób, które podchodzą do zarabiania online z rozsądkiem i należytym dystansem. zdają sobie sprawę z ogromnych możliwości, ale i również (a może przede wszystkim) z ryzyka, które jest z tym związane. w ich postach widać doświadczenie, pewność siebie i brak bezsensownego narzekania. wszystkie te osoby (oczywiście włącznie ze mną) miały nietrafione wybory i wiele programów kończyło się dla nich mniejszą lub większą stratą, ale były na to przygotowane (zarówno finansowo, jak i mentalnie) i po prostu idą dalej odrabiając swoje straty z nawiązką w innych programach.

nie chcę tu wymieniać tych osób, bo pewnie o kimś bym zapomniał, ale na pewno jesteś w tej grupie i mam nadzieję, że w końcu uda nam się spotkać w którymś programie, gdzie jeden z nas będzie bezpośrednim sponsorem drugiego;)

• Like 2

Dzięki za uznanie. Forum cały czas się rozwija, na pewno będzie jeszcze okazja do zarobienia paru drobnych na gazety ;)

Dobra strona opisująca kolejny ciekawy program inwestycyjny.

Swoją drogą myślałe, już w co innego prócz BB uderzyć z inwestycją. Ten ADIT wydaje mi się dość dobrym wyborem.

Ale szacunek za czas poświęcony na budowie strony i pisaniu treści ;)

brawo Marcinie, już kiedyś Ci na priv pisałem, że świetną stronę masz. Teraz widzę kolejna i również udana. Oby jak najwięcej odwiedzin i oczywiście aby były one owocne. Co do Twoich postów na forum, to z nie jednych porady już brałem :)

W pewnym sensie spotkaliście się z Robertem w jednym programie, bo obaj jesteście moimi poleconymi :) Świetna robota Marcin.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.