Jump to content

PARTNER GŁÓWNY:

PARTNERZY
STRATEGICZNI:

AdBlock wykryty!

sketch-logo.png

Funkcjonowanie naszej strony internetowej jest możliwe dzięki wyświetlaniu reklam online naszym czytelnikom. Staramy się, aby nie były one liczne ani przedstawiane w sposób agresywny. 

Prosimy więc o wyłączenie dodatku typu AdBlock dla strony hyipforum.pl :)

Reklama

Malinart

www.jak--zarobic.pl - Zarabianie w internecie jest możliwe

Recommended Posts

81nc.jpg

www.jak--zarobic.pl   to moja strona o zarabianiu w internecie.

Zamieszczam na niej informacje o projektach, które na ten moment są dla mnie dochodowe, w których działam i wiem, że nie ma najmniejszych problemów z wypłacalnością.

Serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony oraz oczywiście o konstruktywne uwagi. :)

Pewnie stronka bedzie przydatna.

Moje dwie uwagi:

- zmien kolor czcionki bo ciezko sie czyta lub dobierz inny szablon

- skrypt Wordpress-a, wiec zalecam Ci wlaczenie prostych adresow.

:) @tomocio, co oznacza "włączenie prostych adresów" ?

W linkach masz takie znaki "?=" a mi chodzi aby zakonczyly sie np na html. W ustawieniach Wordpressa masz to to i od razu pokazuje jakie Ci sie beda linki tworzyc. Z takimi linkami lepiej Ci sie strona pozycjonuje.

Wejdź w ustawienia- bezpośrednie odnośniki i zmień na nazwa wpisu lub własny format

Proszę "wyoślij" mi to prościej :) w tym temacie raczkuję.

@daniello, zmieniłam na własny format - tzn. zaznaczyłam to i zrobiłam aktualizację. Wystarczy?

No, ale terax widzę, że w to okienko "wlasny format" coś muszę wpisac :( a co mam tam wpisac?

7zzo.png

Czy teraz jest dobrze?

Edited by Malinart

zaloguj się do panelu admina na swoim wordpress i wejdź kolejno w ustawienia i tak jak pisałem.

Linki ze znakiem "?" google czyta jako spam

może być   /%postname%/

Edited by daniello

Zaznacz dzien i nazwa i bedzie okey. Wlasny format masz zly.

Tak zrobiłam. Jak sprawdzic, czy teraz jest dobrze?

Jest dobrze, sam sprawdzilem. Pamietaj, ze tytul postu od teraz bedzie w linku. Post bez kategorii albo wyedytuj i dodaj do jakiejs kategorii albo usun bo to troche nie estetycznie. Jak linki Ci by nie dzialaly to mialabys strone 404.

Edited by tomocio

Ups...nie wiem, o czym napisałes niestety.

Dokladnie czego nie rozumiesz?

tego:

Pamietaj, ze tytul postu od teraz bedzie w linku. Post bez kategorii albo wyedytuj i dodaj do jakiejs kategorii albo usun bo to troche nie estetycznie. Jak linki Ci by nie dzialaly to mialabys strone 404.

Jak piszesz nowego posta na swojej stronie to tytul posta bedzie w linku tak jak tu na forum, np: wwwjak-zarobicpl-zarabianie-w-internecie-jest-możliwe (to jest czesc linku) a post bez kategorii to chodzilo mi o ten: http://jak--zarobic.pl/category/bez-kategorii/

Też zamierzam stworzyć serwis na podobnej zasadzie, o konkretnych programach partnerskich. Coraz bardziej zadziwia mnie ProfiCredit - 1600 zł w ciągu ostatnich 30 dni, to mój rekordowy wynik, a w okresie wakacyjnym siedzę na serwisem bardzo mało. Ciekawe z czego wynika aż tak duże zainteresowanie pożyczkami w tym okresie. Jak myślicie?

Też zamierzam stworzyć serwis na podobnej zasadzie, o konkretnych programach partnerskich. Coraz bardziej zadziwia mnie ProfiCredit - 1600 zł w ciągu ostatnich 30 dni, to mój rekordowy wynik, a w okresie wakacyjnym siedzę na serwisem bardzo mało. Ciekawe z czego wynika aż tak duże zainteresowanie pożyczkami w tym okresie. Jak myślicie?

zwyczajnie dużo osób pierze pożyczki na to, żeby gdzieś wyjechać ze znajomymi - wydaje mi się, że to właśnie o to chodzi

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.